روتین رسیدگی به ناخن ها

وضعیت
این موضوع قفل شده است

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
اول از همه تمیزی و رسیدگی به ناخن مهمه

من کاشت ناخن و ناخن مصنوعی دوست ندارم چون (برای کاشت یه لایه ناخن رو می سابن )و چسب می زنن و یه لایه ناخن میذارن به ناخن آسیب می زنه ، آدم حین کار راحت نیست مصنوعی هم هست من طبیعی دوست دارم همینکه غسل و وضو هم باطل میشه

مانیکور و پدیکور ناخن دوست دارم خودم می تونم انجام بدم

ناخن بلند هم دوست ندارم زیرش میکروب جمع میشه رسیدگیش هم سخته اگه هم بخوام بلند کنم کمی بلند می کنم و می رسم و نوکش سمباده می کشم هلالی بشه ، نوک ناخن هلالی از صاف قشنگتر و طبیعی تره

ناخن های پام رو هم اصلا بلند نمی کنم دوست ندارم و اینکه کفش پوشیدنی ممکنه بره تو گوشت پام برای سلامتی مضره فقط گاهی لاک می زنم

همیشه دوست ندارم لاک بزنم تکراری میشه و مضره ، همینکه غسل و وضو هم باطل میشه

دوست دارم برای تنوع و زیبایی گاهی لاک بزنم

اول بیس کات می زنم برای افزایش ماندگاری لاک و جلوگیری از آسیب به ناخن طبیعی قبل لاک باید زد وقتی خشک شد لاک می زنم

لاک رنگ های ملایم می زنم ، رنگ ملایم بهتره قشنگ تر و طبیعی تره

بعد از خشک شدن لاک ، تاپ کات یا تاپ مات یک لایه محافظ باعث میشه از لب‌ پر شدن، ترک خوردن، و آسیب دیدن ناخن جلوگیری کنه

تاپ کات براق دیده میشه ولی تاپ مات جلوه‌ای مات و بدون درخشندگی به ناخن‌ها میده

*لوازم گیاهی باشه بهتره *

طراحی هم خودم می تونم انجام بدم

گاهی با دستمال لاک پاک کن پاک می کنم چون لاک مداوم مضره و همینکه بتونم وضو بگیرم و غسل کنم

ترکیب لیمو و سرکه محلول طبیعی

برای پاک کردن لاک بدون استون1 قاشق آبلیمو و 1 قاشق سرکه را با هم ترکیب و همه انگشتان را 5 تا 10 دقیقه در آب گرم قرار دهید و بعد پنبه را آغشته به این ترکیب کنید و به آرامی روی ناخن 10 تا20ثانیه بکشید تا پاک شود.

حین کار دستکش می پوشم مخصوصا کاری که به ناخن آسیب می زنه ، اگه نپوشم بعدش به ناخن هام می رسم چربش می کنم با مرطوب کننده یا وازلین یا روغن های گیاهی خوب میشه

اطراف ناخنم یه مدت پوسته پوسته میشد با ناخن گیر گرفتم و یه مدت چربش کردم خوب شد

آخرین ویرایش:

آپلود فایل یا ویدیو

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا