Melody
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
درستشم همینهمنی که اسم زنداداشم رو شب خاستگاری فهمیدم😂
اونه ک میخواد یه عمر با طرف زندگی کنه همه دخالت میکنن
درستشم همینهمنی که اسم زنداداشم رو شب خاستگاری فهمیدم😂
انگار من میخوام زن بگیرم به من چه😹درستشم همینه
اونه ک میخواد یه عمر با طرف زندگی کنه همه دخالت میکنن
دقیقا 😂انگار من میخوام زن بگیرم به من چه😹
باید به انتخابش احترام بزارنتوام بخوای شوهر کنی ، داداشت حق دخالت نداره
فکر کنم زیر ۲۰ سالی که اینجور فکر میکنی
۱۴ تا هم کم نیست ! با این شرایطی که خانم داره ، هیچی نباید مهریه بدهبه خدا الان ۱۷ سالمه شاید همه فکر کنن هیچی حالیم نیس وگرنه همه چیو میدونم
منم میگم بگین هیچ مهریه ای و خرج های الکی در کار نیست و خونه برادرم که پدرم براش خرج کردو باید به اسم مادرم باشه چون نکنه برادرم سند رو به اسم زنه کنه و اگه دیگه قبول نکردن سکه زیاد نه ۱۴ سکه
برادرم چی داره؟؟؟ هرچی داره مال بابامهخب باشه!
برادرت حق نداره تصمیم بگیره؟
از کجا معلوم خوب نباشه؟
بنظرم خوب نیست شما دخالت کنین
فوقش هرچی که بشه مال برادر شما میره نه شما
چرا حرف نزدن همههههه فامیلا باهاش حرف زدن انگار نه انگارباید یه بزرگتر با برادرتون حرف بزنه
برادرتون هنوز به درجه ای نرسیدن که بخوان متوجه بشن دارن با زندگیشون چیکار میکنن
پدری، عمو، مادر یا کسی نیست حرف شنوی داشته باشه ازش؟؟؟
شما دخالت کنی فقط آتیش برادرتون داغ تر میشه و لج میکنه
اون خانم، خانواده اش در جریانن؟ اگر باشن، احتمالا مخالفت کنن
خب همین شاید این قد جادوگر باشه شاید ها۱۴ تا هم کم نیست ! با این شرایطی که خانم داره ، هیچی نباید مهریه بده
مگه قتل کرده؟۱۴ تا هم کم نیست ! با این شرایطی که خانم داره ، هیچی نباید مهریه بده
مگه باید قتل کرده باشه ؟ چرا ربطش دادی به بیوه ؟مگه قتل کرده؟
مگه هر کی بیوه بود ادم نیست ؟
اخه طفلی گناهش چیه ک مهریه نداشته باشه؟مگه باید قتل کرده باشه ؟ چرا ربطش دادی به بیوه ؟
برو بخونه سابقهی خانواده رو عزیزم . چرا احساسی حرف میزنیاخه طفلی گناهش چیه ک مهریه نداشته باشه؟
اونم یه زنه حق داره
جوونم هست طفلی یبارم اسیب دیده شکست خورده
به زن ازدواج دهمش هم باشه باز مهریه حقشه
خوب استارتر چون خانواده پسره از برادرش حمایت میکنه ولی اون زن هم حق داره باید دو طرفه قضاوت کردبرو بخونه سابقهی خانواده رو عزیزم . چرا احساسی حرف میزنی
فکر کن داداش خودت همچین مسئلهای براش پیش بیاد . خانم ۸ سال بزرگتر ، یه بچهی ۱۵ ساله داشته باشه و مسائل دیگه
اینجا دیگه احساس مهم نیست انصافا ! اینجا عقل حکم میکنه ازدواج صورت نگیره
اون خانم هم خوشبخت بشه الهی . بره با هم مسلک خودش ازدواج کنه . مردی که از زنش حدا شده و تقریبا شرایطشون مشابه همدیگهس
من تو این مسائل نمیتونم احساسی عمل کنم . کم مشکلات وحشتناک بخاطر انتخاب احساسی و اشتباه تو جامعه و دور و اطراف ندیدم
دخالت کردن با مشورت کردن فرق میکنه . خیلی واضحه که این ازدواج سرانجام نداره ! استارتر میتونه به برادرش بگه قبلش برن مشاوره .خوب استارتر چون خانواده پسره از برادرش حمایت میکنه ولی اون زن هم حق داره باید دو طرفه قضاوت کرد
من نمیگم ازدواجشون درسته یا غلط این انتخاب خودشه اره اگه اون خانم با شرایط مشابه خودش ازدواج کنه بهتره
ولی چون داره با پسر مجرد کوچکتر از خودش ازدواج مبکنه نباید از حق خودش بگذره بعدها هزار مشکل ممکنه براش پیش بیاد
من صادقانه میگم اگر برادر خودم بود برام فرقی نمیکرد شرایط اون خانم و اینم تو عروسی و مهریه و اینا تحت تاثبر قرار نمیدادم
نمیشه گفت سرانجام نداره شاید هم خوشبخت شدندخالت کردن با مشورت کردن فرق میکنه . خیلی واضحه که این ازدواج سرانجام نداره ! استارتر میتونه به برادرش بگه قبلش برن مشاوره .
خیلی معذرت میخوام اینو میگم ولی من نمیتونم به زن و مردی که قبلا یک بار ازدواج کردن و مجدد میخوان ازدواج کنن ، خوشبین باشم . یه مجرد نمیتونه با یه طلاق گرفته خوشبخت باشه . مگر مگر انگشت شمار که اونم به شرطها و شروطها
برای منم فرقی نداشت یه زمان 😹نمیشه گفت سرانجام نداره شاید هم خوشبخت شدن
من کلا طرز فکرم فرق داره برام فرقی نداره طرف مقابل ازدواج کرده یا نه
ببخشید اینو میگمچرا حرف نزدن همههههه فامیلا باهاش حرف زدن انگار نه انگار