دسر خوشمزع

  • شروع کننده موضوع چشم رنگیم
  • تاریخ شروع

چشم رنگیم

Guest

طرز تهیه چند دسر ساده و کم هزینه​


دسر شیر برنج

دسر شیر برنج​

شیر برنج یک دسر سنتی ایرانی است که علاوه بر دسر بعد از غذا به عنوان میان وعده و صبحانه نیز مصرف می‌شود. این دسر به دلیل مواد مغذی‌ای که در تهیه آن استفاده می‌شود بسیار مفید است. تهیه این دسر با کمترین میزان مواد لازم امکان پذیر است و حدودا ۱ ساعت از شما زمان خواهد گرفت.

مواد لازم:
- شیر 2 لیتر
- برنج 1 پیمانه
- گلاب به میزان دلخواه
- دارچین به میزان دلخواه
- گل محمدی به میران دلخواه

طرز تهیه:
یک پیمانه برنج را از شب قبل شسته و خیس کنید تا به خوبی نرم شود و دسر شما بافت لطیفی داشته باشد. روز بعد، برنج را به همراه دو لیوان آب در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت شعله گاز قرار دهید اجازه دهید تا به جوش بیاید.

زمانی که برنج جوشید و مقدار آب آن به نصف رسید، ۲ لیتر شیر را اضافه کرده و مجددا اجازه دهید تا بجوشد. وقتی برنج خوب پخته و غلیظ شد، نیم پیمانه گلاب را به مخلوط شی و برنج اضافه کنید و قابلمه را از روی شعله بردارید. اجازه دهید تا دسر خنک شود؛ روی آن را با دارچین یا گل محمدی تزیین و سرو کنید.
250162198184212103508525418911527109412433.jpg
 
استارتر
استارتر

چشم رنگیم

Guest

دسر فرنی​

فرنی نیز یک دسر ساده ایرانی است که خیلی راحت و در زمانی کمتر از نیم ساعت آماده می‌شود.

مواد لازم:
- شیر ۴ لیوان
- آرد برنج ۴ قاشق غذا خوری
- شکر ۴ قاشق غذا خوری
- آب نصف استکان
- گلاب نصف استکان
- هل ساییده شده نصف قاشق چای خوری
- زعفران دمکرده ۱ قاشق مربا خوری زعفران دم کرده،
- دارچین و خلال پسته برای تزیین

طرز تهیه:
ابتدا شیر را درون قابلمه بریزید. سپس آرد برنج را به همراه آب، شکر، و هل اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا آرد و شکر به خوبی در شیر سرد حل شوند.

مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم شعله گاز گذاشته و هم بزنید تا آرد برنج گلوله گلوله نشود. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مخلوط کمی غلیظ شود.

در این مرحله می‌توانید گلاب را هم به مخلوط اضافه کنید و باز روی شعله کمی فرصت دهید تا مایع غلیظ شود. توجه کنید که فرنی شما پس از سرد شدن غلیظ‌تر می‌شود؛ بنابراین زمانی که آن را از روی گاز بر می‌دارید نه باید خیلی شل باشد نه خیلی سفت.

دسر ساده فرنی را بلافاصله بعد از برداشتن از روی حرارت شعله داخل ظرف‌هایی که می‌خواهید دسر خود را در آن‌ها سرو کنید ریخته و روی آن را با زعفران، دارچین، و خلال پسته تزیین کنید
15611449122721698878110089226142130100.jpg
 
استارتر
استارتر

چشم رنگیم

Guest

دسر ساده زعفرانی​

دسر زعفرانی یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌هایی است که ‎می‌توانید در زمانی بسیار کم آن را تهیه کنید.

مواد لازم:
- آب نصف پیمانه
- ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
- شیر 3 لیوان
- شکر 1 لیوان
- خامه صبحانه نصف بسته
- زعفران به میزان لازم
- گلاب به میزان لازم
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
نصف پیمانه آب را در قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا دانه‌های ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنند. سپس قابلمه را روی حرارت شعله بسیار ملایم قرار دهید تا ژلاتین شفاف و مایع شود.

در مرحله بعد، ۳ لیوان شیر و ۱ لیوان شکر را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید تا جایی که کمی گرم شود. پس از آن کمی زعفران ساییده شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید.

به محض این‌که احساس کردید شیر در حال به جوش آمدن و قل زدن است، کمی گلاب و وانیل را به همراه ژلاتین مایع به آن اضافه کنید و اجازه دهید که مخلوط کاملا سرد شود. سپس نصف بسته خامه صبحانه را حسابی با چنگال یا همزن هم بزنید تا رقیق شود.

خامه رقیق شده را به موادی که در مرحله قبل مخلوط کردید اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا یک‌دست شوند. برای مرحله آخر، کف قالب مورد نظرتان را کمی با روغن خوراکی چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و اجازه دهید به مدت ۴الی۵ ساعت داخل دمای یخچال سرد شده و شکل قالب را به خود بگیرد. پس از آن دسر شما آماده سرو است. برای تزیین کردن دسر ساده خود می‌توانید مثل ژله آن را به یک ظرف دیگر منتقل کنید.
521001481114643178242262322512431051896419.jpg
 
استارتر
استارتر

چشم رنگیم

Guest
دسر تارت بستنی

دسر تارت بستنی​

تارت بستنی یک دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه است که خصوصا برای فصل‌های گرم بسیار دلچسب می‌شود. از این دسر می‌توانید حتی به عنوان یک عصرانه خوشمزه هم استفاده کنید.

مواد لازم:
- کره آب شده 3 قاشق غذاخوری
- خمیر نان 2 فنجان
- بستنی 2 پیمانه
- بادام هندی بوداده به مقدار لازم

طرز تهیه:
3 قاشق غذاخوری کره آب شده و یک فنجان (نصف کل مقدار خمیر) خمیر نان (یا خمیر شیرینی) را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی یک ورق فویل پهن کنید و کنار بگذارید.

یک پیمانه بستنی (نصف کل مقدار بستنی) را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید و آن را با بادام هندی بو داده شده که به خوبی خرد و ریز ریز شده است بپوشانید.

روی بستنی و بادام‌ها را مقدار باقی مانده خمیر نان بپوشانید و به مدت ۲ ساعت آن را در فریزر قرار دهید تا به خوبی خودش را بگیرد. پس از آن دوباره یک لایه بستنی روی دسر اضافه کنید و مجددا به مدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
برای تزیین کردن این دسر، بادام هندی‌ها را روی دسرتان بریزید. آن را به شکل قطعات مربع شکل بریده و سرو کنید.
 

بالا