راجب تاپیک هام این تاپیک رو بخونید امیدوارم اینبار دیگه بعضیاتون بفهمید

وضعیت
این موضوع قفل شده است

sakine

کاربر جدید
این تاپیک برای بعضیاس نه همه

هر کی به خودش گرفت حتما اینطوره که میگم

امیدوارم اینبار دیگه بفهمید هزاربار گفتم من تاپیکام همش از گوگل نیس طبق تجربه ی خودم ، بقیه و مجازی هست نوشتم هر‌ کی دوست داشت استفاده کنه

زیبایی شادابی که اکثرا روخودم انجام دادم از ذهن خودم بقیه و مجازی هست چیز مهمی نیس مهارت خاصی نمی خواد حتما

خانه داری هم که اونقدر مهم نیس اونم تجربه ی خودم و بقیه هست و مجازی عجیب نیس اینم مهارت خاصی نمیخواد حتما

می مونه درمان بیماری که اون مهم تره اونم از کاربران نی نی سایت و تجربه ی خودم و بقیه هست که اکثرا رو بقیه امتحان شده خب و از گوگل هم نوشتم که اونم از سایت های پزشکی هست خب

حالا این چه ربطی داره به تخصص داشتن

یعنی شما بدون مهارت خاصی و دکتر نرفتن نتونستید کاری کنید

اگه خودتون بدون مهارت خاص و دکتر رفتن نتونستید مشکلی رو حل کنید فکر نکنید بقیه هم نمی تونن و نباید اینکارو کنن

و نیایدالکی ایراد بگیرید که فلانی فلانه تاپیکش فلانه

تا حالا تو عمرتون ندیدید نشنیدید کسی بدون دکتر بودن و د‌کتر رفتن با چیزهایی که دیده و شنیده و خونده مشکلشو راجب چهره و بیماری و خانه داری حل کنه

خوبه یه کاربر تاپیک زد کلی ازم تعریف و تشکر کرد که تونستم برای حل مشکلاتش راهنماییش کنم که خیلی هاشو خودش و دکتر نتونسته بود حل کنه اینم مدرکش

اینجا بعضیا که راضی هستن و تعریف و تشکر کردن

این تاپیک نظر سنجی هم ۷ نفر گفتن تاپیکات برامون مفید بوده

چون خودتون هیچی حالیتون نیس براتون عجیب نباشه دانستن کسی

گاهی آدما چون خودشون نمی تونن به جای سکوت یا تعریف از روی عقده و حسادت و بی عرضگی میان حرفای دیگه میزنن

من فقط میذارم پای عقده و حسادت و بی عرضگی

همین و بس

حرفاتون هم هیچ تاثیری رو من نداره نه جدی می گیرم نه دلخور میشم

فقط خواستم حرف دلموبزنم بلکه شاید بفهمید اینبار

مهم اینه از نظر خودم خوبم و حرفاتون تغییری تو نظرم راجب خودم نداره حالا نمیخوام بگم کلا عالی وبدون عیبم نه هیچکس اینطور نیس

حالا مگه من کسیو اجبار نکردم به خوندن تاپیکام بعضیا خودشون خواستن حالا بعضیا هم نخواستن گاهی راهنمایی کردم بعضیا تشکر کردن بعضیا لیاقت نداشتن اومدن چرت و پرت گفتن

نی نی سایت کلی تاپیک مفید میزنن هیچکسم مثل بعضی از کاربرهای اینجا نمیاد چرت و پرت بگه به کسی

اینجا خیلیا فقط تاپیک چرت و پرت و دعوا دوست دارن و میان واسه عقده خالی کردن

بدبختی های زندگیتون رو اینجا خالی نکنید سر کاربرها

من فقط حس می کنم بدبخت هستید همین

آخرین ویرایش:

آپلود فایل یا ویدیو

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا