طرز تهیه آبگوشت کبوتر خوشمزه دزفولی

آیلا

عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه آبگوشت کبوتر مقوی و سنتی


مواد لازم
۳ ساعت

کبوتر به تعداد افراد
سیب زمینی به میزان دلخواه
پیاز 1 عدد متوسط
نخود لپه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
نمک ،زردچوبه ،دارچین، فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری شنبلیله خشک
آب به میزان لازم
روغن به میزان لازم

مراحل تهیه
مرحله 1
ابتدا کبوتر تمیز کرده وشسته در قابلمه پیاز خرد کرده کمی تفت داده کبوتر در پیاز کمی تفت میدیم نمک وادویجات وشنبلیله را هم بهش اضافه میکنیم بعد چند دقیقه رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم نخود لپه را هم میریزیم وآب میریزیم وقتی که گوشت کبوتر نرم شد در نیم ساعت آخر سیب زمینی را اضافه میکنیم وقتی خورش غلیظ وگوشت وسیب زمینی نرم شدن خورش آماده است خوشمزه ومقوی.
مرحله 2
خواص. کبوتر طبع گرم وخشک داره برای رشد وزود به حرف آمدن کودکان خوبه برای سالمندان مفیده ، برای فراموشی ،برای کلیه ، برای قلب ،دستگاه گردش خون، برای کمخونی ، دارای آهن، کلسیم ، پروتئین ،انواع ویتامینها وغیره مفید است
مرحله 3
مضرات. چون طبع گرم وخشک داره برای گرم مزاجان خوب نیست وباید با مصلح آن که نخود سماق گشنیز وغیر ه است بخورن خوردن زیاد گوشت کبوتر سردرد میاره وخون میسوزانه وبرای گرم مزاجان خوب نیست پس به اندازه خورده شود تا از فواید آن بهرمند شویم.
مرحله 4
نکته.کبوتر ۷ دسته هستن که این نوعش گوشتی وبرای خوردن استفاده میشه چون قدرت پروازشون کم وبیشتر گوشتی میشوند.

۱۶_۳۹_۴۴_خورش-کبوتر-گوشتی-دستور-اصلی-عکس.jpg
 

بالا