- عضویت
- May 4, 2023
- جنسیت
- خانم
مواد لازم:
150 گرم مارگارین و یا کره
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 استکان پودر قند (60 گرم)
1 عدد تخم مرغ
3 و نیم لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم 2.5 قاشق چای خوری )
برای وسط بیسکوییت:
شکلات صبحانه
طرز تهیه:
کره نرم شده در دمای اتاق ، روغن مایع ، پودر قند و تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید. آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. خمیر را با وردنه باز کنید و با قالب برش بزنید و با سیخ چوبی سوراخ هایی روی خمیر ایجاد کنید. داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و در فر 180 درجه تا وقتی سرخ شود بپزید.
بعد از خنک شدن بیسکوییت ها وسط بیسکوییت ها شکلات بمالید و بیسکوییت ها را به هم بچسبانید. نوش جان
150 گرم مارگارین و یا کره
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 استکان پودر قند (60 گرم)
1 عدد تخم مرغ
3 و نیم لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم 2.5 قاشق چای خوری )
برای وسط بیسکوییت:
شکلات صبحانه
طرز تهیه:
کره نرم شده در دمای اتاق ، روغن مایع ، پودر قند و تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید. آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. خمیر را با وردنه باز کنید و با قالب برش بزنید و با سیخ چوبی سوراخ هایی روی خمیر ایجاد کنید. داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و در فر 180 درجه تا وقتی سرخ شود بپزید.
بعد از خنک شدن بیسکوییت ها وسط بیسکوییت ها شکلات بمالید و بیسکوییت ها را به هم بچسبانید. نوش جان