هایدی

Guest

دستور پخت پنکیک شکلاتی خوشمزه



طرز تهیه پنکیک شکلاتی​

تعداد نفرات:3 نفر
درجه سختی:آسان
زمان آماده سازی:کمتر از 30 دقیقه
زمان پخت:کمتر از 30 دقیقه

مواد لازم برای تهیه پنکیک شکلاتی​

آرد سفید یک پیمانه
شیر کم‌چرب نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شکرچهار قاشق غذاخوری
کاکائو سه قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل یک ‌سوم قاشق چای‌خوری
کره ۲۵ گرم

طرز تهیه پنکیک شکلاتی​

مرحله اول
شکر، تخم مرغ و وانیل را داخل یک کاسه بریزید. سپس با همزن برقی بزنید تا کمی غلیظ و کشدار شود.

مرحله دوم
کره را ذوب کنید و همراه شیر به کاسه اضافه کنید. نیازی به زیاد هم زدن نیست. فقط در حدی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. در ادامه پودر کاکائو را اضافه کرده و دوباره با همزن دستی مواد را مخلوط کنید.
مرحله سوم
بیکینگ پودر و آرد را الک کرده و به مایه پنکیک اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مایه پنکیک صاف و یکدست شود. غلظت مایه پنکیک نباید به قدری زیاد شود که باز نشود و نه اینقدر رقیق باشد که هنگام پخت کاملا پخش شود. بنابراین حواستان به مقدار آردی که اضافه می‌کنید، باشد.
مرحله چهارم
یک تابه نچسب برداشته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا داغ شود. بدون این که حتی کمی روغن داخل تابه بریزید، یک ملاقه از مایه پنکیک برداشته و داخل تابه بریزید. وقتی پنکیک شروع به حباب زدن کرد و کمی خودش را گرفت، به وسیله یک کفگیر پلاستیکی آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. سپس داخل یک ظرف قرار دهید. با باقی مایه به همین صورت پنکیک درست کنید. بشقاب پنکیک را می‌توانید با انواع میوه، خامه، شکلات و سس شکلات تزیین کنید.
 
آخرین ویرایش:
استارتر
استارتر

هایدی

Guest

طرز تهیه پنکیک دارچینی​

تعداد نفرات:4 نفر
درجه سختی:آسان
زمان آماده سازی:30 تا 60 دقیقه
زمان پخت:30 تا 60 دقیقه

مواد لازم برای تهیه پنکیک دارچینی​

آرد گندم کامل یک پیمانه
آرد شیرینی‌پزی یک پیمانه
بیکینگ پودر چهار قاشق چای‌خوری
دارچین دو قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری
شکر دو قاشق غذاخوری
شیر دو پیمانه
روغن سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ دو عدد
سیروپ یا شیره انگور یا عسل به میزان دلخواه
روغن مایع به میزان دلخواه

طرز تهیه پنکیک دارچینی​

مرحله اول
ابتدا یک کاسه بزرگ بردارید و مواد خشک (آرد گندم، آرد شیرینی پزی، شکر، نمک، دارچین، بیکینگ پودر) را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
داخل یک کاسه دیگر تخم‌مرغ، روغن و شیر را (توسط ویسک) با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
در این مرحله مواد خشک و تر را با‌هم مخلوط کنید و آن قدر هم بزنید تا مایه کاملا یکدست و نرمی به دست آورید.
مرحله چهارم
یک لایه نازک روغن داخل یک تابه نچسب بریزید و روی شعله بگذارید تا روغن کاملا داغ شود. برای هر پنکیک یک‌سوم پیمانه (یک ملاقه) خمیر بردارید و داخل تابه بریزید. وقتی روی سطح پنکیک، حباب مشاهده کردید، آن را برگردانید و اجازه دهید روی دوم پنکیک یک دقیقه دیگر بپزد.
نکات طرز تهیه
در تمام رسپی‌های پنکیک، مواد خشک و تر تنها باید تا زمانی هم زده شوند که با هم مخلوط شوند. دلیل این ماجرا این است که هنگام مخلوط شدن آرد با مایعات گلوتن شروع به عمل کردن می‌کند. پروتیین گلوتن ساختار و ساختمان‌بندی مافین، پنکیک و کیک را می‌سازد. در اثر زیاد هم زدن ممکن است بافت کیک شما سفت یا چسبنده شود یا کش بیاید.
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest

طرز تهیه پنکیک پروتئینی با ماست​

مواد لازم برای تهیه پنکیک با ماست​

آرد سه‌ و نیم قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
جوش شیرین نصف قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
ماست نصف فنجان
تخم مرغ یک عدد
وانیل یک ‌چهارم قاشق چای‌خوری
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه پنکیک با ماست​

مرحله اول
برای شروع آرد، شکر، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
را به کاسه اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
حالا داخل یک کاسه دیگر وانیل و تخم مرغ‌ها را به کمک یک لیسک با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. مقداری روغن داخل تابه بریزید تا یک لایه نازکی روغن ته تابه قرار بگیرد.
مرحله پنجم
به اندازه دو قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید و داخل تابه بریزید.
مرحله ششم
صبر کنید تا حباب‌هایی روی سطح خمیر و لبه‌های آن شکل بگیرد.
مرحله هفتم
پنکیک‌ها باید قهوه‌ای طلایی شوند. بعد از این که یک طرف پنکیک پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم قهوه‌ای طلایی شود.
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest

طرز تهیه پنکیک صبحانه مرحله به مرحله​

  • آماده سازی: 5 دقیقه
  • پخت: 10 دقیقه
  • کل: 15 دقیقه
  • کالری: 227 کالری
  • تعداد سرو: 2 نفر

مواد لازم برای تهیه پنکیک​

  • 1 و 1/2 پیمانه آرد
  • 1 پیمانه شیر
  • 30 گرم کره
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • نوک قاشق چایخوری وانیل
  • نوک قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای تهیه پنکیک

مراحل تهیه پنکیک​

ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم تا لطیف و کرم رنگ شده و شکر کاملا داخل تخم مرغ حل بشه. بعد وانیل رو هم اضافه کرده و باز کمی هم میزنیم.
همزدن تخم مرغ و شکر
شیر و کره نرم شده در فضای اتاق رو هم اضافه کرده و با همزن میزنیم تا مواد خوب با هم مخلوط بشن.

اضافه کردن شیر و کره
نمک، بیکینگ پودر و آرد رو با هم الک کرده به مخلوط اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم.

اضافه کردن مواد خشک
به همزدن مخلوط انقدر ادامه میدیم تا گوله های آرد کاملا حل شده و مخلوط یکنواخت بشه.

مخلوط نهایی
از مخلوط یه قاشق پر برداشته و داخل ماهیتابه نچسبی که رو حرارت داغ شده میریزیم و اگه احتیاج داشت کمی با قاشق پخشش میکنیم تا زیاد ضخیم نباشه.
پختن پنکیک
وقتی پنکیک ها شروع به حباب زدن کردن یکم خودشون رو گرفتن برشون میگردونیم.

حباب زدن پینیک
اجازه میدیم تا پشت پنکیک هم مثل روشون طلایی بشه و کاملا بپزن.

طلایی شدن دو طرف
حالا پنکیک ما آماده اس و میشه با عسل یا شکلات صبحونه یا خامه و میوه های مختلف سرو بشه … نوش جون
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest

پنکیک وانیلی​

مواد لازم​

۵ نفر
  1. ۱ پیمانه آرد ??‍?
  2. ۲ قاشق شکر ??‍?
  3. ۳/۴ پیمانه شیر ??‍?
  4. ۱ ق م بکینگ پودر ??‍?
  5. ۱/۴ ق چ وانیل ??‍?
  6. ۱ عدد تخم مرغ ??‍?
  7. ۲ قاشق غذاخوری روغن ??‍?

مراحل​

٢٠ دقيقه
  1. آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و بعد الک کنید. تخم مرغ، وانیل، شکر، روغن مایع و شیر رو با هم مخلوط کنید و با همزن دستی تا جایی که دونه های شکر آب بشه هم بزنید و بعد آرد رو بهش اضافه کنید. کف تابه ی نچسب رو کمی چرب کنید و یه ملاقه از مایع پنکیک رو وسط تابه بریزید
  2. شروع به حباب زدن میکنه. بعد از دو دقیقه برش گردونید تا طرف دیگشم بپزه و طلایی بشه
    توجه داشته باشید که حرارت متوسط باشه. بعد از پخت پنکیک میتونید به دلخواه با میوه یا نوتلا و یا مربا سرو کنید
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest

مواد مورد نیاز برای تهیه پنکیک ژاپنی:

  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • روغن مایع: نصف پیمانه( یا کره ۸۰ گرم)
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • آرد: یک و نیم پیمانه
  • نشاسته ذرت: نصف پیمانه
  • بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
  • شیر: دو سوم پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
1- زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می‌کنیم و سفیده تخم مرغ رو با همزن می‌زنیم تا حجمش دو برابر و سفید رنگ بشه و کاملا فرم بگیره بعد نصف شکر رو کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن میزنیم تا فرم بگیره.



سفیده تخم مرغ در پنکیک ژاپنی

2- تو یه ظرف دیگه زرده‌های تخم مرغ و وانیل و نصف دیگر شکر رو با همزن می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار و حجیم بشه و بعد روغن رو اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.




اضافه کردن روغ در پنکیک ژاپنی
3- بعد شیر ولرم رو اضافه و مخلوط می‌کنیم. آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک می‌کنیم.
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
الک کردن در پنکیک ژاپنی



4- آرد، نشاسته و پکینگ پودر الک شده رو به مواد زرده مون اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا یکدست بشه.
بعد سفیده فرم گرفته تخم مرغ رو توی دو مرحله به مایه اضافه میکنیم و با لیسک به آرومی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه ( به آرومی هم بزنید تا پف سفیده نخوابه)



مخلوط کردن تخم مرغ در پنکیک ژاپنی



5- یک تابه کوچیک در دار انتخاب کنید و روی شعله، شعله پخش کن بذارید و اجازه بدید تابه گرم بشه. مواد آماده شده رو توی تابه بریزید و در تابه رو بزارید و اجازه بدید با حرارت ملایم بپزد تا کاملا خودش رو بگیره و وقتی به سطح پنکیک دست میزنین نچسبه.



پخته شدن پنکیک ژاپنی
6- بعد پنکیک رو برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه. بعد دوباره قالب رو پرکنید و به همین ترتیب همه مواد رو بپزین.
در نهایت با انواع میوه ها و شکلات صبحانه و … تزیین کنید.




تزیین پنکیک ژاپنی

هیچ نیازی به چرب کردن تابه نیست فقط کافیه تابتون نچسب بشه، بخاطر روغنی که داخل مواد هست اصلا نمیچسبه. پنکیک خوشمزه شما آمادست. نوش جان!
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
 اسنک های ژاپنی


«دورایاکی

مواد لازم برای تهیه پنکیک با مغز شکلات(پنکیک دو لایه)​

  • ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • شکلات صبحانه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه پنکیک با مغز شکلات

مراحل تهیه پنکیک با مغز شکلات​

ابتدا آرد، شکر و بیکینگ پودر رو با هم الک کنین.


الک کردن مواد جامد
حالا تخم مرغ، کره آب شده و شیر رو هم اضافه کنین.


اضافه کردن مابقی مواد
بعد مواد رو خوب با هم، هم بزنین تا به یه مخلوط یکنواخت برسین. از اونجایی که این پنکیک مغز داره و مایه باید منسجم باشه نباید مقدار شیر رو زیاد بریزین تا مایه پنکیک خیلی شل بشه.


یکنواخت شدن مخلوط
 
آخرین ویرایش:
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
حالا کف یه ماهیتابه نچسب رو چرب کنین و وقتی ماهیتابه داغ شد تقریبا اندازه یک ملاقه کوچیک از مایه پنکیک رو داخل قابلمه بریزین و یکم که خودش رو گرفت و شروع به حباب زدن کرد یک قاشق مربا خوری شکلات صبحانه درست وسط پنکیک بذارین. دقت کنین تا حرارت ملایم باشه و زیر پنکیک نسوزه.


اضافه کردن شکلات
حالا فوری روی شکلات رو با مقداری دیگه مایه پنکیک بپوشونین و بذارین مایه رویی هم فقط یکم خودش رو بگیره تا بتونین راحت پنکیک رو برگردونین.


اضافه کردن دوباره مایه پنکیک
بعد پنکیک رو برگردونین تا هر دو طرف پنکیک مغز دارتون طلایی بشه و خوب هم بپزه.


طلایی شدن هر دو طرف
به همین راحتی پنکیک مغز دار خوشمزه تون حاضره … نوش جان


پنکیک با مغز شکلات
 

بالا