بعد از اقدام سوزش شدیدی میگیرم و بعد از حدود ۱۰ دقیقه تا یکربع خوب میشه عفونت هم ندارم دلیلش چی هست
مهتا_گلی Guest Oct 24, 2020 #1 بعد از اقدام سوزش شدیدی میگیرم و بعد از حدود ۱۰ دقیقه تا یکربع خوب میشه عفونت هم ندارم دلیلش چی هست
استارتر استارتر مهتا_گلی Guest Oct 24, 2020 #3 رها جونییییی۱۸ گفت: بچه ها الان میان میگن عزیزم کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم چه دردیه حل هم نمیشه?
رها جونییییی۱۸ گفت: بچه ها الان میان میگن عزیزم کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم چه دردیه حل هم نمیشه?
mersana1400 Guest Oct 24, 2020 #4 خب اکه خوب میشه شاید مدل بدنت اینحوریه اگه عفونت نداری شاید خشکی واژن باشه ...نمیدونم بخدا ... مهتا_گلی گفت: نمیدونم چه دردیه حل هم نمیشه? کلیک کنید تا باز شود...
خب اکه خوب میشه شاید مدل بدنت اینحوریه اگه عفونت نداری شاید خشکی واژن باشه ...نمیدونم بخدا ... مهتا_گلی گفت: نمیدونم چه دردیه حل هم نمیشه? کلیک کنید تا باز شود...
استارتر استارتر مهتا_گلی Guest Oct 24, 2020 #5 mersana1400 گفت: خب اکه خوب میشه شاید مدل بدنت اینحوریه اگه عفونت نداری شاید خشکی واژن باشه ...نمیدونم بخدا ... کلیک کنید تا باز شود... اخه تا سوزش اش بیفته میمیرم و زنده میشم هرسری ببخشیدا ?موقع تخلیه منی هم اولش یه حس داعی و سوزش دارم بعد داغی میره سوزش میمونه تا ده دقیقه اینطورا
mersana1400 گفت: خب اکه خوب میشه شاید مدل بدنت اینحوریه اگه عفونت نداری شاید خشکی واژن باشه ...نمیدونم بخدا ... کلیک کنید تا باز شود... اخه تا سوزش اش بیفته میمیرم و زنده میشم هرسری ببخشیدا ?موقع تخلیه منی هم اولش یه حس داعی و سوزش دارم بعد داغی میره سوزش میمونه تا ده دقیقه اینطورا
رها جونییییی Guest Oct 24, 2020 #6 مهتا_گلی گفت: اخه تا سوزش اش بیفته میمیرم و زنده میشم هرسری ببخشیدا ?موقع تخلیه منی هم اولش یه حس داعی و سوزش دارم بعد داغی میره سوزش میمونه تا ده دقیقه اینطورا کلیک کنید تا باز شود... عزیزم تونت بزن ببین
مهتا_گلی گفت: اخه تا سوزش اش بیفته میمیرم و زنده میشم هرسری ببخشیدا ?موقع تخلیه منی هم اولش یه حس داعی و سوزش دارم بعد داغی میره سوزش میمونه تا ده دقیقه اینطورا کلیک کنید تا باز شود... عزیزم تونت بزن ببین
استارتر استارتر مهتا_گلی Guest Oct 24, 2020 #7 رها جونییییی۱۸ گفت: عزیزم تونت بزن ببین کلیک کنید تا باز شود... میزنه عفونت و خشکی وازن که هیچکدوم را ندارم
رها جونییییی۱۸ گفت: عزیزم تونت بزن ببین کلیک کنید تا باز شود... میزنه عفونت و خشکی وازن که هیچکدوم را ندارم
mersana1400 Guest Oct 24, 2020 #8 مهتا_گلی گفت: اخه تا سوزش اش بیفته میمیرم و زنده میشم هرسری ببخشیدا ?موقع تخلیه منی هم اولش یه حس داعی و سوزش دارم بعد داغی میره سوزش میمونه تا ده دقیقه اینطورا کلیک کنید تا باز شود... جدی پس نمیدونم بخدا چرا
مهتا_گلی گفت: اخه تا سوزش اش بیفته میمیرم و زنده میشم هرسری ببخشیدا ?موقع تخلیه منی هم اولش یه حس داعی و سوزش دارم بعد داغی میره سوزش میمونه تا ده دقیقه اینطورا کلیک کنید تا باز شود... جدی پس نمیدونم بخدا چرا
ساحلم Guest Oct 24, 2020 #9 مهتا_گلی گفت: میزنه عفونت و خشکی وازن که هیچکدوم را ندارم کلیک کنید تا باز شود... نمی خوام بترسونمتاااا اما شاید زخم رحم داری میگیری
مهتا_گلی گفت: میزنه عفونت و خشکی وازن که هیچکدوم را ندارم کلیک کنید تا باز شود... نمی خوام بترسونمتاااا اما شاید زخم رحم داری میگیری
استارتر استارتر مهتا_گلی Guest Oct 24, 2020 #10 مهرانه عسلی گفت: نمی خوام بترسونمتاااا اما شاید زخم رحم داری میگیری کلیک کنید تا باز شود... رفتم دکتر گفت هیچ مشکلی نداری تهش گفت شاید به منی حساسیت داری بالاخره حساسیت درمان داره یا ن
مهرانه عسلی گفت: نمی خوام بترسونمتاااا اما شاید زخم رحم داری میگیری کلیک کنید تا باز شود... رفتم دکتر گفت هیچ مشکلی نداری تهش گفت شاید به منی حساسیت داری بالاخره حساسیت درمان داره یا ن
mersana1400 Guest Oct 24, 2020 #11 خیلی پیگیرش باش عزیزم مهتا_گلی گفت: اخه تا سوزش اش بیفته میمیرم و زنده میشم هرسری ببخشیدا ?موقع تخلیه منی هم اولش یه حس داعی و سوزش دارم بعد داغی میره سوزش میمونه تا ده دقیقه اینطورا کلیک کنید تا باز شود...
خیلی پیگیرش باش عزیزم مهتا_گلی گفت: اخه تا سوزش اش بیفته میمیرم و زنده میشم هرسری ببخشیدا ?موقع تخلیه منی هم اولش یه حس داعی و سوزش دارم بعد داغی میره سوزش میمونه تا ده دقیقه اینطورا کلیک کنید تا باز شود...
ساحلم Guest Oct 24, 2020 #12 مهتا_گلی گفت: رفتم دکتر گفت هیچ مشکلی نداری تهش گفت شاید به منی حساسیت داری بالاخره حساسیت درمان داره یا ن کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم
مهتا_گلی گفت: رفتم دکتر گفت هیچ مشکلی نداری تهش گفت شاید به منی حساسیت داری بالاخره حساسیت درمان داره یا ن کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم
mersana1400 Guest Oct 24, 2020 #13 مهتا_گلی گفت: رفتم دکتر گفت هیچ مشکلی نداری تهش گفت شاید به منی حساسیت داری بالاخره حساسیت درمان داره یا ن کلیک کنید تا باز شود... خب پس جای نگرانی نداره
مهتا_گلی گفت: رفتم دکتر گفت هیچ مشکلی نداری تهش گفت شاید به منی حساسیت داری بالاخره حساسیت درمان داره یا ن کلیک کنید تا باز شود... خب پس جای نگرانی نداره
استارتر استارتر مهتا_گلی Guest Oct 24, 2020 #14 mersana1400 گفت: خیلی پیگیرش باش عزیزم کلیک کنید تا باز شود... خیلی بودم به نتیجه نرسیدم
بسته شد Guest Oct 24, 2020 #16 مهتا_گلی گفت: رفتم دکتر گفت هیچ مشکلی نداری تهش گفت شاید به منی حساسیت داری بالاخره حساسیت درمان داره یا ن کلیک کنید تا باز شود... دگه دکترگفته مشکلی نداری میخای مام تشخیص بدیم? سالمییی
مهتا_گلی گفت: رفتم دکتر گفت هیچ مشکلی نداری تهش گفت شاید به منی حساسیت داری بالاخره حساسیت درمان داره یا ن کلیک کنید تا باز شود... دگه دکترگفته مشکلی نداری میخای مام تشخیص بدیم? سالمییی
بسته شد Guest Oct 24, 2020 #17 مهتا_گلی گفت: خیلی بودم به نتیجه نرسیدم کلیک کنید تا باز شود... سیستمه بدنته
دخترمرداد Guest Oct 24, 2020 #18 به نظرم اگه عفونت نداری مشکل از شوهرته قبل انجام یا از کاندوم استفاده کنه یا قشنگ بگو خودشو بشوره شاید م رابطتون خیلی طولانیه خودت بررسی کن میفهمی
به نظرم اگه عفونت نداری مشکل از شوهرته قبل انجام یا از کاندوم استفاده کنه یا قشنگ بگو خودشو بشوره شاید م رابطتون خیلی طولانیه خودت بررسی کن میفهمی