طرز تهیه بژی کرمانشاهی مجلسی خوشمزه و لذیذ

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
رسپی خوشمزه ترین شیرینی بزی کرمانشاهی سنتی و خونگی به سبک قنادی ها

مواد اولیه
آرد گندم چهار پیمانه

شکر دو سوم پیمانه

روغن حیوانی کرمانشاه دو سوم پیمانه

رازیانه (آسیاب شده) دو قاشق غذاخوری

شیر یک پیمانه

روغن برای سرخ کردن


طرز تهیه شیرینی بژی
ابتدا رازیانه های آسیب شده را به همراه آرد و بکینگ پودر خوب بهم می زنیم.

در ظرفی جدا روغن کرمانشاهی را داغ کرده و آن را به آرد و رازیانه اضافه می کینم.

سپس شکر را به همراه شیر خوب حل کرده و به مواد اضافه می کنیم.

آرام خمیر را خوب ورز می دهیم. تا مدتی اینکار را ادامه می دهیم که خمیر به دست نچسبد.


سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک جدا کرده و با دست یا به وسیله قالب آن را به شکل لوله ای در آورده و بر روی یک سینی قرار می دهیم.

بعد از فرم دادن به خمیر، به مدت نیم ساعت سینی را در فضای آزاد (منظور فضای آشپزخانه است) قرار می دهیم تا خمیر کمی خشک شود.

سپس روغن را در ظرفی ریخته و پس از داغ شدن روغن پژی ها را در روغن سرخ می کنیم.

در همین حین که بژی ها را از روغن در می آوریم می توانیم کمی شکر برای شیرینی بیشتر روی بژی ها بپاشیم.
Û±Û¶-Û°Û²-Û´Û¸-21ba4dfd-0508-4c74-8115-ad5b01514121.jpeg

نکات
ابتدا خمیر را لوله ای شکل کنید.
به خاطر داشته باشید شیر که خنک شد ، آرد را به آن اضافه کنید.
آرد به مقداری اضافه کنید که خمیرتان نه سفت شود و نه شل فقط به دستتان نچسبد کافیست.
دقت کنید ، هنگام سرخ کردن بژی فقط نباید خام باشد. چون خیلی زود درست میشه باید زود به زود برگردانید وگرنه سریعا میسوزد.
بژی ها که سرخ شدند آن ها را درون قابلمه بریزد و در قابلمه رابسته تا نرم شوند.
 

لواشک انارممم

Guest
ماست هم بزنید داخل مواد خیلی نرم و خوشمزه میشه
 

لواشک انارممم

Guest
شبیه بامیست؟
نه
بامیه شیرینه و شهد داره
ولی این مثل کلوچه اس تقریبااااا ولی از کلوچه بهتره
سختی کارش مالش خمیرشه من خودم یه بار درست کردم خیلی سفت شد ..
یه بار امتحان کن توعم
 

بالا