موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
اول از همه تمیزی و رسیدگی به ناخن مهمه
madaran.net
madaran.net
من کاشت ناخن و ناخن مصنوعی دوست ندارم چون (برای کاشت یه لایه ناخن رو می سابن )و چسب می زنن و یه لایه ناخن میذارن به ناخن آسیب می زنه ، آدم حین کار راحت نیست مصنوعی هم هست من طبیعی دوست دارم همینکه غسل و وضو هم باطل میشه
مانیکور و پدیکور ناخن دوست دارم خودم می تونم انجام بدم
madaran.net
madaran.net
ناخن بلند هم دوست ندارم زیرش میکروب جمع میشه رسیدگیش هم سخته اگه هم بخوام بلند کنم کمی بلند می کنم و می رسم و نوکش سمباده می کشم هلالی بشه ، نوک ناخن هلالی از صاف قشنگتر و طبیعی تره
ناخن های پام رو هم اصلا بلند نمی کنم دوست ندارم و اینکه کفش پوشیدنی ممکنه بره تو گوشت پام برای سلامتی مضره فقط گاهی لاک می زنم
همیشه دوست ندارم لاک بزنم تکراری میشه و مضره ، همینکه غسل و وضو هم باطل میشه
دوست دارم برای تنوع و زیبایی گاهی لاک بزنم
اول بیس کات می زنم برای افزایش ماندگاری لاک و جلوگیری از آسیب به ناخن طبیعی قبل لاک باید زد وقتی خشک شد لاک می زنم
لاک رنگ های ملایم می زنم ، رنگ ملایم بهتره قشنگ تر و طبیعی تره
بعد از خشک شدن لاک ، تاپ کات یا تاپ مات یک لایه محافظ باعث میشه از لب پر شدن، ترک خوردن، و آسیب دیدن ناخن جلوگیری کنه
تاپ کات براق دیده میشه ولی تاپ مات جلوهای مات و بدون درخشندگی به ناخنها میده
*لوازم گیاهی باشه بهتره *
طراحی هم خودم می تونم انجام بدم
madaran.net
گاهی با دستمال لاک پاک کن پاک می کنم چون لاک مداوم مضره و همینکه بتونم وضو بگیرم و غسل کنم
ترکیب لیمو و سرکه محلول طبیعی
برای پاک کردن لاک بدون استون1 قاشق آبلیمو و 1 قاشق سرکه را با هم ترکیب و همه انگشتان را 5 تا 10 دقیقه در آب گرم قرار دهید و بعد پنبه را آغشته به این ترکیب کنید و به آرامی روی ناخن 10 تا20ثانیه بکشید تا پاک شود.
حین کار دستکش می پوشم مخصوصا کاری که به ناخن آسیب می زنه ، اگه نپوشم بعدش به ناخن هام می رسم چربش می کنم با مرطوب کننده یا وازلین یا روغن های گیاهی خوب میشه
اطراف ناخنم یه مدت پوسته پوسته میشد با ناخن گیر گرفتم و یه مدت چربش کردم خوب شد
madaran.net
روش تمیز کردن ناخن
برای تمیز کردن ناخنها میتوانید از روشهای مختلفی استفاده کنید. مهمترین بخش تمیز کردن ناخن، پاک کردن کثیفی زیر ناخن است. میتوانید از یک برس ناخن یا خلال دندان برای این کار استفاده کنید. سپس، با شستن دستها و استفاده از یک محلول پاککننده ملایم، ناخنها و پوست اطراف آنها را تمیز کنید. در...
madaran.net
روش رسیدگی به ناخن
روغن زیتون، نارگیل، وازلین ، کرم مرطوب کننده برای مرطوب و تقویت کردن میتواند به رشد و استحکام ناخنها کمک کنند. ماساژ این روغنها به ناخنها گردش خون را افزایش داده و به جذب بهتر مواد مغذی کمک میکنه ماساژ منظم ناخنها و پوست اطراف آنها، با افزایش جریان خون، به رشد سریعتر ناخنها کمک میکنه...
madaran.net
من کاشت ناخن و ناخن مصنوعی دوست ندارم چون (برای کاشت یه لایه ناخن رو می سابن )و چسب می زنن و یه لایه ناخن میذارن به ناخن آسیب می زنه ، آدم حین کار راحت نیست مصنوعی هم هست من طبیعی دوست دارم همینکه غسل و وضو هم باطل میشه
مانیکور و پدیکور ناخن دوست دارم خودم می تونم انجام بدم
مانیکور ناخن در منزل
برای مانیکور ناخن در خانه بدون دستگاه، ابتدا لاک قبلی را پاک کنید، ناخنها را کوتاه و فرم دهید، دستها را در آب گرم و صابون خیس کنید تا کوتیکولها نرم شوند، سپس کوتیکولها را مرتب کرده و با کرم یا لوسیون ماساژ دهید. مراحل مانیکور ناخن در خانه بدون دستگاه: 1. پاک کردن لاک: با استفاده از...
madaran.net
پدیکور ناخن در منزل
پدیکور ناخن در منزل، فرایندی است که طی آن ناخن های پا تمیز، مرتب و زیبا می شوند. این کار را می توان به راحتی در خانه و با استفاده از ابزارها و محصولات مناسب انجام داد. مراحل پدیکور ناخن در منزل: • 1. آماده سازی: • ابتدا لاک قبلی ناخن ها را پاک کنید. • پاها را به مدت چند دقیقه در آب گرم و...
madaran.net
ناخن بلند هم دوست ندارم زیرش میکروب جمع میشه رسیدگیش هم سخته اگه هم بخوام بلند کنم کمی بلند می کنم و می رسم و نوکش سمباده می کشم هلالی بشه ، نوک ناخن هلالی از صاف قشنگتر و طبیعی تره
ناخن های پام رو هم اصلا بلند نمی کنم دوست ندارم و اینکه کفش پوشیدنی ممکنه بره تو گوشت پام برای سلامتی مضره فقط گاهی لاک می زنم
همیشه دوست ندارم لاک بزنم تکراری میشه و مضره ، همینکه غسل و وضو هم باطل میشه
دوست دارم برای تنوع و زیبایی گاهی لاک بزنم
اول بیس کات می زنم برای افزایش ماندگاری لاک و جلوگیری از آسیب به ناخن طبیعی قبل لاک باید زد وقتی خشک شد لاک می زنم
لاک رنگ های ملایم می زنم ، رنگ ملایم بهتره قشنگ تر و طبیعی تره
بعد از خشک شدن لاک ، تاپ کات یا تاپ مات یک لایه محافظ باعث میشه از لب پر شدن، ترک خوردن، و آسیب دیدن ناخن جلوگیری کنه
تاپ کات براق دیده میشه ولی تاپ مات جلوهای مات و بدون درخشندگی به ناخنها میده
*لوازم گیاهی باشه بهتره *
طراحی هم خودم می تونم انجام بدم
طراحی ناخن در منزل
طراحی ناخن در منزل با استفاده از ابزارهای ساده و خلاقیت امکان پذیر است. میتوانید از لاکهای مختلف، نوار چسب، خلال دندان و اسفنج برای ایجاد طرحهای متنوع استفاده کنید. با رعایت نکات پایه مانند استفاده از بیسکوت و تاپکوت، تمیز کردن و خشک کردن ناخنها قبل از لاک زدن و اصلاح طرحهای نامرتب با...
madaran.net
گاهی با دستمال لاک پاک کن پاک می کنم چون لاک مداوم مضره و همینکه بتونم وضو بگیرم و غسل کنم
ترکیب لیمو و سرکه محلول طبیعی
برای پاک کردن لاک بدون استون1 قاشق آبلیمو و 1 قاشق سرکه را با هم ترکیب و همه انگشتان را 5 تا 10 دقیقه در آب گرم قرار دهید و بعد پنبه را آغشته به این ترکیب کنید و به آرامی روی ناخن 10 تا20ثانیه بکشید تا پاک شود.
حین کار دستکش می پوشم مخصوصا کاری که به ناخن آسیب می زنه ، اگه نپوشم بعدش به ناخن هام می رسم چربش می کنم با مرطوب کننده یا وازلین یا روغن های گیاهی خوب میشه
اطراف ناخنم یه مدت پوسته پوسته میشد با ناخن گیر گرفتم و یه مدت چربش کردم خوب شد
فرنچ ناخن در منزل
برای فرنچ کردن ناخن در خانه، ابتدا ناخن ها را تمیز کرده و به شکل دلخواه سوهان بزنید. سپس از یک لاک پایه استفاده کنید و اجازه دهید خشک شود. بعد از آن، با استفاده از چسب فرنچ یا نوار چسب، خطی در بالای ناخن ایجاد کنید و قسمت بالای ناخن را با لاک سفید یا رنگ مورد نظر فرنچ کنید. در نهایت، یک لایه برق...
madaran.net
آخرین ویرایش: