طرز تهیه بورک گل ترکیه ای به روش خوشمزه

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
مواد لازم:
4 عدد یوفکا (16 عدد بورک به دست میاد ، یوفکاهای ترکی بزرگ و گرد هستند)

برای روی یوفکا:
125_100 گرم کره
1 استکان روغن مایع
روی هر یوفکای مثلثی 1 قاشق غذاخوری آرد(سرپر نیست)
کره را آب کنید و با روغن مایع مخلوط کنید

مواد داخل بورک:
5_4 عدد سیب زمینی
1 عدد پیاز (بدون پیاز هم میشه)
نعناع خشک ، فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری رب
1 قاشق کره و کمی روغن زیتون
پیاز را تفت دهید ، رب را اضافه کنید و تفت دهید. سیب زمینی آب پز شده و له شده را اضافه کنید . نمک و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید.

آماده کردن بورک:
هر یوفکا را به 4 قسمت تقسیم کنید و تکه های سه گوش به دست آورید. از مخلوط کره و روغن روی یوفکا بمالید. یک قاشق آرد بپاشید و مثل فیلم از مواد سیب زمینی در یک طرف یوفکا بذارید و ابتدا رول کنید سپس شکل گل بدید.
داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید با کمی فاصله بچینید. اگر از مخلوط کره و روغن مانده روی بورک ها بمالید. یا مثل من یک عدد زرده تخم مرغ را به روغن باقیمانده اضافه کرده هم بزنید و روی بورک ها بمالید.
در فر 200_190 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. اگر حرارت فر شما زیاد است با درجه کمتر بپزید.
IMG_20231207_091537_953.jpg
 

بالا