آیلا
Guest
رسپی خوشمزه ترین حلوا با دستور پخت رزا منتظمی آسان و سریع
براي درست كردن حلوا، ابتدا بايد يك شيره رقيق درست كرد، نكته مهم اينكه گلاب و زعفران را بعد از اينكه شيره چند تا جوش خورد و شعله را خاموش كردين أضافه كنيد چون حرارت باعث از بين بردن عطر گلاب و زعفران ميشه
اين مواد ٣ تا بشقاب حلوا ميده
مواد لازم:
آب ٢ پيمانه
شكر ١ و ١/٢ پيمانه
گلاب ١/٤ پيمانه
زعفران دم كشيده ٢ ق چ
آرد گندم ۲ پیمانه
روغن زيتون ١ پيمانه
طرز تهيه
ابتدا اب و شكر را در يك قابلمه دسته دار و روي حرارت متوسط به جوش بیارین
وقتي شكر اب شد و چند تا جوش خورد، از روي حرارت برداشته و گلاب و زعفران را اضافه كنيد و كنار بزاري.
آرد را در يك قابلمه گود با حرارت ملایم تفت بدین تا ارد طلایی بشه حدود ۳ دقیقه
وقتی که ارد کاملا تفت داده شد روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا روغن و ارد خوب مخلوط شه٬ حرارات را کم میکنید و شیره را به آرامی اضافه کنید و با قاشق چوبی خیلی سریع هم بزنید
وقتی مواد کاملا مخلوط شدن٬ از روی حرارات برداشته و به هم زدن ادامه بدین تا حلوا به دیواره قابلمه نچسپه
حلوا را داخل ظرفهای مورد علاقه تون بکشید و روی حلوا را با پشت قاشق صاف کنید و با پسته و برگ گل رز تزیین
کنید. . وقتی حلوا سرد شد٬
حلوا را باید حتما با پلاستیک بپوشانید که خشک نشود
نوش جان
براي درست كردن حلوا، ابتدا بايد يك شيره رقيق درست كرد، نكته مهم اينكه گلاب و زعفران را بعد از اينكه شيره چند تا جوش خورد و شعله را خاموش كردين أضافه كنيد چون حرارت باعث از بين بردن عطر گلاب و زعفران ميشه
اين مواد ٣ تا بشقاب حلوا ميده
مواد لازم:
آب ٢ پيمانه
شكر ١ و ١/٢ پيمانه
گلاب ١/٤ پيمانه
زعفران دم كشيده ٢ ق چ
آرد گندم ۲ پیمانه
روغن زيتون ١ پيمانه
طرز تهيه
ابتدا اب و شكر را در يك قابلمه دسته دار و روي حرارت متوسط به جوش بیارین
وقتي شكر اب شد و چند تا جوش خورد، از روي حرارت برداشته و گلاب و زعفران را اضافه كنيد و كنار بزاري.
آرد را در يك قابلمه گود با حرارت ملایم تفت بدین تا ارد طلایی بشه حدود ۳ دقیقه
وقتی که ارد کاملا تفت داده شد روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا روغن و ارد خوب مخلوط شه٬ حرارات را کم میکنید و شیره را به آرامی اضافه کنید و با قاشق چوبی خیلی سریع هم بزنید
وقتی مواد کاملا مخلوط شدن٬ از روی حرارات برداشته و به هم زدن ادامه بدین تا حلوا به دیواره قابلمه نچسپه
حلوا را داخل ظرفهای مورد علاقه تون بکشید و روی حلوا را با پشت قاشق صاف کنید و با پسته و برگ گل رز تزیین
کنید. . وقتی حلوا سرد شد٬
حلوا را باید حتما با پلاستیک بپوشانید که خشک نشود
نوش جان