دستور تهیه کیک یخچالی خوشمزه

  • شروع کننده موضوع هاله
  • تاریخ شروع

هاله

Guest
کیک یخچالی یکی از خوشمزه ترین و آسون ترین دسر ها ست برای خانمای شیک و باسلیقه که همیشه مهمون دارند.این دسر نیاز به پختن نداره ولی خیلی لذیذه و کارزیادی هم نداره و وقت گیر نیست.

موادلازم:
آرد: ۳ق غ خ
شیر: ۲ لیوان
پودرکاکائو: ۳ق غ خ
وانیل: ۱ ق چ خ
شکر: ۱ لیوان
بیسکوییت پتی بور:۲بسته(ترجیحا یکی ساده یکی قهوه ای)
کره:۵۰ گرم
خامه قنادی:سلیقه ای

درابتدا آرد را در ظرفی الک کنید سپس کاکائو و وانیل را الک کنید و خوب با آرد مخلوط کنید.
سپس شکر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
شیر را در ظرفی ریخته و بزارید گرم بشه بعد مواد را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید مراقب باشید نبره.
ارام آرام هم بزنید تا مواد غلیظ بشه ، وقتی مواد غلیظ شد از رو اجاق بردارید و کره رو اضافه کنید.
همینطور هم بزنید تا کره کامل حل بشه تو سس شکلاتتون.
بزارید یکم از داغی بیفته بعد یه ظرف مربع انتخاب کنید و داخل ظرف را سلفون بکشید یا کاغذ روغنی قراربدید.
مشاهده پیوست 231986
یه ردیف بیسکوییت سفید کف ظرف بچینیدبعد یک لایه سس که اماده کردید روش بریزید بعد یک ردیف بیسکوییت قهوه ای روش بچینید بعد سس بریزید (این تغییر رنگ بیسکوییت برای بافت زیبای کیکتون خوبه)همینطور ادامه بدید و در اخر روی بیسکوییتا سس بریزید . من پیشنهاد میکنم در لایه های میانی یک ردیف خامه بزنید تا خوشمزه تر بشه این سلیقه ایه.
بعد سلفون رو از کناره ها بکشید و روی کیک رو ببندید و ظرف را به مدت ۳الی۴ساعت در یخچال قراربدین . البته هرچه بیشتر در یخچال بمونه خوشمزه تر میشه ، میتونید بر مهموناتون شب قبل اماده کنید برای فردا تا خوشمزه تر بشه.
با گردو یا پودر پسته یا شکلاتم میتونید تزیینش کنید.
مشاهده پیوست 231988
اینم بافت کیک یخچالی خوشمزمون?
مشاهده پیوست 231989
 

شاپرک خواب رفته

Guest
چند روزه هوس کردم کیک درست کنم
وقت نمیکنم
اینو خودت پختی؟
 

مدیسا

Guest
وقتی لایه اخر رو ریختید روش موز بچینید یا هر میوه ای که دوست دارید
بعد ژله درست کنید بذارید نیم بند شه بریزید ردش
خیلییی خوشمزه تر میشه?
 
استارتر
استارتر

هاله

Guest
وقتی لایه اخر رو ریختید روش موز بچینید یا هر میوه ای که دوست دارید
بعد ژله درست کنید بذارید نیم بند شه بریزید ردش
خیلییی خوشمزه تر میشه?
آرررره دقیقا ???مرسی،?
 

بالا