اندیشه
⭐کاربر ویژه⭐
نمیدونم بخندم یا گریه کنمدقیقا زبونشونم دراز!!
یه جوری میگه زندگیم فلان و بهمان انگار به قول خودت تو زندگی ما جشنوارس![]()

نمیدونم بخندم یا گریه کنمدقیقا زبونشونم دراز!!
یه جوری میگه زندگیم فلان و بهمان انگار به قول خودت تو زندگی ما جشنوارس![]()
درسته اش کردم الانگزینهت رو اشتباه زدی . مگه خودت رزمنده ای ؟ تو فرزندشی دیگه ... اینطور نی ؟
ایراد ندارهنمیدونم بخندم یا گریه کنممشکل از جبر جغرافیاس .. هعی.
واقعا خوبه یا کم هست ولی چون هست همینم غنیمتهخب بنظرم سهمیه ات به اندازه کافی خوب هست
خوب بخون ک قبول بشی کلکش رو بکنی
توکلت به خدا
بنظر من خوبهواقعا خوبه یا کم هست ولی چون هست همینم غنیمته
مرسی چشمبنظر من خوبه
من خودم کنکور دادم خب
کسی هم داشتیم از اشنا ها یا دوستان که سهمیه بالا داشت
تو روی سهمیه ات هیچ حسابی باز نکن( توصیه ی شخصی ام هست) خودت بخون برو جلو انگار نه انگار سهمیه داری
توکل کن به خدا
خوب بخون واقعا بخون
بعد ک نتایج میاد تاثیر اول لطف خدا بعد تلاشت و اندکی هم سهمیه رو هم میبینی و ان شاالله به چیزی که میخوای میرسی
موفق باشی ایدا
کافی نتیجه یه زن بود گیج میزد الان اصلاحش کردم کاملباید فرزندُ بزنی . تو خودِ بس/یج یا رزمنده نبودیخیلی خوبه ۱ صفر بندازه
(من قدیم رتبم شد ۱۳۰۰۰ اگر یکی میوفتاد میشد هزار و سیصد) موفق باشی ❤
توام وقتی حقت این شکلی ضایع بشه صدات در میادبیچاره استارتر را اینقدر نکوبید! گناه داره
منم موقع کنکور هیچ سهمیه ای نداشتم. ولی سرکوفت هم به بقیه نمیزنمتوام وقتی حقت این شکلی ضایع بشه صدات در میاد
سرکوفتی نزدم فقط گفتم روش زیادمنم موقع کنکور هیچ سهمیه ای نداشتم. ولی سرکوفت هم به بقیه نمیزنم
عزیزم من نمیگم تو زندگی شما جشنواره بوده یا مشکل نبوده سهمیه هم یه نوع نا عدالتیه ولی تو زندگی شما حداقل مشکلات جسمی که یه جانباز و رزمنده داره نبوده یعنی پدر ایشون که اون زمان رفته جنگیده خودش و نوع زندگیش با پدر شما هیچ فرقی نداره؟توام وقتی حقت این شکلی ضایع بشه صدات در میاد
اصلا به صفر نمیرسه نگران نباش!چند تا صفر میخوای بندازه
چ رویی داری
من نمی گم نوع سختی ها یکسان عزیزدلم چرا جانباز ها یا رزمندگان باید ابن نوع سهمیه هارو داشته باشن توی امکانات رفاهی کمکشون کنندعزیزم من نمیگم تو زندگی شما جشنواره بوده یا مشکل نبوده سهمیه هم یه نوع نا عدالتیه ولی تو زندگی شما حداقل مشکلات جسمی که یه جانباز و رزمنده داره نبوده یعنی پدر ایشون که اون زمان رفته جنگیده خودش و نوع زندگیش با پدر شما هیچ فرقی نداره؟
عزیزم بحث تلاش و استعداد هستعزیزم من نمیگم تو زندگی شما جشنواره بوده یا مشکل نبوده سهمیه هم یه نوع نا عدالتیه ولی تو زندگی شما حداقل مشکلات جسمی که یه جانباز و رزمنده داره نبوده یعنی پدر ایشون که اون زمان رفته جنگیده خودش و نوع زندگیش با پدر شما هیچ فرقی نداره؟
معلومه هیچ آزمونی چیزی ندادی تو زندگی ک بدونی چه قدر جتی یک رتبه هم جا ب جا کنه چه فدر سخته حق یک نفر دیگ خورده شده .اون یک نفر هم یک نفرههههه!!!!!!!!اصلا به صفر نمیرسه نگران نباش!
خب الان میشه چیکار کرد؟اگه استارتر رو بکوبیم و دعوا کنیم حل میشه؟من نمی گم نوع سختی ها یکسان عزیزدلم چرا جانباز ها یا رزمندگان باید ابن نوع سهمیه هارو داشته باشن توی امکانات رفاهی کمکشون کنند
منی که پدرم زمان جنگ کودک بوده سهمیه ندارم
و اینطوری میشه که اجحاف میشه!