آره منم بارها شده گوشی دستم بوده بعد همزمان گریه میکردما . ولی هیچی نگفتم . عزیزدلم🫂🥲
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 01:53 #21 سوگند گلی گفت: آره منم بارها شده گوشی دستم بوده بعد همزمان گریه میکردما . ولی هیچی نگفتم . کلیک کنید تا باز شود... عزیزدلم🫂🥲
سوگند گلی گفت: آره منم بارها شده گوشی دستم بوده بعد همزمان گریه میکردما . ولی هیچی نگفتم . کلیک کنید تا باز شود... عزیزدلم🫂🥲
استارتر استارتر سوگند گلی کاربر جدید عضویت Jan 23, 2026 جنسیت خانم امروز در 01:53 #22 نهاال گفت: یعنی کسی بی محلی کنه جذبش میشم بعد میفهمم ع ن خاصی نبوده و از درون خالی بوده بعد قضیه برعکس میشه در این صورت خودم بی محلی میکنم کلیک کنید تا باز شود... خوب کاری میکنی . منم باید اخلاقمو درست کنم . من تحمل رفتارشون رو ندارم
نهاال گفت: یعنی کسی بی محلی کنه جذبش میشم بعد میفهمم ع ن خاصی نبوده و از درون خالی بوده بعد قضیه برعکس میشه در این صورت خودم بی محلی میکنم کلیک کنید تا باز شود... خوب کاری میکنی . منم باید اخلاقمو درست کنم . من تحمل رفتارشون رو ندارم
استارتر استارتر سوگند گلی کاربر جدید عضویت Jan 23, 2026 جنسیت خانم امروز در 01:54 #23 نهاال گفت: من متاسفانه خیلی جذب این افراد میشم بعد میفهمم فقط ادا بوده مشاهده پیوست 439101 کلیک کنید تا باز شود... چی بگم خواهر
نهاال گفت: من متاسفانه خیلی جذب این افراد میشم بعد میفهمم فقط ادا بوده مشاهده پیوست 439101 کلیک کنید تا باز شود... چی بگم خواهر
استارتر استارتر سوگند گلی کاربر جدید عضویت Jan 23, 2026 جنسیت خانم امروز در 01:55 #24 Melody گفت: عزیزدلم🫂🥲 کلیک کنید تا باز شود... چقدر مهربونی شما💖😘.
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 03:55 #25 سوگند گلی گفت: چقدر مهربونی شما💖😘. کلیک کنید تا باز شود... نه ب مهربونی خودت 😘💞💞