اگه بیتعارف ارزیابی میکنید و هر کاستیای ببینید میگید بذارم
بهآفرید کاربر جدید عضویت May 18, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:35 #1 اگه بیتعارف ارزیابی میکنید و هر کاستیای ببینید میگید بذارم
Natalie ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:43 #5 نتونستی درست بارگذاری کنی خطا میده
شاپرک خواب رفته ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:46 #6 عزیزم سین و شین یکم میزنه یکم بیشتر تمرکز کن و تند تند نگو
استارتر استارتر بهآفرید کاربر جدید عضویت May 18, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:47 #7 شاپرک خواب رفته گفت: عزیزم سین و شین یکم میزنه یکم بیشتر تمرکز کن و تند تند نگو کلیک کنید تا باز شود... یعنی سین و شین رو شبیه هم میگم؟ خودمم حس میکنم شین رو مثل سین تلفظ میکنم
شاپرک خواب رفته گفت: عزیزم سین و شین یکم میزنه یکم بیشتر تمرکز کن و تند تند نگو کلیک کنید تا باز شود... یعنی سین و شین رو شبیه هم میگم؟ خودمم حس میکنم شین رو مثل سین تلفظ میکنم
خوشمل_چی ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Apr 14, 2024 جنسیت خانم امروز در 01:47 #8 صدات خوبه ولی تسلط نداری روی خوانش و صدات
شاپرک خواب رفته ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:49 #9 بهآفرید گفت: یعنی سین و شین رو شبیه هم میگم؟ خودمم حس میکنم شین رو مثل سین تلفظ میکنم کلیک کنید تا باز شود... آره حست درسته با تمرین درست میشه
بهآفرید گفت: یعنی سین و شین رو شبیه هم میگم؟ خودمم حس میکنم شین رو مثل سین تلفظ میکنم کلیک کنید تا باز شود... آره حست درسته با تمرین درست میشه
استارتر استارتر بهآفرید کاربر جدید عضویت May 18, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:49 #11 خوشمل_چی گفت: صدات خوبه ولی تسلط نداری روی خوانش و صدات کلیک کنید تا باز شود... ممنونم، چه ایراداتی دارم؟ البته از روی نوشته نخوندم
خوشمل_چی گفت: صدات خوبه ولی تسلط نداری روی خوانش و صدات کلیک کنید تا باز شود... ممنونم، چه ایراداتی دارم؟ البته از روی نوشته نخوندم
استارتر استارتر بهآفرید کاربر جدید عضویت May 18, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:49 #12 شاپرک خواب رفته گفت: آره حست درسته با تمرین درست میشه کلیک کنید تا باز شود... ممنونم🌹🌹
خوشمل_چی ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Apr 14, 2024 جنسیت خانم امروز در 01:52 #13 بهآفرید گفت: به نظرتون چه ایراداتی دارم، البته از روی چیزی نخوندم کلیک کنید تا باز شود... کلاس رفتی؟ الان فقط صدات میتونم بگم خوبه ولی مهم تراز صدا فن گویندگیه ک با کلاس اوکی میشه ضعیفی تواین فنون ولی استعدادشو داری
بهآفرید گفت: به نظرتون چه ایراداتی دارم، البته از روی چیزی نخوندم کلیک کنید تا باز شود... کلاس رفتی؟ الان فقط صدات میتونم بگم خوبه ولی مهم تراز صدا فن گویندگیه ک با کلاس اوکی میشه ضعیفی تواین فنون ولی استعدادشو داری
استارتر استارتر بهآفرید کاربر جدید عضویت May 18, 2025 جنسیت خانم امروز در 01:55 #14 خوشمل_چی گفت: کلاس رفتی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه خوشمل_چی گفت: الان فقط صدات میتونم بگم خوبه ولی مهم تراز صدا فن گویندگیه ک با کلاس اوکی میشه ضعیفی تواین فنون ولی استعدادشو داری کلیک کنید تا باز شود... ممنونم از راهنماییتون🌹
خوشمل_چی گفت: کلاس رفتی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه خوشمل_چی گفت: الان فقط صدات میتونم بگم خوبه ولی مهم تراز صدا فن گویندگیه ک با کلاس اوکی میشه ضعیفی تواین فنون ولی استعدادشو داری کلیک کنید تا باز شود... ممنونم از راهنماییتون🌹
Yeganeh ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 02:01 #15 صدات عالیه اگه تمرین کنی تا با لحن آروم تری بخونی و بعضی از حروف رو واضح تر تلفظ کنی خیلی بهتر میشه
استارتر استارتر بهآفرید کاربر جدید عضویت May 18, 2025 جنسیت خانم امروز در 02:03 #16 Yeganeh گفت: صدات عالیه اگه تمرین کنی تا با لحن آروم تری بخونی و بعضی از حروف رو واضح تر تلفظ کنی خیلی بهتر میشه کلیک کنید تا باز شود... متشکرم😍🌹
Yeganeh گفت: صدات عالیه اگه تمرین کنی تا با لحن آروم تری بخونی و بعضی از حروف رو واضح تر تلفظ کنی خیلی بهتر میشه کلیک کنید تا باز شود... متشکرم😍🌹
Natalie ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 02:11 #17 صدات خوبه خیلی تند و بدون احساس میخونی انگار که خیلی عجله داری و بشدت تُک زبونی صحبت میکنی س و ش رو خییلی غلیظ میگی ولی در کل استعداد داری❤️
صدات خوبه خیلی تند و بدون احساس میخونی انگار که خیلی عجله داری و بشدت تُک زبونی صحبت میکنی س و ش رو خییلی غلیظ میگی ولی در کل استعداد داری❤️
استارتر استارتر بهآفرید کاربر جدید عضویت May 18, 2025 جنسیت خانم امروز در 02:45 #18 Natalie گفت: صدات خوبه خیلی تند و بدون احساس میخونی انگار که خیلی عجله داری و بشدت تُک زبونی صحبت میکنی س و ش رو خییلی غلیظ میگی ولی در کل استعداد داری❤️ کلیک کنید تا باز شود... خییلی ممنونم🥰🌹
Natalie گفت: صدات خوبه خیلی تند و بدون احساس میخونی انگار که خیلی عجله داری و بشدت تُک زبونی صحبت میکنی س و ش رو خییلی غلیظ میگی ولی در کل استعداد داری❤️ کلیک کنید تا باز شود... خییلی ممنونم🥰🌹
Natalie ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 10:19 #19 بهآفرید گفت: خییلی ممنونم🥰🌹 کلیک کنید تا باز شود... ❤️