چرا مردم کارهای روزمرشون رو تو فضای مجازی به اشتراک میزارن؟ مثلا از غذا خوردنشون، راه رفتنشون و.....
zarii کاربر جدید عضویت Oct 7, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #1 چرا مردم کارهای روزمرشون رو تو فضای مجازی به اشتراک میزارن؟ مثلا از غذا خوردنشون، راه رفتنشون و.....
سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #2 همینجوری تولید محتوای اینجوری ندیدی؟ روزمرگی
والریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #3 یه عده به خاطر تنها بودنشون یه عده برای وقت گذروندن دلایل زیاد داره
استارتر استارتر zarii کاربر جدید عضویت Oct 7, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #4 سانسوریا گفت: همینجوری تولید محتوای اینجوری ندیدی؟ روزمرگی کلیک کنید تا باز شود... دیدم ولی خب سوال شدم برام که زندگی بقیه به ما چه ربطی داره
سانسوریا گفت: همینجوری تولید محتوای اینجوری ندیدی؟ روزمرگی کلیک کنید تا باز شود... دیدم ولی خب سوال شدم برام که زندگی بقیه به ما چه ربطی داره
استارتر استارتر zarii کاربر جدید عضویت Oct 7, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #5 والریا گفت: یه عده به خاطر تنها بودنشون یه عده برای وقت گذروندن دلایل زیاد داره کلیک کنید تا باز شود... درسته
والریا گفت: یه عده به خاطر تنها بودنشون یه عده برای وقت گذروندن دلایل زیاد داره کلیک کنید تا باز شود... درسته
سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #6 zarii گفت: دیدم ولی خب سوال شدم برام که زندگی بقیه به ما چه ربطی داره کلیک کنید تا باز شود... هیچی....اینم یه تولید محتواس
zarii گفت: دیدم ولی خب سوال شدم برام که زندگی بقیه به ما چه ربطی داره کلیک کنید تا باز شود... هیچی....اینم یه تولید محتواس
استارتر استارتر zarii کاربر جدید عضویت Oct 7, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #7 سانسوریا گفت: هیچی....اینم یه تولید محتواس کلیک کنید تا باز شود... جالبه
ملوسکتونم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Apr 18, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #8 zarii گفت: دیدم ولی خب سوال شدم برام که زندگی بقیه به ما چه ربطی داره کلیک کنید تا باز شود... راست میگی کاش محتوای بهتر میذاشتن
zarii گفت: دیدم ولی خب سوال شدم برام که زندگی بقیه به ما چه ربطی داره کلیک کنید تا باز شود... راست میگی کاش محتوای بهتر میذاشتن
Down with divisive کاربر جدید عضویت Oct 6, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #9 سانسوریا گفت: هیچی....اینم یه تولید محتواس کلیک کنید تا باز شود... سوال بعدی : تولید محتوا برای چی؟
استارتر استارتر zarii کاربر جدید عضویت Oct 7, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #10 Down with divisive گفت: سوال بعدی : تولید محتوا برای چی؟ کلیک کنید تا باز شود... وقت گذروندن؟
ملوسکتونم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Apr 18, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #11 من یه وقتایی با کاربری دیگم محتواهای بهتر و اطلاعات عمومی میذارم
Down with divisive کاربر جدید عضویت Oct 6, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #12 zarii گفت: چرا مردم کارهای روزمرشون رو تو فضای مجازی به اشتراک میزارن؟ مثلا از غذا خوردنشون، راه رفتنشون و..... کلیک کنید تا باز شود... اکثرا از دیده شدن خوششون میاد اما شاید برای بعضیا دیدن به اندازه دیده شدن جالب نباشه
zarii گفت: چرا مردم کارهای روزمرشون رو تو فضای مجازی به اشتراک میزارن؟ مثلا از غذا خوردنشون، راه رفتنشون و..... کلیک کنید تا باز شود... اکثرا از دیده شدن خوششون میاد اما شاید برای بعضیا دیدن به اندازه دیده شدن جالب نباشه
سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #13 Down with divisive گفت: سوال بعدی : تولید محتوا برای چی؟ کلیک کنید تا باز شود... اینجا بیشتر کاربرها روزمرگیشونو میزارن اینجا...همه ما اینجا خانواده ایم
Down with divisive گفت: سوال بعدی : تولید محتوا برای چی؟ کلیک کنید تا باز شود... اینجا بیشتر کاربرها روزمرگیشونو میزارن اینجا...همه ما اینجا خانواده ایم
استارتر استارتر zarii کاربر جدید عضویت Oct 7, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #14 ملوسکتونم گفت: من یه وقتایی با کاربری دیگم محتواهای بهتر و اطلاعات عمومی میذارم کلیک کنید تا باز شود... میتونی دوباره به کارت ادامه بدی
ملوسکتونم گفت: من یه وقتایی با کاربری دیگم محتواهای بهتر و اطلاعات عمومی میذارم کلیک کنید تا باز شود... میتونی دوباره به کارت ادامه بدی
استارتر استارتر zarii کاربر جدید عضویت Oct 7, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #15 سانسوریا گفت: اینجا بیشتر کاربرها روزمرگیشونو میزارن اینجا...همه ما اینجا خانواده ایم کلیک کنید تا باز شود... که اینطور
سانسوریا گفت: اینجا بیشتر کاربرها روزمرگیشونو میزارن اینجا...همه ما اینجا خانواده ایم کلیک کنید تا باز شود... که اینطور
ملوسکتونم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Apr 18, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #16 zarii گفت: میتونی دوباره به کارت ادامه بدی کلیک کنید تا باز شود... باشه میذارم با این کاربریم اطلاعات عمومی میذارم @بآرآنآ
zarii گفت: میتونی دوباره به کارت ادامه بدی کلیک کنید تا باز شود... باشه میذارم با این کاربریم اطلاعات عمومی میذارم @بآرآنآ
ملوسکتونم ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Apr 18, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #17 سانسوریا گفت: اینجا بیشتر کاربرها روزمرگیشونو میزارن اینجا...همه ما اینجا خانواده ایم کلیک کنید تا باز شود... zarii گفت: که اینطور کلیک کنید تا باز شود... البته همچینم خانواده نیستن بعضیا باهم مشکل دارن
سانسوریا گفت: اینجا بیشتر کاربرها روزمرگیشونو میزارن اینجا...همه ما اینجا خانواده ایم کلیک کنید تا باز شود... zarii گفت: که اینطور کلیک کنید تا باز شود... البته همچینم خانواده نیستن بعضیا باهم مشکل دارن
استارتر استارتر zarii کاربر جدید عضویت Oct 7, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #18 ملوسکتونم گفت: البته همچینم خانواده نیستن بعضیا باهم مشکل دارن کلیک کنید تا باز شود... تو هر خانواده ای هم یه سری اختلافات هست طبیعیه
ملوسکتونم گفت: البته همچینم خانواده نیستن بعضیا باهم مشکل دارن کلیک کنید تا باز شود... تو هر خانواده ای هم یه سری اختلافات هست طبیعیه
سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #19 zarii گفت: وقت گذروندن؟ کلیک کنید تا باز شود... نچ میتونه هردلیلی داشته باشه
سانسوریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم Oct 7, 2024 #20 ملوسکتونم گفت: البته همچینم خانواده نیستن بعضیا باهم مشکل دارن کلیک کنید تا باز شود... همه با هم دوستیم ولی خب ارره متاسفانه
ملوسکتونم گفت: البته همچینم خانواده نیستن بعضیا باهم مشکل دارن کلیک کنید تا باز شود... همه با هم دوستیم ولی خب ارره متاسفانه