روتین رسیدگی به پوست صورتم

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
1 . برداشتن خال

من چندتا خال داشتم رفتم پیش متخصص برداشتم

2 . از بین بردن لک ها

با روغن های گیاهی هم بهتر میشن ، من روغن خراطین زالو هم یه مدت زدم (به غبغب ، بینی و پیشونی نباید بزنی چون برجسته میشه بد میشه) برای پیشونی مگر در شرایط خاص که تو این تاپیک توضیح دادم

روغن رازیانه هم دارم میزنم اونم موثره به مژه و ابرو نباید بخوره چون مورو نازک می کنه

روغن های دیگه هم هست

روغن‌های گیاهی متعددی وجود دارند که می‌توانند به کاهش و رفع لک‌های صورت کمک کنند. برخی از بهترین گزینه‌ها عبارتند از روغن‌های رزماری، مریم گلی، درخت چای، کندر، اسطوخودوس، شمعدانی، زردچوبه، هسته سنجد، گل رز، و چوب صندل به نقل از تانیرو. این روغن‌ها دارای خواص ضد التهابی، روشن‌کننده و کاهش‌دهنده لک هستند و می‌توانند به بهبود ظاهر پوست کمک کنند.

روغن هسته آلبالو هم شنیدم خوبه

سرم ویتامین A لاکچری کوین هم دیدم کسی استفاده کرده تاثیر داشته

3 . درمان موهای زائد

راجب درمان موهای زائد هورمونی این تاپیک توضیح دادم

برای اصلاح صورت بند نمی ندازم چون به غیر از قرمزی و سوزش جوش می زنم ، با شیور زنانه اصلاح می کنم چندتا موهای ضخیم رو هم با موچین بر می دارم

ابروهامم خودم با موچین برمی دارم موهای بورم با شیور

موهای زائد بینی رو هم با موزن بینی می زنم
برای بدن هم ژیلت‌ و..

بعد از درمان مشکل هورمونی لیزر یا روغن رازیانه هم میشه مصرف کرد راجبش نی نی سایت سرچ کنید

روغن‌های گیاهی مختلفی برای درمان و کاهش رشد موهای زائد وجود دارند که از جمله آنها می‌توان به روغن رازیانه، روغن مورچه، و روغن زیتون اشاره کرد. این روغن‌ها با خواص طبیعی خود می‌توانند به کاهش رشد موهای زائد و حتی ضعیف کردن آنها کمک کنند.

4 . آرایش

مدام آرایش نمی کنم آرایش دائم بهتره انجام دادم این تاپیک توضیح دادم

آرایش دائم هم ضرر داره ولی فقط یه مدت هست دیگه تموم میشه راحتی البته بعضی چهره ها نیاز نداره

بهتره به چهرت برسی طبیعی زیبا باشی

از لوازم آرایشی گیاهی استفاده کنی

لوازم شیمیایی و میکاپ دیر به دیر

5 . شستن روبالشی : حداقل هفته ای یکبار
هفته ای یکبار روبالشی رو می شورم

6 . مرطوب‌سازی: استفاده از مرطوب‌کننده برای حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از خشکی و پوسته پوسته شدن

هروز کرم مرطوب کننده گیاهی یا روغن های گیاهی مفید برای پوست خوبه بزنی

من روغن گیاهی می زنم رازیانه و..

(به ابرو و مژه نباید بخوره چون مو رو نازک می کنه)

روغن رازیانه فواید بسیاری برای پوست داره

این روغن به دلیل داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی می‌تونه در بهبود و سلامت پوست موثر باشد. از جمله فواید روغن رازیانه برای پوست می‌توان به کاهش چین و چروک، رفع لک و تیرگی، آبرسانی و شادابی، درمان آکنه و جوش و همچنین کاهش التهابات پوستی اشاره کرد.

برای از بین بردن موهای زائد هم خوبه

؛ روغن خراطین زالو هم یه مدت زدم (به غبغب ، بینی و پیشونی نباید بزنی چون برجسته میشه بد میشه) برای پیشونی مگر در شرایط خاص که این تاپیک توضیح دادم

روغن‌های گیاهی متعددی برای پوست صورت وجود داره که هر کدوم خواص منحصر به فردی داره. برخی از این روغن‌ها عبارتند از: روغن آرگان، روغن جوجوبا، روغن نارگیل، روغن بادام، روغن زیتون، و روغن هسته انگور. این روغن‌ها می‌تونه به آبرسانی، نرم شدن، و تغذیه پوست کمک کنه و در کاهش چین و چروک، التهاب، و جای جوش مؤثر باشه.

روغن دوساعت بعد شسته بشه

7 . شستشوی منظم: استفاده از شوینده ملایم و مناسب برای نوع پوست، برای پاکسازی آلودگی‌ها و چربی‌های اضافی شستشوی صورت دوبار در روز (صبح و شب)

استفاده از ماسک‌های صورت خانگی می‌تونه به تغذیه و آبرسانی پوست کمک کنه من استفاده می کنم‌

8 .محافظت در برابر آفتاب: استفاده از کرم ضد آفتاب با SPF مناسب، به ویژه در روزهای آفتابی، از آسیب‌های ناشی از اشعه‌های مضر UV جلوگیری می کنه

موقع آفتاب ضدآفتاب گیاهی بی رنگ یا رنگی می زنم به صورتم ، به دست هام ضدآفتاب گیاهی بی رنگ می زنم هر دوساعت هم باید تمدید بشه ، حتی تو خونه هم بهتره بزنی به خاطر نور از پشت پنجره و نور لامپ ، البته من تو خونه کرم نمی زنم

9 . تغذیه سالم : مصرف میوه، سبزیجات، و نوشیدن آب کافی، به سلامت و شادابی پوست کمک می‌ کنه

باید تغذیه سالم و به اندازه باشه البته همه چی ضررداره باید کاری کنیم ضرر کمتر برسه، چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی هم خوبه ، یا سرچ کنی فلان مشکل نشانه ی کمبود کدام ویتامین هست و جبران کنی ، بهتره با مواد غذایی جبران کنی نه با داروی شیمیایی

میوه و سبزیجات به اندازه مصرف می کنم ، آب روزی ۸ لیوان می نوشم

10 . مدیریت استرس: استرس می‌تواند باعث ایجاد مشکلات پوستی شود. تکنیک‌های آرامش‌بخش مانند یوگا و مدیتیشن می‌توانند به کاهش استرس کمک کنند.

به این روش استرسمو کنترل می کنم

11. خواب کافی: کمبود خواب می‌تواند به پوست آسیب برساند و باعث کدر شدن و خستگی آن شود.

روزانه حداقل ۷ نهایت ۱۰ ساعت باید خوابید من اکثرا به اندازه می خوابم قرص خواب ملاتونین هم خوبه گیاهی و بدون عوارض هست تا حالا مصرف کردم ، صبح ها پامیشم برای کار به ناچار ، سعی می کنم تنظیم کنم

12 . پرهیز از سیگار:سیگار کشیدن می‌تونه به پوست آسیب برسونه و روند پیری آن را تسریع کند.

من که کلا اهل دود و دم نیستم به غیر از ضرر دوست ندارم

13 . درصورت مشکلات هورمونی مراجعه به متخصص پوست برای دریافت درمان مناسب ضروری است یا خوندن باقی تاپیکام من این تاپیک راجب درمانم نوشتم و از راه های دیگه هم درمان می کنم

14. برای پوست‌های خشک، استفاده از کرم‌های مرطوب‌کننده قوی‌تر و بالم لب توصیه میشه

قبلا لب هام خشک بود درمان کردم

صورتم هم اگه قبلا اینطوری شده زیردوش یا آب با دستم سابیدم پوستاش رفت فکرکنم بعدش مرطوب کننده زدم خوب شد الان پوستم خشک نیست نرماله

15 . در صورت بیماری پوستی خاص مراجعه به متخصص پوست برای دریافت درمان مناسب ضروری است یا خوندن باقی تاپیکام

مشکلات پوستی خاصی هم ندارم

16 . پاکسازی بدن

17 . درمان میلیا

رعایت این نکات می‌تواند به شما کمک کند تا پوستی سالم، شاداب و درخشان داشته باشید.

آخرین ویرایش:

آپلود فایل یا ویدیو

بالا