روش فیرز کردن تخم مرغ

  • شروع کننده موضوع Choi mary
  • تاریخ شروع

Choi mary

Guest
با تخم مرغ اضافه چیکار می توان کرد چطور نگهداری شود؟ که موجب فاسد شدن نشود؟آیا می‌شود تخم مرغ رو فیرز کرد؟


مشاهده پیوست 224564
فیرزکردن تخم مرغ به دو روش


روش اول:

تخم مرغ کامل:

تخم مرغ را خوب مخلوط کنید، در ظروف فریزر بریزید و به خوبی هم بزنید. برچسبی را روی ظرف بزنید و تعداد تخم مرغ ها را تاریخ نویسی کنید.
 
استارتر
استارتر

Choi mary

Guest
سفیده ها:

تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده را جدا کنید و اطمینان حاصل کنید که زرده با سفیده مخلوط نشود. آن ها را در ظروف فریزری بریزید، محکم ببندید، برچسبی را روی ظرف بزنید و تعداد تخم مرغ ها و تاریخ را بنویسید و منجمد کنید. برای آب شدن سریع تر و اندازه گیری آسان تر، ابتدا هر سفیده را در یک مکعب ظرف یخ منجمد کنید و سپس به ظرف فریزر منتقل کنید.
 
استارتر
استارتر

Choi mary

Guest
زرده تخم مرغ به نگهداری ویژه ای نیاز دارد. خاصیت ژلاتینی زرده باعث ضخیم شدن و یا ژلی شدنش در هنگام یخ زدن می شود.اگر زرده منجمد شود به حدی ژلاتینی می شود که استفاده از آن غیر ممکن است اما با دستورالعمل زیر می توان زرده تخم مرغ فریز کرد و از آن استفاده کرد

برای کند کردن ژلاتینی شدن زرده , یک سوم قاشق چایخوری (0.5 میل) نمک یا 1 و نیم قاشق چایخوری (7 میلی لیتر) شکر یا شربت ذرت را در هر یک چهارم فنجان (50 میلی لیتر) زرده تخم مرغ (4 زرده) بریزید. برچسبی را روی ظرف بزنید و تعداد تخم مرغ ها و تاریخ و اینکه آیا نمک اضافه کرده اید (برای پخت غذای اصلی) یا شیرین کننده (برای پخت یا دسرهای مختلف) را هم بنویسید.
 
استارتر
استارتر

Choi mary

Guest
آب پز شده:

زرده تخم مرغ آب پز را می توان منجمد کرد، تا بعدها برای گارنیش از آن استفاده کرد.

  • به دقت زرده را در یک لایه در یک ماهی تابه بریزید و به اندازه کافی آب اضافه کنید، تا حداقل 1 سانت بالاتر از زرده ها باشد، در آن را بگذارید و به سرعت بجوشانید.
  • از روی شعله بردارید و در آب گرم قرار دهید تا حدود 15 دقیقه بماند.
  • آن ها را با یک الک بردارید، خوب آبش را بگیرید و برای فریز کردن، آنها را منجمد کنید.
 
استارتر
استارتر

Choi mary

Guest

پخت و پز با تخم مرغ منجمد شده:​

برای استفاده از تخم مرغ منجمد برای پخت و پز یا آشپزی، آن ها را یک شب در یخچال و یا در زیر آب سرد قرار دهید. وقتی تخم مرغ ها ذوب شدند ، از آنها استفاده کنید.
 
استارتر
استارتر

Choi mary

Guest
صد در صد روده های آدم عفونت میکنه با خوردنش
تخم مرغ تازه تاریخ همون روز میخوری دلپیچه میشی چ برسه به یخ زده اش
ولی به نظرم اگه مریض می‌کرد فیرز نمیکردن
 

مدیسا

Guest
احتمالا واس اینه که اضاف اومد فریزش کنی نه اینکه همین جور فریز کنی
 
استارتر
استارتر

Choi mary

Guest
احتمالا واس اینه که اضاف اومد فریزش کنی نه اینکه همین جور فریز کنی
احتمالا
کیانا هم گفت مثلا زرده رو استفاده می کنی سفیده میمونه یا سفیده رو استفاده کردی زرده موند به کار میاد
 

مدیسا

Guest
احتمالا
کیانا هم گفت مثلا زرده رو استفاده می کنی سفیده میمونه یا سفیده رو استفاده کردی زرده موند به کار میاد
یادم اومد یه بار تی وی داشت شیرینی اموزش میداد بعد سفیدش موند گفت فریزش کنید بعد باهاش شیرینی نارگیلی بپزید
 

بالا