چشم رنگیم
Guest
طرز تهیه چند دسر ساده و کم هزینه
دسر شیر برنج
شیر برنج یک دسر سنتی ایرانی است که علاوه بر دسر بعد از غذا به عنوان میان وعده و صبحانه نیز مصرف میشود. این دسر به دلیل مواد مغذیای که در تهیه آن استفاده میشود بسیار مفید است. تهیه این دسر با کمترین میزان مواد لازم امکان پذیر است و حدودا ۱ ساعت از شما زمان خواهد گرفت.مواد لازم:
- شیر 2 لیتر
- برنج 1 پیمانه
- گلاب به میزان دلخواه
- دارچین به میزان دلخواه
- گل محمدی به میران دلخواه
طرز تهیه:
یک پیمانه برنج را از شب قبل شسته و خیس کنید تا به خوبی نرم شود و دسر شما بافت لطیفی داشته باشد. روز بعد، برنج را به همراه دو لیوان آب در قابلمهای ریخته و روی حرارت شعله گاز قرار دهید اجازه دهید تا به جوش بیاید.
زمانی که برنج جوشید و مقدار آب آن به نصف رسید، ۲ لیتر شیر را اضافه کرده و مجددا اجازه دهید تا بجوشد. وقتی برنج خوب پخته و غلیظ شد، نیم پیمانه گلاب را به مخلوط شی و برنج اضافه کنید و قابلمه را از روی شعله بردارید. اجازه دهید تا دسر خنک شود؛ روی آن را با دارچین یا گل محمدی تزیین و سرو کنید.