دستور پخت دلمه برگ مو به روش آذری

لایلاک

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Oct 24, 2023
جنسیت
خانم

دستور پخت دلمه برگ مو به روش آذری

این هم دستور پخت دلمه برگ مو به سبک مردم جمهوری آذربایجان است که المین شریف اف، سرآشپز رستوران قشنو در باکو در اختیار قرار داده است. همان طور که می بینید، مواد لازم و مهم تر از آن مقدار آنها برای طبخ این غذا با دلمه برگ مو ایرانی تفاوت دارد.

مواد لازم

گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم

برگ مو: ۳۰۰ گرم

برنج ریزدانه: ۷۰ گرم

برگ گشنیز: ۳۰ گرم

برگ نعنا: ۳۰ گرم

پیاز: ۱۵۰ گرم


آب: یک و نیم فنجان

نمک و فلفل

طریقه پخت

گوشت بره و پیاز را چرخ می کنیم. برنج را با نمک، فلفل و سبزیجات مخلوط کرده و به گوشت و پیاز می افزاییم و سپس با دست هم می زنیم.

این مخلوط را در برگ مو تازه پیچیده و یکی یکی کف قابلمه می چینیم. اب را به آن اضلفه کرده و به مدت دست کم یک ساعت روی شعله کم می گذاریم تا آماده شود.
 

بالا