طرز تهیه آش انار بختیاری خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه آش انار مخصوص چهار محال بختیاری سنتی و لذیذ

مواد اولیه برای تهیه این غذا: برنج نیم دانه محلی ۱ پیمانه دانه انار چرخ شده ۱ پیمانه پیاز سرخ شده ۳ عدد متوسط سبزی معطر شامل تره کوهی ،گشنیز،جعفری، ترخون، نعناء ۱ کیلو پر زردآلو وگردو از هر کدام ۱ پیمانه لپه پخته شده نیم کیلو نمک، فلفل، زرد چوبه و گلپر به مقدار لازم آب انار ۱ لیتر رب انار ۱ پیمانه طرز تهیه: ابتدا سبزی و برنج را با هم داخل آب جوش ریخته تا پخته شود سپس انار و پر زردآلو و گردو خرد شده را اضافه کرده و لپه پخته شده را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شود وقتی کمی محتویات پخت، پیاز سرخ شده، ادویه، فلفل و گلپر را اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب نداشته باشد. در پایان آب انار و رب را با هم مخلوط کرده و به آش اضافه می کنیم و مرتبا هم میزنیم تا آش انارقوام یابد . فواید آش انار و فلسفه پخت: این آش به دلیل ترکیبات استفاده شده در آن یکی از بهترین غذا ها برای خون سازی و پاک کردن کبد است و رنگ رخسار را روشن و گل گون می کند. همچنین از فشار خون و غلظت خون جلوگیری می کند.

۱۵_۴۸_۵۸_آش-انار.jpg
 

بالا