موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
1 . برداشتن خال
من چندتا خال داشتم رفتم پیش متخصص برداشتم
2 . از بین بردن لک ها
با روغن های گیاهی هم بهتر میشن ، من روغن خراطین زالو هم یه مدت زدم (به غبغب ، بینی و پیشونی نباید بزنی چون برجسته میشه بد میشه) برای پیشونی مگر در شرایط خاص که تو این تاپیک توضیح دادم
madaran.net
روغن رازیانه هم دارم میزنم اونم موثره به مژه و ابرو نباید بخوره چون مورو نازک می کنه
روغن های دیگه هم هست
روغنهای گیاهی متعددی وجود دارند که میتوانند به کاهش و رفع لکهای صورت کمک کنند. برخی از بهترین گزینهها عبارتند از روغنهای رزماری، مریم گلی، درخت چای، کندر، اسطوخودوس، شمعدانی، زردچوبه، هسته سنجد، گل رز، و چوب صندل به نقل از تانیرو. این روغنها دارای خواص ضد التهابی، روشنکننده و کاهشدهنده لک هستند و میتوانند به بهبود ظاهر پوست کمک کنند.
روغن هسته آلبالو هم شنیدم خوبه
سرم ویتامین A لاکچری کوین هم دیدم کسی استفاده کرده تاثیر داشته
3 . درمان موهای زائد
راجب درمان موهای زائد هورمونی این تاپیک توضیح دادم
madaran.net
برای اصلاح صورت بند نمی ندازم چون به غیر از قرمزی و سوزش جوش می زنم ، با شیور زنانه اصلاح می کنم چندتا موهای ضخیم رو هم با موچین بر می دارم
ابروهامم خودم با موچین برمی دارم موهای بورم با شیور
موهای زائد بینی رو هم با موزن بینی می زنم
برای بدن هم ژیلت و..
بعد از درمان مشکل هورمونی لیزر یا روغن رازیانه هم میشه مصرف کرد راجبش نی نی سایت سرچ کنید
روغنهای گیاهی مختلفی برای درمان و کاهش رشد موهای زائد وجود دارند که از جمله آنها میتوان به روغن رازیانه، روغن مورچه، و روغن زیتون اشاره کرد. این روغنها با خواص طبیعی خود میتوانند به کاهش رشد موهای زائد و حتی ضعیف کردن آنها کمک کنند.
4 . آرایش
مدام آرایش نمی کنم آرایش دائم بهتره انجام دادم این تاپیک توضیح دادم
madaran.net
آرایش دائم هم ضرر داره ولی فقط یه مدت هست دیگه تموم میشه راحتی البته بعضی چهره ها نیاز نداره
بهتره به چهرت برسی طبیعی زیبا باشی
از لوازم آرایشی گیاهی استفاده کنی
لوازم شیمیایی و میکاپ دیر به دیر
5 . شستن روبالشی : حداقل هفته ای یکبار
هفته ای یکبار روبالشی رو می شورم
6 . مرطوبسازی: استفاده از مرطوبکننده برای حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از خشکی و پوسته پوسته شدن
هروز کرم مرطوب کننده گیاهی یا روغن های گیاهی مفید برای پوست خوبه بزنی
من روغن گیاهی می زنم رازیانه و..
(به ابرو و مژه نباید بخوره چون مو رو نازک می کنه)
روغن رازیانه فواید بسیاری برای پوست داره
این روغن به دلیل داشتن خواص آنتیاکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی میتونه در بهبود و سلامت پوست موثر باشد. از جمله فواید روغن رازیانه برای پوست میتوان به کاهش چین و چروک، رفع لک و تیرگی، آبرسانی و شادابی، درمان آکنه و جوش و همچنین کاهش التهابات پوستی اشاره کرد.
برای از بین بردن موهای زائد هم خوبه
؛ روغن خراطین زالو هم یه مدت زدم (به غبغب ، بینی و پیشونی نباید بزنی چون برجسته میشه بد میشه) برای پیشونی مگر در شرایط خاص که این تاپیک توضیح دادم
madaran.net
روغنهای گیاهی متعددی برای پوست صورت وجود داره که هر کدوم خواص منحصر به فردی داره. برخی از این روغنها عبارتند از: روغن آرگان، روغن جوجوبا، روغن نارگیل، روغن بادام، روغن زیتون، و روغن هسته انگور. این روغنها میتونه به آبرسانی، نرم شدن، و تغذیه پوست کمک کنه و در کاهش چین و چروک، التهاب، و جای جوش مؤثر باشه.
روغن دوساعت بعد شسته بشه
7 . شستشوی منظم: استفاده از شوینده ملایم و مناسب برای نوع پوست، برای پاکسازی آلودگیها و چربیهای اضافی شستشوی صورت دوبار در روز (صبح و شب)
استفاده از ماسکهای صورت خانگی میتونه به تغذیه و آبرسانی پوست کمک کنه من استفاده می کنم
madaran.net
8 .محافظت در برابر آفتاب: استفاده از کرم ضد آفتاب با SPF مناسب، به ویژه در روزهای آفتابی، از آسیبهای ناشی از اشعههای مضر UV جلوگیری می کنه
موقع آفتاب ضدآفتاب گیاهی بی رنگ یا رنگی می زنم به صورتم ، به دست هام ضدآفتاب گیاهی بی رنگ می زنم هر دوساعت هم باید تمدید بشه ، حتی تو خونه هم بهتره بزنی به خاطر نور از پشت پنجره و نور لامپ ، البته من تو خونه کرم نمی زنم
9 . تغذیه سالم : مصرف میوه، سبزیجات، و نوشیدن آب کافی، به سلامت و شادابی پوست کمک می کنه
باید تغذیه سالم و به اندازه باشه البته همه چی ضررداره باید کاری کنیم ضرر کمتر برسه، چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی هم خوبه ، یا سرچ کنی فلان مشکل نشانه ی کمبود کدام ویتامین هست و جبران کنی ، بهتره با مواد غذایی جبران کنی نه با داروی شیمیایی
میوه و سبزیجات به اندازه مصرف می کنم ، آب روزی ۸ لیوان می نوشم
10 . مدیریت استرس: استرس میتواند باعث ایجاد مشکلات پوستی شود. تکنیکهای آرامشبخش مانند یوگا و مدیتیشن میتوانند به کاهش استرس کمک کنند.
به این روش استرسمو کنترل می کنم
madaran.net
11. خواب کافی: کمبود خواب میتواند به پوست آسیب برساند و باعث کدر شدن و خستگی آن شود.
روزانه حداقل ۷ نهایت ۱۰ ساعت باید خوابید من اکثرا به اندازه می خوابم قرص خواب ملاتونین هم خوبه گیاهی و بدون عوارض هست تا حالا مصرف کردم ، صبح ها پامیشم برای کار به ناچار ، سعی می کنم تنظیم کنم
12 . پرهیز از سیگار:سیگار کشیدن میتونه به پوست آسیب برسونه و روند پیری آن را تسریع کند.
من که کلا اهل دود و دم نیستم به غیر از ضرر دوست ندارم
13 . درصورت مشکلات هورمونی مراجعه به متخصص پوست برای دریافت درمان مناسب ضروری است یا خوندن باقی تاپیکام من این تاپیک راجب درمانم نوشتم و از راه های دیگه هم درمان می کنم
madaran.net
14. برای پوستهای خشک، استفاده از کرمهای مرطوبکننده قویتر و بالم لب توصیه میشه
قبلا لب هام خشک بود درمان کردم
madaran.net
صورتم هم اگه قبلا اینطوری شده زیردوش یا آب با دستم سابیدم پوستاش رفت فکرکنم بعدش مرطوب کننده زدم خوب شد الان پوستم خشک نیست نرماله
15 . در صورت بیماری پوستی خاص مراجعه به متخصص پوست برای دریافت درمان مناسب ضروری است یا خوندن باقی تاپیکام
مشکلات پوستی خاصی هم ندارم
16 . پاکسازی بدن
madaran.net
17 . درمان میلیا
madaran.net
رعایت این نکات میتواند به شما کمک کند تا پوستی سالم، شاداب و درخشان داشته باشید.
من چندتا خال داشتم رفتم پیش متخصص برداشتم
2 . از بین بردن لک ها
با روغن های گیاهی هم بهتر میشن ، من روغن خراطین زالو هم یه مدت زدم (به غبغب ، بینی و پیشونی نباید بزنی چون برجسته میشه بد میشه) برای پیشونی مگر در شرایط خاص که تو این تاپیک توضیح دادم
زیبایی با روغن خراطین زالو
من برای برجستگی گونه ، لپ و رفع خط خنده ، برجستگی چانه ، پرکردن ریشه بینی (درحد نیم سانت) برای رفع قوز ، برجستگی لب ها و رفع تیرگی لب ها ، رفع گودی ، تیرگی و چروک دورچشم مصرف کردم ❤ صاف شدن پیشونی با روغن خراطین زالو برای پیشونی خوب نیست روغن بزنی چون برجسته میشه ولی خب اگه پیشونی صاف نیست...
madaran.net
روغن رازیانه هم دارم میزنم اونم موثره به مژه و ابرو نباید بخوره چون مورو نازک می کنه
روغن های دیگه هم هست
روغنهای گیاهی متعددی وجود دارند که میتوانند به کاهش و رفع لکهای صورت کمک کنند. برخی از بهترین گزینهها عبارتند از روغنهای رزماری، مریم گلی، درخت چای، کندر، اسطوخودوس، شمعدانی، زردچوبه، هسته سنجد، گل رز، و چوب صندل به نقل از تانیرو. این روغنها دارای خواص ضد التهابی، روشنکننده و کاهشدهنده لک هستند و میتوانند به بهبود ظاهر پوست کمک کنند.
روغن هسته آلبالو هم شنیدم خوبه
سرم ویتامین A لاکچری کوین هم دیدم کسی استفاده کرده تاثیر داشته
3 . درمان موهای زائد
راجب درمان موهای زائد هورمونی این تاپیک توضیح دادم
پرپشتی و درمان ریزش موهام
من موهام تارهاش نازک بود و ریزش زیاد داشت آزمایش دادم هورمون مردانه ام بالا بود به تجویز دکتر ۶ ماه استروژن و دوفاستون مصرف کردم بهترشد ۴ سال بعد خودم دوباره ۶ ماه استروژن و دوفامِد مصرف کردم دیگه تارهاش کاملا ضخیم شد ( استروژن رو ۲۵ روز مصرف می کردم بعد ۵ روز دوباره قرص بعدی ، دوفامِد هم از...
madaran.net
برای اصلاح صورت بند نمی ندازم چون به غیر از قرمزی و سوزش جوش می زنم ، با شیور زنانه اصلاح می کنم چندتا موهای ضخیم رو هم با موچین بر می دارم
ابروهامم خودم با موچین برمی دارم موهای بورم با شیور
موهای زائد بینی رو هم با موزن بینی می زنم
برای بدن هم ژیلت و..
بعد از درمان مشکل هورمونی لیزر یا روغن رازیانه هم میشه مصرف کرد راجبش نی نی سایت سرچ کنید
روغنهای گیاهی مختلفی برای درمان و کاهش رشد موهای زائد وجود دارند که از جمله آنها میتوان به روغن رازیانه، روغن مورچه، و روغن زیتون اشاره کرد. این روغنها با خواص طبیعی خود میتوانند به کاهش رشد موهای زائد و حتی ضعیف کردن آنها کمک کنند.
4 . آرایش
مدام آرایش نمی کنم آرایش دائم بهتره انجام دادم این تاپیک توضیح دادم
آرایش دائم طبیعیم
فیبروز ابرو رنگ قهوه ای سوخته ( رنگ دودی هم خوبه برای کسایی که ابروهاشون مشکی هست ) ، فرمش کمی پهن و دنباله دار هشت ابروهام و زیر هشتش کمی هلالی و شیدینگ لب رنگ گلبهی روی لب خودم انجام داد اضافه نزد طبیعی بشه فقط حالتشو تغییرداد بهترشد ،تاتو خط چشم نازک زدم خط چشم بالا با دنباله کوتاه و خط چشم...
madaran.net
آرایش دائم هم ضرر داره ولی فقط یه مدت هست دیگه تموم میشه راحتی البته بعضی چهره ها نیاز نداره
بهتره به چهرت برسی طبیعی زیبا باشی
از لوازم آرایشی گیاهی استفاده کنی
لوازم شیمیایی و میکاپ دیر به دیر
5 . شستن روبالشی : حداقل هفته ای یکبار
هفته ای یکبار روبالشی رو می شورم
6 . مرطوبسازی: استفاده از مرطوبکننده برای حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از خشکی و پوسته پوسته شدن
هروز کرم مرطوب کننده گیاهی یا روغن های گیاهی مفید برای پوست خوبه بزنی
من روغن گیاهی می زنم رازیانه و..
(به ابرو و مژه نباید بخوره چون مو رو نازک می کنه)
روغن رازیانه فواید بسیاری برای پوست داره
این روغن به دلیل داشتن خواص آنتیاکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی میتونه در بهبود و سلامت پوست موثر باشد. از جمله فواید روغن رازیانه برای پوست میتوان به کاهش چین و چروک، رفع لک و تیرگی، آبرسانی و شادابی، درمان آکنه و جوش و همچنین کاهش التهابات پوستی اشاره کرد.
برای از بین بردن موهای زائد هم خوبه
؛ روغن خراطین زالو هم یه مدت زدم (به غبغب ، بینی و پیشونی نباید بزنی چون برجسته میشه بد میشه) برای پیشونی مگر در شرایط خاص که این تاپیک توضیح دادم
زیبایی با روغن خراطین زالو
من برای برجستگی گونه ، لپ و رفع خط خنده ، برجستگی چانه ، پرکردن ریشه بینی (درحد نیم سانت) برای رفع قوز ، برجستگی لب ها و رفع تیرگی لب ها ، رفع گودی ، تیرگی و چروک دورچشم مصرف کردم ❤ صاف شدن پیشونی با روغن خراطین زالو برای پیشونی خوب نیست روغن بزنی چون برجسته میشه ولی خب اگه پیشونی صاف نیست...
madaran.net
روغنهای گیاهی متعددی برای پوست صورت وجود داره که هر کدوم خواص منحصر به فردی داره. برخی از این روغنها عبارتند از: روغن آرگان، روغن جوجوبا، روغن نارگیل، روغن بادام، روغن زیتون، و روغن هسته انگور. این روغنها میتونه به آبرسانی، نرم شدن، و تغذیه پوست کمک کنه و در کاهش چین و چروک، التهاب، و جای جوش مؤثر باشه.
روغن دوساعت بعد شسته بشه
7 . شستشوی منظم: استفاده از شوینده ملایم و مناسب برای نوع پوست، برای پاکسازی آلودگیها و چربیهای اضافی شستشوی صورت دوبار در روز (صبح و شب)
استفاده از ماسکهای صورت خانگی میتونه به تغذیه و آبرسانی پوست کمک کنه من استفاده می کنم
ماسک ، شوینده و پاکسازی پوست طبیعی
۱۲ تا سفیده تخم مرغ رو با یه قاشق غذاخوری گلاب و یه قاشق غذاخوری آبلیمو ترکیب کردم اضافه کردم به قالب یخ گذاشتم فریزر ۱۲ تا زرده تخم مرغ رو هم با یه قاشق غذاخوری گلاب و یه قاشق غذاخوری آبلیمو ترکیب کردم اضافه کردم به قالب یخ گذاشتم فریزر موقع استفاده پشت همون یه دونه قالب آب داغ می گیرم و بعد...
madaran.net
8 .محافظت در برابر آفتاب: استفاده از کرم ضد آفتاب با SPF مناسب، به ویژه در روزهای آفتابی، از آسیبهای ناشی از اشعههای مضر UV جلوگیری می کنه
موقع آفتاب ضدآفتاب گیاهی بی رنگ یا رنگی می زنم به صورتم ، به دست هام ضدآفتاب گیاهی بی رنگ می زنم هر دوساعت هم باید تمدید بشه ، حتی تو خونه هم بهتره بزنی به خاطر نور از پشت پنجره و نور لامپ ، البته من تو خونه کرم نمی زنم
9 . تغذیه سالم : مصرف میوه، سبزیجات، و نوشیدن آب کافی، به سلامت و شادابی پوست کمک می کنه
باید تغذیه سالم و به اندازه باشه البته همه چی ضررداره باید کاری کنیم ضرر کمتر برسه، چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی هم خوبه ، یا سرچ کنی فلان مشکل نشانه ی کمبود کدام ویتامین هست و جبران کنی ، بهتره با مواد غذایی جبران کنی نه با داروی شیمیایی
میوه و سبزیجات به اندازه مصرف می کنم ، آب روزی ۸ لیوان می نوشم
10 . مدیریت استرس: استرس میتواند باعث ایجاد مشکلات پوستی شود. تکنیکهای آرامشبخش مانند یوگا و مدیتیشن میتوانند به کاهش استرس کمک کنند.
به این روش استرسمو کنترل می کنم
کنترل کردن استرس و اضطراب
من وقتی فکرمی کنم کنترل کردن استرس روی سلامتی ، زیبایی و شادابیم چقدر تاثیر خوب داره و اینکه باید به خودم ارزش بدم تلاش می کنم استرسم رو کنترل کنم مزمن نشه یعنی طولانی نشه وگرنه که نمیشه اصلا استرس نداشت آدم گاهی فکر بقیه روهم می کنه و حتی اگه همه چیز هم داشته باشی بازم مشکل هست چون داشته هاتو...
madaran.net
11. خواب کافی: کمبود خواب میتواند به پوست آسیب برساند و باعث کدر شدن و خستگی آن شود.
روزانه حداقل ۷ نهایت ۱۰ ساعت باید خوابید من اکثرا به اندازه می خوابم قرص خواب ملاتونین هم خوبه گیاهی و بدون عوارض هست تا حالا مصرف کردم ، صبح ها پامیشم برای کار به ناچار ، سعی می کنم تنظیم کنم
12 . پرهیز از سیگار:سیگار کشیدن میتونه به پوست آسیب برسونه و روند پیری آن را تسریع کند.
من که کلا اهل دود و دم نیستم به غیر از ضرر دوست ندارم
13 . درصورت مشکلات هورمونی مراجعه به متخصص پوست برای دریافت درمان مناسب ضروری است یا خوندن باقی تاپیکام من این تاپیک راجب درمانم نوشتم و از راه های دیگه هم درمان می کنم
پرپشتی و درمان ریزش موهام
من موهام تارهاش نازک بود و ریزش زیاد داشت آزمایش دادم هورمون مردانه ام بالا بود به تجویز دکتر ۶ ماه استروژن و دوفاستون مصرف کردم بهترشد ۴ سال بعد خودم دوباره ۶ ماه استروژن و دوفامِد مصرف کردم دیگه تارهاش کاملا ضخیم شد ( استروژن رو ۲۵ روز مصرف می کردم بعد ۵ روز دوباره قرص بعدی ، دوفامِد هم از...
madaran.net
14. برای پوستهای خشک، استفاده از کرمهای مرطوبکننده قویتر و بالم لب توصیه میشه
قبلا لب هام خشک بود درمان کردم
درمان خشکی لب هام
سعی کردم لبم رو لیس نزنم ، آب کافی بنوشم بالم لب هم گاهی استفاده کنم اینارو می دونستم چندان موثر نبود سرچ کردم گوگل متوجه شدم کمبود ویتامین ب ۶ باعث خشکی لب ها میشه دو ورق قرص ب ۶ گرفتم از اونموقع خیلی فرق کرد دیگه لبم خشک نشد متوجه شدم کمبود ویتامین ب ۶ داشتم تو یه سایت دیگه نوشته کمبود...
madaran.net
صورتم هم اگه قبلا اینطوری شده زیردوش یا آب با دستم سابیدم پوستاش رفت فکرکنم بعدش مرطوب کننده زدم خوب شد الان پوستم خشک نیست نرماله
15 . در صورت بیماری پوستی خاص مراجعه به متخصص پوست برای دریافت درمان مناسب ضروری است یا خوندن باقی تاپیکام
مشکلات پوستی خاصی هم ندارم
16 . پاکسازی بدن
پاکسازی بدن
* به غیر از سلامتی برای سالم بودن پوست مهمه مخصوصا پیشگیری و درمان جوش و آکنه * روش های پاکسازی بدن به خاطر آلودگی و غذاها سموم بدن زیاد میشه که باید کبد رو سالی یکبار پاکسازی کرد برای سلامتی و همینطور پوست خوبه مصرف انواع دمنوش ها گوگل سرچ کنید من یه مورد مثال می زنم دمنوش خار مریم خوبه...
madaran.net
17 . درمان میلیا
درمان میلیا
بعد آرایش دائم طبیعی که انجام دادم هیچ ضرری هم نداشت برام ، مژه ها و ابروهام همونه فقط یه مدت بعدش رو پلک و لبم میلیا زدم که با موچین یا ناخنم فشار دادم خوب شد زیر چشمم هم از قبل میلیا داشتم خیلی ریز بودن نمیشد با موچین یا ناخنم فشار بدم سوزن رو عمودی گرفتم دونه دونه سوراخش کردم کشیدم به سمت...
madaran.net
رعایت این نکات میتواند به شما کمک کند تا پوستی سالم، شاداب و درخشان داشته باشید.
آخرین ویرایش: