دلتون میخواد با کی چایی بخورید

Diana 91

⭐کاربر فعال⭐
فکر کنید حتی ماشین زمان دارید می‌تونید برگردید به عقب یا جلو برید
من خودم دوست دارم با خسروپرویز و امیرکبیر کوروش و آتوسا و داریوش چای بخورم و توی تاریخ ایران و کره چین و هند سفر کنم

همسایه رونالدو

⭐کاربر برتر⭐
میخوام برم گذشته با کوروش وخانومش چایی بخورم و دوره اشکانیان با پادشاه ها کلا چند تا دوره رو بگردم برم قبل انقلاب و ببینم اونجا اوضاع واقعا چطور بود
همه دوره ها یک ماه بمونم ببینم واقعا چطوریه آخ کیف میه

saba. 22

کاربر جدید
با دوست عزیزم دربهشت درحالی که دستاشو گرفته که ناراحت نباشه

کانفینگی

⭐کاربر فعال⭐
فکر کنید حتی ماشین زمان دارید می‌تونید برگردید به عقب یا جلو برید
من خودم دوست دارم با خسروپرویز و امیرکبیر کوروش و آتوسا و داریوش چای بخورم و توی تاریخ ایران و کره چین و هند سفر کنم
زمان جنگ ایران و اعراب که ببینم عرب ها چطوری برنده شدن با این که ایرانیا مجهز بودن و این که بفهمم داستان چاه چهل دختران یزد چطور به وجود اومد

کانفینگی

⭐کاربر فعال⭐
میخوام برم گذشته با کوروش وخانومش چایی بخورم و دوره اشکانیان با پادشاه ها کلا چند تا دوره رو بگردم برم قبل انقلاب و ببینم اونجا اوضاع واقعا چطور بود
وضع قبل انقلاب با فیلم و مستند و تحقیق قابل بررسی و قابل رویته تقریبا سری مستند های در برابر طوفان رو ببین

استارتر
استارتر
Diana 91

Diana 91

⭐کاربر فعال⭐
آره خیلی حال میده😍

استارتر
استارتر
Diana 91

Diana 91

⭐کاربر فعال⭐
زمان جنگ ایران و اعراب که ببینم عرب ها چطوری برنده شدن با این که ایرانیا مجهز بودن و این که بفهمم داستان چاه چهل دختران یزد چطور به وجود اومد
آره جالبه

آپلود فایل یا ویدیو

بالا