لایلاک
⭐کاربر برتر⭐
- عضویت
- Oct 24, 2023
- جنسیت
- خانم
ترشی انبه روغنی پاکستانی
انبه از میوه های گرمسیری است که مختص کشور هایی چون پاکستان، هندوستان و جنوب ایران است و در پاکستان از انبه در خوراکی ها و مواد غذایی بسیاری استفاده می شود.ترشی انبه یکی از انواع مواد غذایی است که در پاکستان تهیه می شود و به دیگر کشور ها از جمله ایران نیز صادر می گردد و این ترشی خوش مزه و لذیذ در پاکستان به روش مخصوصی تهیه می شود.
برای این منظور از انبه سبز استفاده می شود که طعم ترشی را بسیار خاص می کند و در این مطلب به آموزش تهیهی ترشی انبه پاکستانی می پردازیم.
موارد اولیه مورد نیاز برای تهیهی ترشی انبه پاکستانی به این شرح است:
انبه کال ۵ کیلو گرم
روغن زیتون نیم لیتر
سیر یک بوته
فلفل ۵ عدد
سرکه یک پیمانه
ادویه ترشی انبه نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
ابتدا انبه هارا به خوبی شسته و هسته آن را جدا میکنیم و به اندازه های کوچک تر خرد می کنیم و کمی نمک به انبه ها اضافه کرده و اجازه می دهیم تا ۲۴ ساعت در محیط بمانند تا کاملا آب بیاندازند.
ادویه ترشی را کمی حرارت داده و سرکه را به آن اضافه می کنیم تا به جوش بیاید و سپس انبه هارا به آن اضافه می کنیم تا کمی بجوشد و در مرحله ی بعد سیر خرد شده به همراه فلفل و روغن زیتون را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا سرد شود.
در مرحله آخر ترشی را به ظرف شیشه ای منتقل کرده و درب آن را محکم می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم و این ترشی نیاز به جا افتادن ندارد و می توان بلافاصله پس از تهیه آن را مصرف کرد.
آخرین ویرایش: