موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
خداروشکر مشکل فک نداشتم فکم کاملا صافه
اول بگم که اینکاری که انجام دادم هیچ ضرری نداشت سال ها گذشته کل دندونام سالمه ، بعضیا هم اینکارو انجام دادن مشکلی نداشتن
فقط کمی درد داره و خون میاد زود خوب میشه
با سمباده کاغذی نوک دندون جلویی هام رو سابیدم تقریبا صاف و یه اندازه شد
دوتا دندون جلویی باید کمی بلند تر باشه ، خیلی هم خط کشی شده نباشه طبیعی بشه
(برای راهنمایی از مجازی سرچ کنید دندون های خوب رو ببینید چطوریه شبیه اون بسابید )
روی دندون هم میشه با سمباده کاغذی بسابی سفید بشه ، من سابیدم سفیدتر شد ، جوش شیرینم خوبه سفیدتر میشه
ولی خب بری دکتر جرمگیری کنی بهتره اونا جوری بلدن که هیچ جرمی نمی مونه و خیلی سفید میشه ؛ قبلا یه بار رفتم راضی بودم باز هم باید برم
سمباده کاغذی اگه پیدا نکردین سایت باسلام موجوده ، با سوهان ناخن هم میشه بسابی
❤
دلایل سالم بودن کل دندون هام
بچگی دندونام زیاد خراب میشد خودش می ریخت جایگزینش در می یومد تا ۱۲ سالگی دکترم نرفتم بعدش دیگه اصلا دندونام خراب نشد
ژنتیکی هست
مسواک می زنم گاهی هم نمی زنم ولی درست مسواک میزنم تی وی یه برنامه بود آموزش مسواک زدن صحیح یاد گرفتم
باید همه ی قسمت های دندون رو چندین بار مسواک زد مثلا ۱۵ بار ، مسواک رو به صورت عمودی بکشی و روی زبان هم باید مسواک زد
چیزی دندونم گیر کنه با خلال دندون درمیارم بمونه مضره هم اینکه باعث بو میشه
من لبنیات هم خوب مصرف می کنم دوست دارم
مسواکم رو ۳ ماه یه بار تعویض می کنم مسواکی میخرم که نرم باشه
آب هم به اندازه می نوشم
تغذیه هم مهمه البته خیلی رعایت نکردم
ضربه ی خاصی هم به دندونام نخورده
استرسم رو هم سعی کردم دیگه کنترل کنم
دخانیات مصرف نمی کنم
راجب دندون عقلم ؛ من دندون عقلم ۲۳ سالگی در اومد فقط دندون پایینی ها به شدت درد می کرد درد رو تحمل کردم گاهی مسکن خوردم تا در اومد سه تاش نیمه نهفته اس یکیش نهفته
با انگشتم میزنم به لثه ام حس می کنم زیرش دندون هست اینجوری می فهمم که نهفته یا نیمه نهفته اس
فرم دندونامم رو هم بهم نزد فکم کوچیک نیس متوسطه دندونامم متوسطه ، فک من مشخص بود جا داره برای دندون عقل ؛ خودم نگاه کردم اندازه یه دندون پهن جا داشت
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
روزی دوبار حداقل دو دقیقه با خمیردندان حاوی فلوراید مسواک زد روی زبان هم مسواک بکشید ؛ استفاده روزانه از نخ دندان برای تمیز کردن فضاهای بین دندان که مسواک تمیزش نمی کنه ؛ معاینات منظم دندانپزشکی هر شش ماه یکبار ، جرمگیری حداقل سالی یکبار ، محدود کردن مصرف غذاهای شیرین و اسیدی و نوشیدن آب کافی و غذاهای سالم
مصرف کلسیم و ویتامین دی
در فعالیتهای ورزشی که ممکن است منجر به آسیب دندانی شوند، استفاده از محافظ دندان ضروری است
مصرف دهانشویه
تعویض مسواک هر سه ماه یکبار
دخانیات خطر ابتلا به بیماریهای لثه و از دست دادن دندان را افزایش میده
اول بگم که اینکاری که انجام دادم هیچ ضرری نداشت سال ها گذشته کل دندونام سالمه ، بعضیا هم اینکارو انجام دادن مشکلی نداشتن
فقط کمی درد داره و خون میاد زود خوب میشه
با سمباده کاغذی نوک دندون جلویی هام رو سابیدم تقریبا صاف و یه اندازه شد
دوتا دندون جلویی باید کمی بلند تر باشه ، خیلی هم خط کشی شده نباشه طبیعی بشه
(برای راهنمایی از مجازی سرچ کنید دندون های خوب رو ببینید چطوریه شبیه اون بسابید )
روی دندون هم میشه با سمباده کاغذی بسابی سفید بشه ، من سابیدم سفیدتر شد ، جوش شیرینم خوبه سفیدتر میشه
ولی خب بری دکتر جرمگیری کنی بهتره اونا جوری بلدن که هیچ جرمی نمی مونه و خیلی سفید میشه ؛ قبلا یه بار رفتم راضی بودم باز هم باید برم
سمباده کاغذی اگه پیدا نکردین سایت باسلام موجوده ، با سوهان ناخن هم میشه بسابی
❤
دلایل سالم بودن کل دندون هام
بچگی دندونام زیاد خراب میشد خودش می ریخت جایگزینش در می یومد تا ۱۲ سالگی دکترم نرفتم بعدش دیگه اصلا دندونام خراب نشد
ژنتیکی هست
مسواک می زنم گاهی هم نمی زنم ولی درست مسواک میزنم تی وی یه برنامه بود آموزش مسواک زدن صحیح یاد گرفتم
باید همه ی قسمت های دندون رو چندین بار مسواک زد مثلا ۱۵ بار ، مسواک رو به صورت عمودی بکشی و روی زبان هم باید مسواک زد
چیزی دندونم گیر کنه با خلال دندون درمیارم بمونه مضره هم اینکه باعث بو میشه
من لبنیات هم خوب مصرف می کنم دوست دارم
مسواکم رو ۳ ماه یه بار تعویض می کنم مسواکی میخرم که نرم باشه
آب هم به اندازه می نوشم
تغذیه هم مهمه البته خیلی رعایت نکردم
ضربه ی خاصی هم به دندونام نخورده
استرسم رو هم سعی کردم دیگه کنترل کنم
دخانیات مصرف نمی کنم
راجب دندون عقلم ؛ من دندون عقلم ۲۳ سالگی در اومد فقط دندون پایینی ها به شدت درد می کرد درد رو تحمل کردم گاهی مسکن خوردم تا در اومد سه تاش نیمه نهفته اس یکیش نهفته
با انگشتم میزنم به لثه ام حس می کنم زیرش دندون هست اینجوری می فهمم که نهفته یا نیمه نهفته اس
فرم دندونامم رو هم بهم نزد فکم کوچیک نیس متوسطه دندونامم متوسطه ، فک من مشخص بود جا داره برای دندون عقل ؛ خودم نگاه کردم اندازه یه دندون پهن جا داشت
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
روزی دوبار حداقل دو دقیقه با خمیردندان حاوی فلوراید مسواک زد روی زبان هم مسواک بکشید ؛ استفاده روزانه از نخ دندان برای تمیز کردن فضاهای بین دندان که مسواک تمیزش نمی کنه ؛ معاینات منظم دندانپزشکی هر شش ماه یکبار ، جرمگیری حداقل سالی یکبار ، محدود کردن مصرف غذاهای شیرین و اسیدی و نوشیدن آب کافی و غذاهای سالم
مصرف کلسیم و ویتامین دی
در فعالیتهای ورزشی که ممکن است منجر به آسیب دندانی شوند، استفاده از محافظ دندان ضروری است
مصرف دهانشویه
تعویض مسواک هر سه ماه یکبار
دخانیات خطر ابتلا به بیماریهای لثه و از دست دادن دندان را افزایش میده
آخرین ویرایش: