هاله
Guest
یه شیرینی خوشمزه و کاکائویی برای خانمایی که به شیرینی های کاکائویی و شکلاتی علاقه زیادی دارند این نوع شیرینی مجلسی و خیلی مناسب عید نوروز میباشد.
مواد لازم
شکر ١٠٠گرم
کره ١٧٠گرم
پودر کاکائو ٢۵گرم
تخم مرغ ١عدد
ارد٢٠٠گرم
نمک ١/٨قاشق چایخوری
بکینگ پودر ١/۴ قاشق چایخوری
وانیل ١/٢ قاشق چایخوری
ترافل شکلاتى یک پیمانه
طرز تهیه
ابتدا وانیل و کره ى هم دماى اتاق را کمى در همزن بزنید تا نرم شود.
سپس شکر و پودر کاکائو را اضافه کرده و هم بزنید.
تخم مرغ را افزوده و فقط تا اندازه اى که مخلوط شود هم بزنید.
آرد، نمک و بکینگ پودر الک شده را هم اضافه کرده، کمی هم بزنید تا خمیر نرمی بدست آید.
خمیر را یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
از خمیر به اندازه ى کمى بزرگتر از فندق برداشته در ترافل شکلاتى بغلطانید.
سپس در سینى فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار داده و با انگشت شست روى آن را فشار دهید.
سینی را به مدت ٨ دقیقه در فر ١٩٠درجه قرار دهید تا شیرینی کاکائویی مجلسی بپزد.
مشاهده پیوست 237301
مواد لازم
شکر ١٠٠گرم
کره ١٧٠گرم
پودر کاکائو ٢۵گرم
تخم مرغ ١عدد
ارد٢٠٠گرم
نمک ١/٨قاشق چایخوری
بکینگ پودر ١/۴ قاشق چایخوری
وانیل ١/٢ قاشق چایخوری
ترافل شکلاتى یک پیمانه
طرز تهیه
ابتدا وانیل و کره ى هم دماى اتاق را کمى در همزن بزنید تا نرم شود.
سپس شکر و پودر کاکائو را اضافه کرده و هم بزنید.
تخم مرغ را افزوده و فقط تا اندازه اى که مخلوط شود هم بزنید.
آرد، نمک و بکینگ پودر الک شده را هم اضافه کرده، کمی هم بزنید تا خمیر نرمی بدست آید.
خمیر را یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
از خمیر به اندازه ى کمى بزرگتر از فندق برداشته در ترافل شکلاتى بغلطانید.
سپس در سینى فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار داده و با انگشت شست روى آن را فشار دهید.
سینی را به مدت ٨ دقیقه در فر ١٩٠درجه قرار دهید تا شیرینی کاکائویی مجلسی بپزد.
مشاهده پیوست 237301