دعایی چیزی برای برادرم

وضعیت
این موضوع قفل شده است

Melody

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
ملوس حرفای درستی زد
حرفای شما اشتباه بود
پس مسخرش نکنید از همین رفتارتون معلوم شد حق با ملوس بوده
درست و غلط نداره نظر شخصیه و هر کس طبق نظر خودش زندکی میکنه و تصمبم میگیره

گل رز

کاربر جدید
نذار برادرت این اشتباهو کنه
یکی از کاربرایی که میگه این ازدواج درسته نام نمیبرم ولی این جوری که از تاپیکا فهمیدم خودش داره طلاق میگیره پس به حرف یه عده گوش نکن

Melody

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
نذار برادرت این اشتباهو کنه
یکی از کاربرایی که میگه این ازدواج درسته نام نمیبرم ولی این جوری که از تاپیکا فهمیدم خودش داره طلاق میگیره پس به حرف یه عده گوش نکن
منو میگی دیگه 😂

Melody

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
خواهرشه میتونه به برادرش بگه این اشتباهو نکنه
منم نگفتم حتما ازدواج کنه
گفتم چرا باید حق یه زن دیگه صایع بشه بگیم حق نداره مهریه بگیره چون با این شرایط داره ازدواج میکنه

گل رز

کاربر جدید
منم نگفتم حتما ازدواج کنه
گفتم چرا باید حق یه زن دیگه صایع بشه بگیم حق نداره مهریه بگیره چون با این شرایط داره ازدواج میکنه
من میگم این ازدواج انجام نشه
هر زنی باید مهریه داشته باشه

Melody

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
من میگم این ازدواج انجام نشه
هر زنی باید مهریه داشته باشه
منم بحثم همون بود گفتم ازدواج دهمش هم باشه بعنوان یه زن شرعا عرفا و قانونا باید مهریه داشته باشه ولی بعصیا گفتن نه چون با پسر مجرد ازدواج میکنه مهریه ندین بهش

Mozhgan

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
منم بحثم همون بود گفتم ازدواج دهمش هم باشه بعنوان یه زن شرعا عرفا و قانونا باید مهریه داشته باشه ولی بعصیا گفتن نه چون با پسر مجرد ازدواج میکنه مهریه ندین بهش
به مژده گفتم تا ملوسک نتونسته انقدر کاربری درست کنه

ملوسکتونم

⭐کاربر طلایی⭐
استارتر حق داری ناراحت باشی این ازدواج غلطه
حق داری نگران برادرت بشی برادرته
زن 8 سال از مرد بزرگتر باشه کاملا غلطه
نمیگم اون خانم ازدواج نکنه بره با یکی مثل خودش ازدواج کنه
راهش دعاگرفتن نیست اصلا این دعانویسا کلاهبردارن باید با برادرت حرف بزنین خودتون و خصوصا بزرگترا یا از مشاور کمک بگیرید تا منصرف کنید برادرتو از این ازدواج غلط
پستای کاربرارو میخوندم
حرفای @Mozhgan و @Melody و @لیموناد و بعضی از مردم ما خیلی عجیبه! اینا دختر مجرد ببینن میگن ازدواج نباید بکنه ازدواج بده مجردی خوبه و...
ولی وقتی زن بیوه و مطلقه ببینند که حتی داره ازدواج غلط میکنه و با فردی ازدواج میکنه که مناسب نیست براش، هرجوری شده سعی میکنن از این ازدواج دفاع کنند!
دو نفر از همین کاربرا مژگان و ملودی همین دیشب میگفتند ازدواج بده و مجرد موندن خوبه برای دختر و دخترای مجرد نباید ازدواج کنند و...
البته من نمیگم زن های مطلقه و بیوه ازدواج نکنن با مردای مثل خودشون ازدواج کنن
ولی این یک بام و دو هوا که یه عده میگن دختر مجرد نباید ازدواج کنه و زن مطلقه و بیوه هر جور شده باید ازدواج کنه مسخرس
این حرف که بهت میگن تو دخالت نکن غلطه تو فرهنگ ما این رسم درست هست که پسر با خونوادش میره خواستگاری و دخترم با حضور خونوادش با پسر رو به رو میشه تو مجلس خواستگاری و بعدترم فامیلای دختر و پسر صحبت میکنن و... بعد ازدواج میکنن یعنی خونواده دختر و پسر و بزرگتراشون حق دارند نگران جوونشون باشند و نظر بدن در مورد ازدواجش خود جوونا ممکنه عاشق بشن و عشق جلوی عقلشونو بگیره و فرد غلطیو انتخاب کنن ولی خونواده و بزرگترا که دلسوز جوونشونن و تجربه و عقل بیشتری دارن و عاشق نشدن، میتونن جلوی ازدواج غلطو بگیرن
@ملیحه حرفای خیلی درستی زد
@Admin بیاین ببینید من جواب محترمانه و درست دادم به استارتر بعد این سه تا کاربر ملودی و لیموناد و مژگان مسخره میکنن منو

آپلود فایل یا ویدیو

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا