مژده
Guest
آموزش و نحوه تهیه آش ارده دزفولی، آش ارده بر خلاف اسمش آش نیست و با برنج درست میشه و بسیار خوشمزه و مقوی و لذیذه
مواد لازم :
ماش 100 گرم
برنج 500 گرم
ارده 200 گرم
شیره خرما (سیلون) 200 گرم
طرز تهیه :
اول ماش های خیسانده شده رو توی آب جوش میپزیم، بعد از پخت، برنج رو که از سه ساعت قبل خیسانده ایم اضافه کرده و آبکش می کنیم و دم می کنیم.
بعد از دم کشیدن پلو، آن را درون دیس میکشیم و ارده رو روی آن ریخته و به آرامی مخلوط میکنیم تا ارده به خورد برنج برود.
حالا میتونید این پلو رو با سیلون (شیره خرما) و سبزی تربچه میل کنید
مواد لازم :
ماش 100 گرم
برنج 500 گرم
ارده 200 گرم
شیره خرما (سیلون) 200 گرم
طرز تهیه :
اول ماش های خیسانده شده رو توی آب جوش میپزیم، بعد از پخت، برنج رو که از سه ساعت قبل خیسانده ایم اضافه کرده و آبکش می کنیم و دم می کنیم.
بعد از دم کشیدن پلو، آن را درون دیس میکشیم و ارده رو روی آن ریخته و به آرامی مخلوط میکنیم تا ارده به خورد برنج برود.
حالا میتونید این پلو رو با سیلون (شیره خرما) و سبزی تربچه میل کنید