ملیحه
Guest
طرز تهیه بلال کبابی با سس مخصوص به روش خوشمزه و جدید را در این مقاله آموزش داده ایم . برای تهیه بلال کبابی همیشه آب و نمک را در اولویت قرار میدادیم . ولی این بار آب و نمک را کنار بگذارید و با ما همراه باشید با یک آموزش جدید و خوشمزه .
روش اول
بلالها را پوست کنید؛ سپس پوستهای تازه و جوان بلال را کف یک ماهی تابه بزرگ بگذارید. بلالهای پوست کنده را روی آن بچینید؛ سپس یک لیوان شیر را همراه با دو لیوان آب داخل ماهی تابه بریزید و اجاق گاز را روشن کنید. حرارت را کم کنید و چهل دقیقه زمان بدهید تا بلال بپزد. هر ده دقیقه یکبار بلالها را پشت و رو کنید.
روش دوم
بلالها را با پوست داخل فر یا تستر بگذارید و نیم ساعت زمان بدهید تا بلالها بپزند. بعد از پخت، پوست بلال را جدا کنید.
روش سوم
همان روش سنتی خودمان است. بلالها را پوست کنید؛ سپس روی آتش منقل یا کبابپز و یا روی اجاق گاز کبابی کنید.
قارچ: ۵ عدد
کره: ۲۰ گرم
شیر: نصف فنجان
پنیر پیتزا: یک فنجان
نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه
قارچها را به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا آب شود؛ سپس قارچهای خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا آب قارچ کشیده شود. حالا شیر را اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید تا شیر به جوش بیاید؛ سپس پنیر پیتزا را اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا پنیر پیتزا کاملا آب شود و در آخر آویشن، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. این سس خوشمزه را روی بلال پخته بریزید و با کمک دست پخش کنید تا همه جای بلال را بپوشاند.
رب انار ملس: ۱ قاشق غذاخوری
آب انار: نصف فنجان
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
رب انار را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس آب انار را اضافه کنید و هم بزنید تا رقیق شود و در آخر به سس نمک بزنید. سس انار آماده را روی بلال پخته بریزید و دورتادور آن پخش کنید.
کره: ۲۵ گرم
سیر رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بریزید و سیر رنده شده را همراه با جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. حالا سس آماده را روی بلال پخته داغ بمالید و همه سطح بلال را با سس بپوشانید.
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
پودر کرانچی (یا پفک کرانچی پودر شده): ۱ فنجان
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه
سس مایونز و آبلیمو را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا رقیق شود. پودر کرانچی یا پفک کرانچی را که از قبل با گوشتکوب کوبیده یا آسیباب کردهاید، داخل یک کاسه دیگر بریزید. حالا بلال پخته را با سسی که آماده کردهاید، کاملا آغشته کنید و در آخر پودر کرانچی را روی بلال بریزید تا همه قسمتهای آن را بپوشاند. نوش جان.
روش اول
بلالها را پوست کنید؛ سپس پوستهای تازه و جوان بلال را کف یک ماهی تابه بزرگ بگذارید. بلالهای پوست کنده را روی آن بچینید؛ سپس یک لیوان شیر را همراه با دو لیوان آب داخل ماهی تابه بریزید و اجاق گاز را روشن کنید. حرارت را کم کنید و چهل دقیقه زمان بدهید تا بلال بپزد. هر ده دقیقه یکبار بلالها را پشت و رو کنید.
روش دوم
بلالها را با پوست داخل فر یا تستر بگذارید و نیم ساعت زمان بدهید تا بلالها بپزند. بعد از پخت، پوست بلال را جدا کنید.
روش سوم
همان روش سنتی خودمان است. بلالها را پوست کنید؛ سپس روی آتش منقل یا کبابپز و یا روی اجاق گاز کبابی کنید.
طرز تهیه بلال با سس بلال مکزیکی
مواد لازمقارچ: ۵ عدد
کره: ۲۰ گرم
شیر: نصف فنجان
پنیر پیتزا: یک فنجان
نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه
قارچها را به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا آب شود؛ سپس قارچهای خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا آب قارچ کشیده شود. حالا شیر را اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید تا شیر به جوش بیاید؛ سپس پنیر پیتزا را اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا پنیر پیتزا کاملا آب شود و در آخر آویشن، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. این سس خوشمزه را روی بلال پخته بریزید و با کمک دست پخش کنید تا همه جای بلال را بپوشاند.
طرز تهیه بلال با سس انار
مواد لازمرب انار ملس: ۱ قاشق غذاخوری
آب انار: نصف فنجان
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
رب انار را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس آب انار را اضافه کنید و هم بزنید تا رقیق شود و در آخر به سس نمک بزنید. سس انار آماده را روی بلال پخته بریزید و دورتادور آن پخش کنید.
طرز تهیه بلال با سس کره
مواد لازمکره: ۲۵ گرم
سیر رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بریزید و سیر رنده شده را همراه با جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. حالا سس آماده را روی بلال پخته داغ بمالید و همه سطح بلال را با سس بپوشانید.
طرز تهیه بلال با سس کرانچی
مواد لازمسس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
پودر کرانچی (یا پفک کرانچی پودر شده): ۱ فنجان
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه
سس مایونز و آبلیمو را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا رقیق شود. پودر کرانچی یا پفک کرانچی را که از قبل با گوشتکوب کوبیده یا آسیباب کردهاید، داخل یک کاسه دیگر بریزید. حالا بلال پخته را با سسی که آماده کردهاید، کاملا آغشته کنید و در آخر پودر کرانچی را روی بلال بریزید تا همه قسمتهای آن را بپوشاند. نوش جان.