رسپی پیراشکی پنیری روسی با عکس مرحله به مرحله و نکات مهم

لایلاک

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Oct 24, 2023
جنسیت
خانم
پیراشکی پنیر روسی غذای آسان و کامل به راحتی در خانه درست می شود. یک نان ساده پر شده با پنیر و سرخ شده تابه این یکی از دستور العمل هایی است که دوباره و دوباره آن را دوست خواهید داشت.برای یک میان وعده سریع یا به عنوان یک وعده غذایی سبک عالی است
مواد اولیه
1 ¼ پیمانه دوغ (300 میلی لیتر)
1 قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
2 ½ پیمانه آرد همه منظوره (400 گرم)
1 ½ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده (300 گرم)
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
طرز تهیه پیروشکی
Cheese Piroshki 2 720x405


دوغ، نمک، جوش شیرین و آرد را با همزن بزنید تا خمیر شروع به تشکیل شدن کند.



توپ خمیر در کاسه شیشه ای


با قاشق یا دست تمیز مخلوط را هم بزنید تا به صورت یک گلوله خمیر ضخیم درآید.

دستمال صورتی روی کاسه خمیر


روی خمیر را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا پنیر را رنده کنید.

خمیر برش دستی


یک سطح تمیز را کمی روغن بزنید، سپس خمیر را در آنجا قرار دهید و آن را به 3 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ در آورید.

دست هایی که پنیر را روی گرد خمیر می گذارند


توپ را به شکل یک دایره بزرگ باز کنید، سپس مرکز هر دایره خمیر را با پنیر خرد شده پر کنید.

خمیر نیشگون گرفتن دست


دو طرف خمیر را روی پنیر در مرکز تا کنید و لبه ها را به هم بچسبانید.

وردنه روی گرد خمیر


سپس خمیر را به آرامی به سمت پایین بکشید تا به صورت دایره ای صاف درآید.

با دست گذاشتن پیروشکی در ماهیتابه


روغن نباتی یا روغن زیتون را در یک تابه متوسط روی حرارت متوسط گرم کنید و خمیر را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در هر طرف بپزید.

کاردک آبی که پیروشکی را بالای ماهیتابه نگه می دارد


بپزید تا فقط طلایی شود و خمیر کاملاً بپزد. اگر شروع به سوختن کرد، حرارت را کم کنید و بپزید تا خمیر پف کند.

جدا کردن دست نان با پر کردن پنیر

گرم سرو کنید نوش جان
 

هدی

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عضویت
May 14, 2023
جنسیت
خانم
پیراشکی پنیر روسی غذای آسان و کامل به راحتی در خانه درست می شود. یک نان ساده پر شده با پنیر و سرخ شده تابه این یکی از دستور العمل هایی است که دوباره و دوباره آن را دوست خواهید داشت.برای یک میان وعده سریع یا به عنوان یک وعده غذایی سبک عالی است
مواد اولیه
1 ¼ پیمانه دوغ (300 میلی لیتر)
1 قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
2 ½ پیمانه آرد همه منظوره (400 گرم)
1 ½ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده (300 گرم)
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
طرز تهیه پیروشکی
Cheese Piroshki 2 720x405


دوغ، نمک، جوش شیرین و آرد را با همزن بزنید تا خمیر شروع به تشکیل شدن کند.



توپ خمیر در کاسه شیشه ای


با قاشق یا دست تمیز مخلوط را هم بزنید تا به صورت یک گلوله خمیر ضخیم درآید.

دستمال صورتی روی کاسه خمیر


روی خمیر را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا پنیر را رنده کنید.

خمیر برش دستی


یک سطح تمیز را کمی روغن بزنید، سپس خمیر را در آنجا قرار دهید و آن را به 3 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ در آورید.

دست هایی که پنیر را روی گرد خمیر می گذارند


توپ را به شکل یک دایره بزرگ باز کنید، سپس مرکز هر دایره خمیر را با پنیر خرد شده پر کنید.

خمیر نیشگون گرفتن دست


دو طرف خمیر را روی پنیر در مرکز تا کنید و لبه ها را به هم بچسبانید.

وردنه روی گرد خمیر


سپس خمیر را به آرامی به سمت پایین بکشید تا به صورت دایره ای صاف درآید.

با دست گذاشتن پیروشکی در ماهیتابه


روغن نباتی یا روغن زیتون را در یک تابه متوسط روی حرارت متوسط گرم کنید و خمیر را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در هر طرف بپزید.

کاردک آبی که پیروشکی را بالای ماهیتابه نگه می دارد


بپزید تا فقط طلایی شود و خمیر کاملاً بپزد. اگر شروع به سوختن کرد، حرارت را کم کنید و بپزید تا خمیر پف کند.

جدا کردن دست نان با پر کردن پنیر

گرم سرو کنید نوش جان
میشه تاپیک غذایی همیشه بزنی 😍😍
 

بالا