مجله خبری
Guest
آموزش دستور تهیه ترشی ذرت در خانه به روشی آسان و راحت، چگونه ترشی ذرت خانگی حرفه ای درست کنیم
ذرت تازه را ورقه ای برش داده بعد باکمی سرکه بذارید بپزه باید بافتش نرم بشه
بعد که پخت.داخل صافی ریخته و اجازه میدید ذرت ها خشک بشن
بعد داخل شیشه بذارید و لابلاش فلفل و سیر تازه بذارید.
بعد سرکه و نمک و کمی شکر را مخلوط و روی شیشه را پر کنید تقریبا بعد از ده روز آماده استفاده هست
نکته اگر ذرت کهنه و سفت باشه هرچه قدر بپزه بازم سفته.پس از ذرت های شیره دار استفاده کنید
نکته : نمک را درحین پخت نریزید چون بافت ذرت سفت میشه
- ذرت تازه به مقدار لازم
- تقریبا 3 لیوان سرکه
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سبز به مقدار لازم یا پودر فلفل قرمز
- چند حبه سیر بزرگ
- 1 قاشق مرباخوری شکر
ذرت تازه را ورقه ای برش داده بعد باکمی سرکه بذارید بپزه باید بافتش نرم بشه
بعد که پخت.داخل صافی ریخته و اجازه میدید ذرت ها خشک بشن
بعد داخل شیشه بذارید و لابلاش فلفل و سیر تازه بذارید.
بعد سرکه و نمک و کمی شکر را مخلوط و روی شیشه را پر کنید تقریبا بعد از ده روز آماده استفاده هست
نکته اگر ذرت کهنه و سفت باشه هرچه قدر بپزه بازم سفته.پس از ذرت های شیره دار استفاده کنید
نکته : نمک را درحین پخت نریزید چون بافت ذرت سفت میشه