هایدی
Guest
طرز تهیه پنکیک شکلاتی
تعداد نفرات:3 نفردرجه سختی:آسان
زمان آماده سازی:کمتر از 30 دقیقه
زمان پخت:کمتر از 30 دقیقه
مواد لازم برای تهیه پنکیک شکلاتی
آرد سفید یک پیمانهشیر کمچرب نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شکرچهار قاشق غذاخوری
کاکائو سه قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
کره ۲۵ گرم
طرز تهیه پنکیک شکلاتی
مرحله اولشکر، تخم مرغ و وانیل را داخل یک کاسه بریزید. سپس با همزن برقی بزنید تا کمی غلیظ و کشدار شود.
مرحله دوم
کره را ذوب کنید و همراه شیر به کاسه اضافه کنید. نیازی به زیاد هم زدن نیست. فقط در حدی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. در ادامه پودر کاکائو را اضافه کرده و دوباره با همزن دستی مواد را مخلوط کنید.
مرحله سوم
بیکینگ پودر و آرد را الک کرده و به مایه پنکیک اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مایه پنکیک صاف و یکدست شود. غلظت مایه پنکیک نباید به قدری زیاد شود که باز نشود و نه اینقدر رقیق باشد که هنگام پخت کاملا پخش شود. بنابراین حواستان به مقدار آردی که اضافه میکنید، باشد.
مرحله چهارم
یک تابه نچسب برداشته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا داغ شود. بدون این که حتی کمی روغن داخل تابه بریزید، یک ملاقه از مایه پنکیک برداشته و داخل تابه بریزید. وقتی پنکیک شروع به حباب زدن کرد و کمی خودش را گرفت، به وسیله یک کفگیر پلاستیکی آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. سپس داخل یک ظرف قرار دهید. با باقی مایه به همین صورت پنکیک درست کنید. بشقاب پنکیک را میتوانید با انواع میوه، خامه، شکلات و سس شکلات تزیین کنید.
آخرین ویرایش: