طرز تهیه باقلوا یزدی حاج خلیفه خوشمزه و لذیذ

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
رسپی خوشمزه ترین و مجلسی ترین دسر باقلوای یزدی حاج خلیفه خونگی و مقوی

مواد لازم برای تهیه باقلوا یزدی حاج خلیفه
خمیر یوفکا ۱ بسته
آب ۲/۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غذا خوری
گلاب ۱/۳ پیمانه
هل ۱ ق چای خوری
جوهر لیمو ۱/۲ ق چای خوری
کره ۵۰ گرم
مواد لازم برای مواد میانی
پودر قند ۱۵۰ گرم
بادام ۳۰۰ گرم
هل ۱ ق چای خوری

طرز تهیه باقلوا یزدی خانگی با خمیر یوفکا
مرحله اول: تهیه شربت
شکر و آب را داخل یک قابلمه ریخته و بدون هم زدن روی حرارت قرار دهید تا دانه های شکر ذوب شوند بعد از گذشت ۱۰ دقیقه گلاب و زعفران و هل را افزوده و کمی صبر کنید سپس در ۵ دقیقه انتهایی پخت شربت جوهر لیمو را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بخورد سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم: تهیه مواد میانی
برای گرفتن پوست بادام بهترین راه این است که یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد سپس از روی حرارت بردارید و بادام ها را برای ۱ ساعت داخل آب جوش قرار دهید سپس بعد از گذشت این زمان به راحتی با یک فشار ساده پوستش را جدا کنید و روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا خشک شود بعد از خشک شدن آن را به همراه پودر قند و پودر هل داخل آسیاب یا غذاساز ریخته و خوب پالس کنید تا پودر شود.

مرحله سوم: تهیه باقلوا جاج خلیفه
یک ظرف مناسب برای پخت باقلوا را انتخاب کنید و کف ظرف را با کره ذوب شده کمی چرب کنید سپس خمیر یوفکا را باز کنید و به سه لایه روی هم (فقط برای لایه زیرین) قرار دهید و روی لایه را با کمی کره یا اسپری گلاب مرطوب کنید سپس از مواد میانی روی خمیر بریزید و به همین روش لایه ها را تکرار کنید تا مواد تمام شود لایه آخر را نیز سه لایه بگذارید و روی لایه را با کره و گلاب رومال کنید.


مرحله چهارم: پخت باقلوا یزدی خانگی
بعد از اینکه لایه ها را چیدیم به صورت لوزی باقلوا را برش بزنید سپس در فر گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پخته شود در انتهای پخت روی فر را روشن کنید تا سطح باقلوا نیز گریل شود.

مرحله پنجم: افزودن شربت
وقتی باقلوا را از فر خارج کردید ۵ دقیقه صبر کنید سپس شربت سرد را روی باقلوای گرم بریزید تا شربت جذب باقلوا سپس در انتها با کمی پودر پسته تزئین کنید.
نوش جان

Û±Û±-Û´Û´-Û°Û¹-images.jpg

نکات کلیدی در تهیه باقلوا یزدی
بادام ها را قبل از پودر کردن در فریزر قرار دهید این کار باعث می شود بادام روغن نیندازد.
افزودن جوهر لیمو به شربت مانع شکرک زدن آن می شود.
در نظر داشته باشید شربت سرد و باقلوا گرم باشد اگر هر دو گرم باشند باقلوا خمیر می شود اگر سرد باشد جذب هم نمی شوند.
 

بالا