احساس میکنید چند روز اخیر یه کم بیش از حد هواپیما از بالا سرتون رد میشه؟
سارای ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت May 8, 2023 جنسیت خانم دوشنبه در 21:56 #1 احساس میکنید چند روز اخیر یه کم بیش از حد هواپیما از بالا سرتون رد میشه؟
رول دارچینی ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Mar 6, 2025 جنسیت خانم دوشنبه در 21:57 #2 سارای گفت: احساس میکنید چند روز اخیر یه کم بیش از حد هواپیما از بالا سرتون رد میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه اینجا دوبار رد شد کلا
سارای گفت: احساس میکنید چند روز اخیر یه کم بیش از حد هواپیما از بالا سرتون رد میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه اینجا دوبار رد شد کلا
کانفینگی ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 20, 2026 جنسیت خانم دوشنبه در 21:58 #3 سارای گفت: احساس میکنید چند روز اخیر یه کم بیش از حد هواپیما از بالا سرتون رد میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه
سارای گفت: احساس میکنید چند روز اخیر یه کم بیش از حد هواپیما از بالا سرتون رد میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه
استارتر استارتر سارای ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت May 8, 2023 جنسیت خانم دوشنبه در 21:58 #4 رول دارچینی گفت: نه اینجا دوبار رد شد کلا کلیک کنید تا باز شود... اینجا امروز حداقل پنج شیش بار من شنیدم هر روز همینه بلکه بیشتر محل ما ساکته قشنگ شنیده میشه
رول دارچینی گفت: نه اینجا دوبار رد شد کلا کلیک کنید تا باز شود... اینجا امروز حداقل پنج شیش بار من شنیدم هر روز همینه بلکه بیشتر محل ما ساکته قشنگ شنیده میشه
رول دارچینی ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Mar 6, 2025 جنسیت خانم دوشنبه در 21:59 #5 سارای گفت: اینجا امروز حداقل پنج شیش بار من شنیدم هر روز همینه بلکه بیشتر محل ما ساکته قشنگ شنیده میشه کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم والا اینجا ارومه
سارای گفت: اینجا امروز حداقل پنج شیش بار من شنیدم هر روز همینه بلکه بیشتر محل ما ساکته قشنگ شنیده میشه کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم والا اینجا ارومه
Niloofar ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 24, 2026 جنسیت خانم دوشنبه در 22:04 #6 سارای گفت: احساس میکنید چند روز اخیر یه کم بیش از حد هواپیما از بالا سرتون رد میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... اره شب ها صدای هلیکوپتر میاد خیلی
سارای گفت: احساس میکنید چند روز اخیر یه کم بیش از حد هواپیما از بالا سرتون رد میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... اره شب ها صدای هلیکوپتر میاد خیلی
استارتر استارتر سارای ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت May 8, 2023 جنسیت خانم دوشنبه در 22:12 #7 Niloofar گفت: اره شب ها صدای هلیکوپتر میاد خیلی کلیک کنید تا باز شود... امروز صبح هم میومد
Niloofar ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 24, 2026 جنسیت خانم دوشنبه در 22:12 #8 سارای گفت: امروز صبح هم میومد کلیک کنید تا باز شود... تهرانی توام؟
استارتر استارتر سارای ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت May 8, 2023 جنسیت خانم دوشنبه در 22:12 #9 Niloofar گفت: تهرانی توام؟ کلیک کنید تا باز شود... آره
Niloofar ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 24, 2026 جنسیت خانم دوشنبه در 22:13 #10 سارای گفت: آره کلیک کنید تا باز شود... معلوم نیس چخبره خدا بخیر بگذرونه
آیلارام ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 5, 2026 جنسیت خانم دوشنبه در 22:13 #11 الان نه ولی چندین روز پیش تقریبا ده تا اینا دیدم. بعدش خبر اومد شهروندان تورکیه بودن که از ایران رفتن. نمیدونم ربطی به این هواپیماهایی که دیدم داشت یانه
الان نه ولی چندین روز پیش تقریبا ده تا اینا دیدم. بعدش خبر اومد شهروندان تورکیه بودن که از ایران رفتن. نمیدونم ربطی به این هواپیماهایی که دیدم داشت یانه
همسایه رونالدو ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jan 3, 2026 جنسیت خانم دوشنبه در 22:28 #12 منم خیلی زیاد شده این هفته تو شهر ما آزمایش پهپاد هم داره هربار دلم میریزه فک میکنم شروع شده تا تو گوشی بزنم قلبم میاد تو دهنم
منم خیلی زیاد شده این هفته تو شهر ما آزمایش پهپاد هم داره هربار دلم میریزه فک میکنم شروع شده تا تو گوشی بزنم قلبم میاد تو دهنم
_roham_ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2023 جنسیت خانم دوشنبه در 23:54 #13 آره خیلییی خیلیییی خصوصا اینکه من طبقه بالا هستم قشنگگگ صداش میاد
_roham_ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2023 جنسیت خانم دوشنبه در 23:54 #14 هواپیماهای معمولی رد سفید طولانی از خودشون جا میذارن؟ اینا هم دیروز و پریروز چندتا تو آسمون دیدم