طرز تهیه تاس کباب گیاهی خوشمزه و لذیذ

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
رسپی خوشمزه ترین تاس کباب گیاهی بدون گوشت سالم و مقوی
مواد لازم برای تهیه تاس کباب بدون گوشت
پیاز ۲ عدد
قارچ ۱۵ عدد
هویج ۳ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
بادمجان ۲ عدد
رب ۲ ق غذا خوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
آلو بخارا ۵ عدد
آبلیمو به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه تاس کباب گیاهی بدون گوشت با بادمجان
مرحله اول: خرد کردن مواد
در تهیه تاس کباب خرد کردن بسیار مهم است پس برای شروع از خرد کردن مواد آغاز می کنیم برای این کار پیاز را پوست گرفته و بشورید و به صورت حلقه ای برش بزنید در ادامه هویج و سیب زمینی را نیز پوست گرفته و حلقه ای نه خیلی نازک و نه با ضخامت زیاد برش بزنید. قارچ ها را نیز شسته و اسلایس کنید و در ادامه بادمجان ها را نیز پوست گرفته و برش بزنید.

مرحله دوم: چیدمان تاس کباب
داخل قابلمه که قرار است پخت تاس کباب انجام شود کمی روغن ریخته سپس ابتدا پیاز سپس سیب زمینی و هویج و بادمجان و در انتها قارچ و گوجه فرنگی حلقه شده را به صورت لایه لایه قرار دهید و بعد باید سس را تهیه کنید برای تهیه سس رب را به همراه آب و ادویه و نمک داخل کاسه ریخته و هم بزنید.

مرحله سوم: پخت تاس کباب سبزیجات
در ادامه سس تهیه شده را به آرامی روی تاس کباب ریخته و روی حرارت قرار دهید ابتدا حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاد سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته و بگذارید با حرارت ملایم تمام سبزیجات پخته شود.

مرحله چهارم: افزودن آلو
در ادامه چند عدد آلو بخارا را در کمی آب خیس کرده سپس به همراه همان آب داخل تاس کباب ریخته و صبر کنید تا نرم و سس تاس کباب غلیظ شود در انتها نمک غذا را اندازه کنید و اگر تمایل داشتید کمی آبلیمو بریزید و از روی حرارت بردارید سپس به همراه نان و ترشی میل کنید. نوش جان
Û±Û·-Û°Û·-Û³Û¹-images.jpg

نکات کلیدی در تهیه تاس کباب بدون گوشت
شما هر کدام از سبزیجات را می توانید حذف و یا سبزیجات دلخواه را اضافه کنید.
به دلخواه می توانید از چند عدد سیر حلقه شده برای طعم و مزه بهتر استفاده کنید.
مهم ترین راز تاس کباب پخت آرام و ملایم است.
بهتر است بادمجان را از قبل کمی در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
افزودن آب و آبلیمو اختیاری و قابل حذف است.
 

ماری?

Guest
رسپی خوشمزه ترین تاس کباب گیاهی بدون گوشت سالم و مقوی
مواد لازم برای تهیه تاس کباب بدون گوشت
پیاز ۲ عدد
قارچ ۱۵ عدد
هویج ۳ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
بادمجان ۲ عدد
رب ۲ ق غذا خوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
آلو بخارا ۵ عدد
آبلیمو به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه تاس کباب گیاهی بدون گوشت با بادمجان
مرحله اول: خرد کردن مواد
در تهیه تاس کباب خرد کردن بسیار مهم است پس برای شروع از خرد کردن مواد آغاز می کنیم برای این کار پیاز را پوست گرفته و بشورید و به صورت حلقه ای برش بزنید در ادامه هویج و سیب زمینی را نیز پوست گرفته و حلقه ای نه خیلی نازک و نه با ضخامت زیاد برش بزنید. قارچ ها را نیز شسته و اسلایس کنید و در ادامه بادمجان ها را نیز پوست گرفته و برش بزنید.

مرحله دوم: چیدمان تاس کباب
داخل قابلمه که قرار است پخت تاس کباب انجام شود کمی روغن ریخته سپس ابتدا پیاز سپس سیب زمینی و هویج و بادمجان و در انتها قارچ و گوجه فرنگی حلقه شده را به صورت لایه لایه قرار دهید و بعد باید سس را تهیه کنید برای تهیه سس رب را به همراه آب و ادویه و نمک داخل کاسه ریخته و هم بزنید.

مرحله سوم: پخت تاس کباب سبزیجات
در ادامه سس تهیه شده را به آرامی روی تاس کباب ریخته و روی حرارت قرار دهید ابتدا حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاد سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته و بگذارید با حرارت ملایم تمام سبزیجات پخته شود.

مرحله چهارم: افزودن آلو
در ادامه چند عدد آلو بخارا را در کمی آب خیس کرده سپس به همراه همان آب داخل تاس کباب ریخته و صبر کنید تا نرم و سس تاس کباب غلیظ شود در انتها نمک غذا را اندازه کنید و اگر تمایل داشتید کمی آبلیمو بریزید و از روی حرارت بردارید سپس به همراه نان و ترشی میل کنید. نوش جان
مشاهده پیوست 259634
نکات کلیدی در تهیه تاس کباب بدون گوشت
شما هر کدام از سبزیجات را می توانید حذف و یا سبزیجات دلخواه را اضافه کنید.
به دلخواه می توانید از چند عدد سیر حلقه شده برای طعم و مزه بهتر استفاده کنید.
مهم ترین راز تاس کباب پخت آرام و ملایم است.
بهتر است بادمجان را از قبل کمی در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
افزودن آب و آبلیمو اختیاری و قابل حذف است.
یه سلاد ما کارانی خوشمزه بفرست
 

بالا