آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه او ترشی مخصوص چهار محال بختیاری
مواد لازم
۲ نفر
2 قاشق غذاخوری رب انار
1 قاشق غذاخوری آرد گندم
1 عدد پیاز متوسط خرد شده
2 لیوان آب
نمک، زردچوبه، فلفل قرمز،
شیره یا شکر (برای ملس شدن طعم غذا)
مراحل تهیه
مرحله 1
برای درست کردن این غذا میشه از تمر هندی و ناردون هم استفاده کرد.
تقریبا ۱/۴ بسته تمر هندی کافیه.
۲ لیوان آب جوش روی تمر هندی میریزم تا باز بشه.
اگر از ناردون هم استفاده کنم باید با ۲ لیوان آب جوش تو کاسه بذارم تا خوب ترشیِ ناردون ها تو آب بره و بعد صافش کنم.(میشه ناردون ها رو جوشاند و بعد صاف کرد)
ولی من معمولا با رب انار درست میکنم و خیلی هم خوشمزه میشه.
مرحله 2
پیاز رو با کمی روغن در قابلمه تفت میدم؛ پیازها که سرخ شدن، آرد رو تو قابلمه میریزم و ۱ دقیقه هم میزنم تا کمی تفت بخوره و بوی خامیش گرفته بشه.
۲ لیوان آب تو قابلمه میریزم و رب انار رو هم اضافه میکنم (آب تمر هندی ها یا ناردون ها رو از صافی رد میکنم و تو قابلمه میریزم.)
زردچوبه، نمک، فلفل و شکر یا شیره رو اضافه میکنم.(طعم این غذا، ترشی و شیرینیش کاملا سلیقه ایه ولی به طور کلی طعم ملس و تندی داره)
مرحله 3
کمی که قل بخوره و لعاب دار بشه، غذا آماده اس.
(به خاطر آرد، لعاب داره ولی حواستون باشه که ته نگیره، مدام هم بزنید)در تمام طول پخت، شعله ی گاز باید ملایم باشه.
غذای ساده و راحت ما آماده اس.
با نان خرد شده بسیار خوشمزه و لذیذه.
مواد لازم
۲ نفر
2 قاشق غذاخوری رب انار
1 قاشق غذاخوری آرد گندم
1 عدد پیاز متوسط خرد شده
2 لیوان آب
نمک، زردچوبه، فلفل قرمز،
شیره یا شکر (برای ملس شدن طعم غذا)
مراحل تهیه
مرحله 1
برای درست کردن این غذا میشه از تمر هندی و ناردون هم استفاده کرد.
تقریبا ۱/۴ بسته تمر هندی کافیه.
۲ لیوان آب جوش روی تمر هندی میریزم تا باز بشه.
اگر از ناردون هم استفاده کنم باید با ۲ لیوان آب جوش تو کاسه بذارم تا خوب ترشیِ ناردون ها تو آب بره و بعد صافش کنم.(میشه ناردون ها رو جوشاند و بعد صاف کرد)
ولی من معمولا با رب انار درست میکنم و خیلی هم خوشمزه میشه.
مرحله 2
پیاز رو با کمی روغن در قابلمه تفت میدم؛ پیازها که سرخ شدن، آرد رو تو قابلمه میریزم و ۱ دقیقه هم میزنم تا کمی تفت بخوره و بوی خامیش گرفته بشه.
۲ لیوان آب تو قابلمه میریزم و رب انار رو هم اضافه میکنم (آب تمر هندی ها یا ناردون ها رو از صافی رد میکنم و تو قابلمه میریزم.)
زردچوبه، نمک، فلفل و شکر یا شیره رو اضافه میکنم.(طعم این غذا، ترشی و شیرینیش کاملا سلیقه ایه ولی به طور کلی طعم ملس و تندی داره)
مرحله 3
کمی که قل بخوره و لعاب دار بشه، غذا آماده اس.
(به خاطر آرد، لعاب داره ولی حواستون باشه که ته نگیره، مدام هم بزنید)در تمام طول پخت، شعله ی گاز باید ملایم باشه.
غذای ساده و راحت ما آماده اس.
با نان خرد شده بسیار خوشمزه و لذیذه.