آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه بت و هواری جهینگا گوشت و میگو
مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر:
یک کیلو میگو پاکشده
۳ پیمانه برنج
یک قاشق مرباخوری زردچوبه
یک قاشق سوپخوری ادویه گرم مصالحه
۶ عدد سیر لهشده
یک قاشق چایخوری زنجبیل
یک عدد پیاز درشت
۴ عدد فلفل سبز لهشده
نمک به میزان لازم
یک قاشق سوپخوری پودر زیره
۲ قاشق سوپخوری گشنیز کوبیدهشده
طرز تهیه بَت و هواری جهینگا
پیاز خردشده را در روغن تفت دهید و وقتی طلایی شد، زیره و میگو را به آن اضافه کنید. در ادامه سیر، زنجبیل، گشنیز، نمک، زردچوبه، گرم مصالحه و فلفل را به میگو اضافه کنید و نیز بزنید. زمانی که آب میگو خشک شد، دو پیمانه آب در غذا بریزید و در قابلمه را ببندید تا آب جوش بیاید.
بت و هواری گوشت
مواد لازم برای ۴ نفر:
یک کیلو گوشت خورشتی
۳ پیمانه برنج
یک قاشق مرباخوری زردچوبه
یک قاشق سوپخوری گرم مصالحه
یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه
۵ حبه سیر کوبیدهشده
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
ادویه گوشت به میزان لازم
۲ عدد پیاز خردشده
۲ پیمانه آب گوشت
۴ عدد فلفل سبز
نمک به میزان لازم
۴ تکه چوب دارچین
طرز تهیه بت و هواری گوشت
پیاز خردشده را در روغن تفت دهید و بعد گوشت را همراه با سیر، دارچین، زنجبیل، فلفل، ادویه و گرم مصالحه به پیاز اضافه کنید. وقتی گوشت سرخ شد و دیگر آبی نداشت، یک پیمانه آب در آن بریزید و اجازه دهید که گوشت بپزد. پس از پخت گوشت، دو پیمانه آب گوشت و نمک را به آن اضافه کنید و بهمحض اینکه جوش آمد، برنجی که از دو ساعت قبل خیس کرده بودید، در غذا بریزید. آب برنج که کشیده شد، شعله را کم کنید تا برنج دم بکشد.
مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر:
یک کیلو میگو پاکشده
۳ پیمانه برنج
یک قاشق مرباخوری زردچوبه
یک قاشق سوپخوری ادویه گرم مصالحه
۶ عدد سیر لهشده
یک قاشق چایخوری زنجبیل
یک عدد پیاز درشت
۴ عدد فلفل سبز لهشده
نمک به میزان لازم
یک قاشق سوپخوری پودر زیره
۲ قاشق سوپخوری گشنیز کوبیدهشده
طرز تهیه بَت و هواری جهینگا
پیاز خردشده را در روغن تفت دهید و وقتی طلایی شد، زیره و میگو را به آن اضافه کنید. در ادامه سیر، زنجبیل، گشنیز، نمک، زردچوبه، گرم مصالحه و فلفل را به میگو اضافه کنید و نیز بزنید. زمانی که آب میگو خشک شد، دو پیمانه آب در غذا بریزید و در قابلمه را ببندید تا آب جوش بیاید.
بت و هواری گوشت
مواد لازم برای ۴ نفر:
یک کیلو گوشت خورشتی
۳ پیمانه برنج
یک قاشق مرباخوری زردچوبه
یک قاشق سوپخوری گرم مصالحه
یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه
۵ حبه سیر کوبیدهشده
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
ادویه گوشت به میزان لازم
۲ عدد پیاز خردشده
۲ پیمانه آب گوشت
۴ عدد فلفل سبز
نمک به میزان لازم
۴ تکه چوب دارچین
طرز تهیه بت و هواری گوشت
پیاز خردشده را در روغن تفت دهید و بعد گوشت را همراه با سیر، دارچین، زنجبیل، فلفل، ادویه و گرم مصالحه به پیاز اضافه کنید. وقتی گوشت سرخ شد و دیگر آبی نداشت، یک پیمانه آب در آن بریزید و اجازه دهید که گوشت بپزد. پس از پخت گوشت، دو پیمانه آب گوشت و نمک را به آن اضافه کنید و بهمحض اینکه جوش آمد، برنجی که از دو ساعت قبل خیس کرده بودید، در غذا بریزید. آب برنج که کشیده شد، شعله را کم کنید تا برنج دم بکشد.