طرز تهیه بولانی خوشمزه افغانی

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
مواد لازم بولانی خوشمزه مخصوص افغانستان
آرد۳ پیمانه
نمک۲ قاشق چای خوری
آب۱ پیمانه
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
زردچوبه۱ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
سیر۲ حبه
فلفل قرمز تند۱ عدد
روغن۴ قاشق غذا خوری
پیازچه۱۰۰ گرم
اسفناج۱۰۰ گرم
گشنیز۱۰۰ گرم
تره۱۰۰ گرم
طرز تهیه بولانی
مرحله اول
برای تهیه غذای خوشمزه افغانستانی بولانی در ابتدای کار، آرد را به همراه نمک و آب داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مواد را با هم مخلوط می ‌کنیم و خوب ورز می ‌دهیم تا خمیری یکدست و منسجم به دست بیاید.

مرحله دوم
در ادامه خمیر تهیه شده را بعد از ورز دادن ۲۰ دقیقه استراحت می ‌دهیم. سبزی‌ها را شسته و ساطوری می‌ کنیم و سیر و فلفل قرمز خرد شده را با سایر ادویه ها و روغن به سبزی ها اضافه می ‌کنیم و هم می‌ زنیم.


مرحله سوم
در این مرحله خمیر را روی سطح تمیزی به صورت یکدست با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز می‌کنیم و گلوله های کوچکی از آن برمی ‌داریم و پهن می ‌کنیم. مقداری از ترکیبات سبزی را به صورت دایره ای روی خمیر می ‌ریزیم.

مرحله چهارم
سپس لبه خمیر را برمی گردانیم. یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس نان ها را داخل تابه روغن سرخ می ‌کنیم. بعد از این که سرخ شد از تابه خارج کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.


Û±Û·_Û²Û¶_Û³Û°_images.jpg
 

بالا