دونر مرغ؛ کبابی لذیذ از خیابان‌های ترکیه

لایلاک

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Oct 24, 2023
جنسیت
خانم
ساندویچ دونر مرغ یا همان کباب‌ترکی، یکی از ساندویچ‌های خوشمزه در بخش آشپزی ملل است که طرفداران زیادی در ایران دارد. این غذای لذیذ و محبوب را اکثرا با گوشت قرمز گوساله یا گوشت مرغ یا با مخلوطی از هر دو گوشت درست می‌کنند. به این صورت که فیله‌های گوشت را به شکلی فشرده به سیخ می‌کشند، سیخ‌ها به صورتی عمودی به حالتی چرخان در مجاورت شعله مستقیم آتش کباب می‌شوند.

صورتیکه در هنگام سرخ کردن از روغن استفاده نشود این غذا گزینه مناسبی برای افرادی است که می خواهند رژیم بگیرند.

زمان پخت: 20
مجموع زمان: 65

دسته: کباب
روش پخت: گریل
نوع: ترکیه
رژیم غذایی: معمولی

مواد لازم

_ سینه مرغ 3 عدد متوسط
_ ماست 2 قاشق غذاخوری
_ رب گوجه فرنگی فلفل دار یا رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
_ آویشن 1 قاشق چایخوری
_ فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
_ فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
_ پول بیبر 1 قاشق چایخوری
_ پیاز 1 عدد
_ سیر 3 حبه رنده شده
_ نمک 1 قاشق چایخوری
_ روغن مایع 1/2 فنجان

مرحله اول

سینه مرغ را به برش های نازک خرد کنید.

مرحله دوم

در یک ظرف گود مواد مرینت را با هم ترکیب کرده و مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید و سس بطور یکنواخت روی مرغ پخش شود.

مرحله سوم

با سلفون روی ظرف را پوشانده و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

Screenshot   Gallery



مرحله چهارم

روی پیشخوان سلفون قرار داده و مرغ ها به گونه ای که در تصویر می بینید بطور کاملا فشرده و محکم بپیچید.

Screenshot   Gallery



مرحله پنجم

مرغ را به مدت 1 الی 2 ساعت درون فریزر قرار داده تا کمی سفت شود.

مرحله ششم

با چاقو برش های بسیار نازکی دهید و مرغ را داخل ماهیتابه بدون روغن یا با حداقل روغن سرخ کنید.

Screenshot   Gallery



مرحله هفتم

برای سرو می توانید از گوجه فرنگی، خیار شور، سس گوجه فرنگی و … استفاده کنید.

  768x615



نکات مهم و ترفندها

▪︎پس از مرینت کردن مرغ ها حداقل دو ساعت در فریزر نگهداری شود تا مرغ ها خوشمزه تر شود.

▪︎سعی کنید تکه های سینه را به برش های نازک برش بزنید.

▪︎موقع پیچیدن مرغ در سلفون حتما مرغ ها را فشرده تر و محکم بپیچید.

▪︎پس از این که از فریزر بیرون آوردید حدود 10 دقیقه صبر کرده و سپس برش دهید.

▪︎برای سرخ کردن حتما از ماهیتابه تفلون استفاده کرده و ترجیحا مقدار کمی روغن بریزید.
 

بالا