طرز تهیه بت و هواری جهینگا خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه بت و هواری جهینگا گوشت و میگو

مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر:
یک کیلو میگو پاک‌شده
۳ پیمانه برنج
یک قاشق مرباخوری زردچوبه
یک قاشق سوپ‌خوری ادویه گرم مصالحه
۶ عدد سیر له‌شده
یک قاشق چای‌خوری زنجبیل
یک عدد پیاز درشت
۴ عدد فلفل سبز له‌شده
نمک به میزان لازم
یک قاشق سوپ‌خوری پودر زیره
۲ قاشق سوپ‌خوری گشنیز کوبیده‌شده


طرز تهیه بَت و هواری جهینگا
پیاز خردشده را در روغن تفت دهید و وقتی طلایی شد، زیره و میگو را به آن اضافه کنید. در ادامه سیر، زنجبیل، گشنیز، نمک، زردچوبه، گرم مصالحه و فلفل را به میگو اضافه کنید و نیز بزنید. زمانی که آب میگو خشک شد، دو پیمانه آب در غذا بریزید و در قابلمه را ببندید تا آب جوش بیاید.
Û±Û·_Û²Û±_ÛµÛ³_.jpg


بت و هواری گوشت
مواد لازم برای ۴ نفر:
یک کیلو گوشت خورشتی
۳ پیمانه برنج
یک قاشق مرباخوری زردچوبه
یک قاشق سوپ‌خوری گرم مصالحه
یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه
۵ حبه سیر کوبیده‌شده
یک قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل
ادویه گوشت به میزان لازم
۲ عدد پیاز خردشده
۲ پیمانه آب گوشت
۴ عدد فلفل سبز
نمک به میزان لازم
۴ تکه چوب دارچین
طرز تهیه بت و هواری گوشت
پیاز خردشده را در روغن تفت دهید و بعد گوشت را همراه با سیر، دارچین، زنجبیل، فلفل، ادویه و گرم مصالحه به پیاز اضافه کنید. وقتی گوشت سرخ شد و دیگر آبی نداشت، یک پیمانه آب در آن بریزید و اجازه دهید که گوشت بپزد. پس از پخت گوشت، دو پیمانه آب گوشت و نمک را به آن اضافه کنید و به‌محض اینکه جوش آمد، برنجی که از دو ساعت قبل خیس کرده‌ بودید، در غذا بریزید. آب برنج که کشیده شد، شعله را کم کنید تا برنج دم بکشد.​
 

بالا