طرز تهیه حلوای خرمای بلوچی محلی خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
مواد لازم برای حلوای خرمای خوشمزه سیستان و بلوچستان
خرما
آرد
روغن
مراحل تهیه
مرحله 1
برای این حلوا باید ابتدا هسته های خرما را دربیاوریم اگر خرماها از رسیده تازه و نرم بود که چه بهتر اگر خرماها کمی سفت بود و خشک مانند بود میتوانیم بعد از جداکردن هسته جداگانه با کمی آب ولرم بخیسانیم تا نرم شوند.
مرحله 2
حالا مقداری آرد را جداگانه با روغن تفت میدهیم مرتب به هم میزنیم تا رنگش تغییر نکند و نچسبد رنگ آرد نباید قهوه‌ای شود. و در ظرفی دیگر خرمارا با روغن تفت داده و در صورت لزوم اگر خیلی سفت بود کمی آب اضافه میکنیم و حین هم زدن خرماها را له میکنیم


مرحله 3
حالا خرما و آردهای تفت داده شده را با هم مخلوط کرده و تا کاملا یکنواخت شود سپس دوباره روی حرارت قرار داده م مرتب هم بزنیم تا نسوزد و به دیگ نچسبد آنقدر حرارت ببیند تا رنگ حلوا قهوه‌ای تیر شود
IMG_۲۰۲۳۰۹۰۷_۱۵۴۹۰۵.jpg


مرحله 4
اگر میزان آرد زیاد باشد رنگ حلوا قهوه‌ای کدر میشود و اگر آرد کنتر باشد قهوه‌ای خوشرنگ تیره میشود البته سلیقه ای میباشد.

IMG_۲۰۲۳۰۹۰۷_۱۵۴۹۲۳.jpg
 

بالا