سونامی
کاربر جدید
خب خودشو میکشهببخشید اینو میگم
اما اگر اقعا همه موافقن که داره مغز خر میخوره...باهاش جدی برخورد کنید
اینده اش از خریتش مهمتره
خب خودشو میکشهببخشید اینو میگم
اما اگر اقعا همه موافقن که داره مغز خر میخوره...باهاش جدی برخورد کنید
اینده اش از خریتش مهمتره
سکته کردیم دیگهحقیقتا من بودم سکته میکردم
قانع نمیشه به خدا این زنو دیدیم سیاست داره دعا میکنه خرافاتم نیستدخالت کردن با مشورت کردن فرق میکنه . خیلی واضحه که این ازدواج سرانجام نداره ! استارتر میتونه به برادرش بگه قبلش برن مشاوره .
خیلی معذرت میخوام اینو میگم ولی من نمیتونم به زن و مردی که قبلا یک بار ازدواج کردن و مجدد میخوان ازدواج کنن ، خوشبین باشم . یه مجرد نمیتونه با یه طلاق گرفته خوشبخت باشه . مگر مگر انگشت شمار که اونم به شرطها و شروطها
چی بگمخب خودشو میکشه
حرفتون حق الان مت تو شرایط سختی گیر کردیم اگه زن زندگی بود موقعی هنوز از شوهرش طلاق نگرفته بود با برادر من حرف نمیزدبرو بخونه سابقهی خانواده رو عزیزم . چرا احساسی حرف میزنی
فکر کن داداش خودت همچین مسئلهای براش پیش بیاد . خانم ۸ سال بزرگتر ، یه بچهی ۱۵ ساله داشته باشه و مسائل دیگه
اینجا دیگه احساس مهم نیست انصافا ! اینجا عقل حکم میکنه ازدواج صورت نگیره
اون خانم هم خوشبخت بشه الهی . بره با هم مسلک خودش ازدواج کنه . مردی که از زنش حدا شده و تقریبا شرایطشون مشابه همدیگهس
من تو این مسائل نمیتونم احساسی عمل کنم . کم مشکلات وحشتناک بخاطر انتخاب احساسی و اشتباه تو جامعه و دور و اطراف ندیدم
حالا نمیشه اینطوری هم گفت ... ولی خب شما نهایت بتونید راهنمایی کنید . چون داداشت کارِ خودشو میکنهحرفتون حق الان مت تو شرایط سختی گیر کردیم اگه زن زندگی بود موقعی هنوز از شوهرش طلاق نگرفته بود با برادر من حرف نمیزد
ملوسک تو چرا دست از سر ما بر نمیداری 😂😂😂استارتر حق داری ناراحت باشی این ازدواج غلطه
حق داری نگران برادرت بشی برادرته
زن 8 سال از مرد بزرگتر باشه کاملا غلطه
نمیگم اون خانم ازدواج نکنه بره با یکی مثل خودش ازدواج کنه
راهش دعاگرفتن نیست اصلا این دعانویسا کلاهبردارن باید با برادرت حرف بزنین خودتون و خصوصا بزرگترا یا از مشاور کمک بگیرید تا منصرف کنید برادرتو از این ازدواج غلط
پستای کاربرارو میخوندم
حرفای @Mozhgan و @Melody و @لیموناد و بعضی از مردم ما خیلی عجیبه! اینا دختر مجرد ببینن میگن ازدواج نباید بکنه ازدواج بده مجردی خوبه و...
ولی وقتی زن بیوه و مطلقه ببینند که حتی داره ازدواج غلط میکنه و با فردی ازدواج میکنه که مناسب نیست براش، هرجوری شده سعی میکنن از این ازدواج دفاع کنند!
دو نفر از همین کاربرا مژگان و ملودی همین دیشب میگفتند ازدواج بده و مجرد موندن خوبه برای دختر و دخترای مجرد نباید ازدواج کنند و...
البته من نمیگم زن های مطلقه و بیوه ازدواج نکنن با مردای مثل خودشون ازدواج کنن
ولی این یک بام و دو هوا که یه عده میگن دختر مجرد نباید ازدواج کنه و زن مطلقه و بیوه هر جور شده باید ازدواج کنه مسخرس
این حرف که بهت میگن تو دخالت نکن غلطه تو فرهنگ ما این رسم درست هست که پسر با خونوادش میره خواستگاری و دخترم با حضور خونوادش با پسر رو به رو میشه تو مجلس خواستگاری و بعدترم فامیلای دختر و پسر صحبت میکنن و... بعد ازدواج میکنن یعنی خونواده دختر و پسر و بزرگتراشون حق دارند نگران جوونشون باشند و نظر بدن در مورد ازدواجش خود جوونا ممکنه عاشق بشن و عشق جلوی عقلشونو بگیره و فرد غلطیو انتخاب کنن ولی خونواده و بزرگترا که دلسوز جوونشونن و تجربه و عقل بیشتری دارن و عاشق نشدن، میتونن جلوی ازدواج غلطو بگیرن
@ملیحه حرفای خیلی درستی زد
جواب سوال استارترو دادمملوسک تو چرا دست از سر ما بر نمیداری 😂😂😂
هر کسی یه عقیده ای داره یاد بگیر ب عقاید دیکران احترام بذاریاستارتر حق داری ناراحت باشی این ازدواج غلطه
راهش دعاگرفتن نیست اصلا این دعانویسا کلاهبردارن باید با برادرت حرف بزنین خودتون و خصوصا بزرگترا یا از مشاور کمک بگیرید تا منصرف کنید برادرتو از این ازدواج غلط
پستای کاربرارو میخوندم
حرفای @Mozhgan و @Melody و @لیموناد و بعضی از مردم ما خیلی عجیبه! اینا دختر مجرد ببینن میگن ازدواج نباید بکنه ازدواج بده مجردی خوبه و...
ولی وقتی زن بیوه و مطلقه ببینند که حتی داره ازدواج غلط میکنه و با فردی ازدواج میکنه که مناسب نیست براش، هرجوری شده سعی میکنن از این ازدواج دفاع کنند!
دو نفر از همین کاربرا مژگان و ملودی همین دیشب میگفتند ازدواج بده و مجرد موندن خوبه برای دختر و دخترای مجرد نباید ازدواج کنند و...
ولی این یک بام و دو هوا که یه عده میگن دختر مجرد نباید ازدواج کنه و زن مطلقه و بیوه هر جور شده باید ازدواج کنه مسخرس
این حرف که بهت میگن تو دخالت نکن غلطه تو فرهنگ ما این رسم درست هست که پسر با خونوادش میره خواستگاری و دخترم با حضور خونوادش با پسر رو به رو میشه تو مجلس خواستگاری و بعدترم فامیلای دختر و پسر صحبت میکنن و... بعد ازدواج میکنن یعنی خونواده دختر و پسر و بزرگتراشون حق دارند نگران جوونشون باشند و نظر بدن در مورد ازدواجش خود جوونا ممکنه عاشق بشن و عشق جلوی عقلشونو بگیره و فرد غلطیو انتخاب کنن ولی خونواده و بزرگترا که دلسوز جوونشونن و تجربه و عقل بیشتری دارن و عاشق نشدن، میتونن جلوی ازدواج غلطو بگیرن
پس چرا وقتی بلاک میشی با کاربری جدید میای جواب استارتر رو میخوای بدی مارو چرا تگ میکنی جوابتو بده حتما لزومی نداره مارو درجریان پاسخت قرار بدیجواب سوال استارترو دادم
اسیبی به شما نزدم
چه شده😂ملوسک تو چرا دست از سر ما بر نمیداری 😂😂😂
هیچی بیخیال 😁چه شده😂
من بی احترامی نکردم محترمانه حرف زدمهر کسی یه عقیده ای داره یاد بگیر ب عقاید دیکران احترام بذاری
اره مجرد موندن بهتره ولی کسی ک خودش دوست داره ازدواج کنه انتخاب خودشه
کسی ک یبار ازدواج کرده طلاق گرفته ادم بدی نیست حتما نباید بره با کسی ک طلاق گرفته ازدواج کنه الزام نیست
طرف مقابلش هم بر اساس معیار و عقل و شعور خودش اونو انتخاب کرده حتما دلیلی داشته ک ب دختر مجرد ترجیحش داده
من علاقه ای به بحث و دعوا ندارمپس چرا وقتی بلاک میشی با کاربری جدید میای جواب استارتر رو میخوای بدی مارو چرا تگ میکنی جوابتو بده حتما لزومی نداره مارو درجریان پاسخت قرار بدی
میتونستی با همون کاربری قبلیت پیام بدی ما هم نبینبم
پس علاقه ب بحث داری
: (استارتر حق داری ناراحت باشی این ازدواج غلطه
پستای کاربرارو میخوندم
بلاک کن همون ملوسکه ول کن نیست 😏حال ندارم بخونم