طرز تهیه جوجه کباب بلوچی خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
جوجه کباب بلوچی
مواد لازم برای ۴ نفر:

۵۰۰ گرم مرغ بدون استخوان
۴ عدد گوجه‌فرنگی
۲ عدد لیموترش کوچک
یک عدد پیاز
یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
یک قاشق غذاخوری ادویه جوجه کباب
۳ حبه سیر
زنجبیل تازه به میزان لازم
طرز تهیه جوجه کباب بلوچی
در ابتدای کار باید گوجه فرنگی خرد شده به همراه پیاز خرد شده، رب گوجه، سیر، زنجبیل تازه بدون پوست را به صورت کامل داخل غذاساز بذارید تا له شود.
مرغ بدون استخوان را به همراه ادویه و آبلیمو خوب قاطی کنید و سپس سس مخصوص گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
دو الی 4 ساعت مرغ را داخل مواد بخوابانید و داخل یخچال بذارید تا مزه دار شود.
نوبت سیخ زدن جوجه کباب ها و گذاشتن آنها روی تابه چدنی است.
بغیر از گذاشتن روی تابه چدنی برای پخت جوجه کباب می توانید آنرا روی آتش بذارید.

Û±Û·_Û³Û°_Û´Û³_19.jpg
 

بالا