طرز تهیه برنج ایرانی کته و ته دیگ

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
این مقدار برای ۳ نفر



۴ استکان برنج ایرانی رو پاک کرده خیس نکنید داخل قابلمه ۶ نفره فقط بشورید چندبار روی برنج آب پرکنید خالی کنید

و بعد تا یک بند انگشت آب روی برنج آب پرکنید ۳ قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چای خوری سرخالی نمک اضافه کنید

بذارید با حرارت زیادبجوشه در قابلمه رو هم باز بذارید روش می تونیدصافی بذارید

نیازی به هم زدن نیست


وقتی آبش کشیده شد نیازی نیست ته بگیره آبش کامل کشیده بشه کافیه اگه خیلی ته گرفت نصف استکان آب اضافه کنید آبش کشیده بشه

بعد حرارتو کم کنید کناره هاشو جمع کنید بذارید دم بکشه

اگه خواستید ته دیگ بذارید تو قابلمه ۸نفره نصف استکان روغن بریزید و حرارت رو زیاد کنید گرم که شد دولایه نون لواش یا یک لایه نون سنگک و.. بذارید تا سرخ بشه بعد برنجو اضافه کنید و بذارید نیم ساعت دم بکشه


ظاهری مشخص میشه دم کشیده یا کمی از برنج رو بخورید هم خوبه مطمئن بشید پخته و نرم هست

اگه دیدین ته گرفته خوب دم نکشیده نصف استکان آب اضافه کنید چنددقیقه صبر کنید دم بکشه

اگه دیدین انگار دم کشیده ولی ته گرفته و برنج خشک هست حرارت رو خاموش کنید نصف استکان آب اضافه کنید درشو بذارید صبر کنید بخار کنه نرم بشه


برنج کته برای خوراک یا خورشت لوبیا چیتی یا قرمز عالی میشه 😋


اگه آماده شد فعلا نخواستید شام بخورید برنج رو بریزید تو قابلمه دیگه و ته دیگ روبرگردونید که برشتگی ته دیگ از بین نره
 
آخرین ویرایش:

بالا