دستور پخت شیرینی تارت🍰🧁

لایلاک

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Oct 24, 2023
جنسیت
خانم

زرده تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه ( ۲۰۰گرم)
کره یا مارگارین ۲۰۰گرم
جوش شیرین یا بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱بسته کوچک (۱ قاشق چایخوری)
آرد ۶۰۰- ۷۰۰ گرم (حدود ۳تا ۳.۵ پیمانه)
🥧🥧
زرده های تخم مرغ و شکر را با همزن به خوبی مخلوط میکنیم.سپس کره ای را که از قبل از یخچال بیرون گذاشته ایم و کمی نرم شده را اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم.
سپس بکینگ پودر و وانیل را اضافه میکنیم و بخوبی مخلوط میکنیم.
در مرحله بعد آرد را کم کم اضافه میکنیم و مواد را با همزن دستی یا با دست مخلوط میکنیم.
ارد را تاجایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد.
در این مرحله خمیر آماده است،گلوله های کوچکی از خمیر را درون هر قالب میگذاریم و به شکل درون قالب آن را باز میکنیم.خمیر در قالب نباید خیلی نازک یا خیلی ضخیم باشد.سپس سطح خمیر درون قالب را با سر چنگال به ارامی سوراخ میکنیم.
فر را از حدود ۱۵ تا۲۰ دقیقه قبل، از هر دو جهت بالا و پایین با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
برای پخت شیرینی ها حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه زمان لازمه که باید چک بشه.
بعد از پخته شدن شیرینی ها و درآوردنشون از قالب روی اونها رو با کرم و مربا و میوه تازه تزیین کنید.

🧁🧁کرم _ روش اول
شیر ۱ لیتر
شکر ۴۰۰ گرم (۲پیمانه)
وانیل نیم قاشق چایخوری
آرد ۷ قاشق غذاخوری
ابتداشیر و شکر را مخلوط کرده سپس آرد را اضافه میکنیم کاملا بهم میزنیم و روی حرارت میگذاریم و مدام بهم میزنیم تا غلیظ بشه در آخرکار هم وانیل را اضافه میکنیم.

🧁کرم _ روش دوم
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۴۰۰ گرم
سفیده های تخم مرغ های را که جدا کرده بودیم به همراه شکر با همزن برقی مخلوط میکنیم تا حدی که پف کرده و وقتی ظرف را برمیگردانیم نریزد.
 

بالا