طرز تهیه تجگی بلوچی خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه شیرینی تجگی یا همان سمنو بلوچی

دشواری تهیه : سختزمان تهیه : 90 دقیقهتهیه برای : 4 نفر
مواد لازم برای تهیه تجگی
آرد جوانه گندم2 پیمانه
آرد گندم1 پیمانه
روغنیک دوم پیمانه
خرمابه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
طرز تهیه تجگی
ارد گندم و آرد تجگی را با مقدار کافی آب مخلوط کرده تا خمیری چسبناک که نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد بدست آید. سپس روغن را افزوده و دوباره ورز دهید تا زمانی که روغن جذب خمیر شود.
خرما را بدون هسته در روغن کمی تفت داده تا نرم شود (حرارت زیاد خرما را تلخ می کند)
نیمی از خمیر را در کف ظرف چرب شده با روغن پهن کنید، خرمای تفت دیده را به صورت برابر بر روی آن اضافه کرده و با الباقی خمیر روی آن را بپوشانید (حداقل قطر لایه خمیر یک سانت و حد اکثر 3 سانت باشد وهر قدر بیشتر باشد نیاز به زمان بیشتری برای پخت دارد).
ظرف را داخل فر قرار دهید و به مدت بین 50 تا 60 دقیقه با دمای 180 درجه پخت کنید. (با کیک پز معمولی هم قابل پخت می باشد).


Û±Û¶_Û±Û´_Û³Û±_a149.jpg
 

بالا