گل یاس(YASNA)
Guest
شیرعسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن برچیده شده و به آن شکر افزوده شدهاست. محصول بهدست آمده بسیار شیرین و غلیظ است و نوع کنسرو شدهٔ آن میتواند برای سالها (در صورت بسته بودن درب آن) خارج از یخچال نگهداری شود. در گذشته شیر تغلیظ شده غیر شیرین نیز تولید میشد، ولی مدت نگهداری آن بسیار کمتر بود. امروزه نوع غیر شیرین آن که فرایند تولید پیچیدهتری دارد در بسیاری کشورها از جمله آمریکا و ایران معمول نیست. با اینحال در آلمان نوع شیرین نشده آن معمولتر بوده و در پرو هر دو گونه به یک میزان طرفدار دارد. به آن شیر تغلیظشده نیز گفته میشود.
شیرعسلی در بسیاری از کشورها مانند برزیل، هنگکنگ، روسیه و سریلانکا به عنوان دسر مصرف میشود.
شیرعسلی در بسیاری از کشورها مانند برزیل، هنگکنگ، روسیه و سریلانکا به عنوان دسر مصرف میشود.