درمان پسوریازیس

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
(5 راه حل )

استارتر پرسیده

درمان یا کنترلش چطوریه چه دارویی

• کاربران راه حل دادن

• 1. درمان پسوریازیس

• کاربر تاتی8

من از داروهای کاملا گیاهی استفاده کردم، یه پودری هست به اسم افتیمون که هم ساده ش هست هم پرتقالی که بنظر من پرتقالی مزه بهتری داره، صبح ناشتا 3ق غ با آب قاطی میکردم میخوردم، و یه قطره ای بودبه نام سیلیمارین که 20 قطره ش رو با نصف لیوان عرق کاسنی قاطی میکردم و نیم ساعت قبل نهار و شام میخوردمیه روغنی هست که روس قسمتهای پسوریازیس میزنم برای رفع التهاب و.... ، اسمش "روغن همیشه بهار" برای شرکت نوشاد

پزشک ها فقط آدمو میبرند میارن و همشون میگن درمان قطعی نداره

من رشت هستم و اینجا یه گیاه دارویی داره که صاحبش آمریکا تحصیل کرده طب سنتی خونده و هر بیماری ای رو درمان میکنه

شما هم جای خواهر من، من که واسه این مشکل رفتم اون عطاری به من گفت شما بواسیر داری؟ گفتم بله و گفت یکی دیگه از مشکلاتی که باعثش کبد چرب هست بواسیره، باورتون میشه بعد مصرف داروها بواسیرمم که چندین سال باهاش درگیر بودم کامل خوب شد؟
دکتری که تو گیاه دارویی بود گفت که این بیماری دلیلش چرب بودن کبده

بنظر من برید تو گوگل و اسم داروهایی که بهتون گفتم و بزنید تا یکم ذهنتون به این داروها باز بشه و با خیال راحتتری برید عطاری، البته شاید داروخانه هم داشته باشه

میدونید این بیماری دلیلش کبد چرب هستش، این داروهایی که مصرف کردم کبد و پاکسازی میکنه و خوب میشید

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

• doroty

خاله من از صابون لجن دریایی بزک استفاده میکنه خوب تونسته درمان کنه

• ❤

سرچ کنید درمان پسوریازیس نی نی سایت
mary123 استارتر

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

2 . درمان پسوریازیس

سلام..اونابیکه پسوریلزیس دارید...من خیلییی درگیرش بودم تو تاپیکای قبلیم ببینید هست...ولی اتفاقی با ی قرص درمان شدش...قرص هم خیلی ساده و همه داروخونه ها بدون تجویز پزشک میدن..ولی نمیدونم اجازه دارم بگم چه قرصی یا نه...

خب مگه چه قرصیه؟

قرص خاصی نیس میترسم ی وقت به کسی نیفته،با اطلاع پزشک بخورید..

آره خب پرس وجود می‌کنی بعد استفاده میخوری

آره دقیقا..

خوب من میگم ولی توروخدا هرکسی خوب شد واسم دعا کنه،مدیونید اگر برای رسیدن ب حاجتم دعام نکنید..چونکه اینو خودم کشف کردمش و هبچکس بهم نگفت

ببینید قرص ناپروکسن۵۰۰ رو اول دوشب پشت هم بخورید،باز دو روز نخورید روز سوم یک دونه بخورید.باز ۳روز نخورید روز چهارم یکی بخورید،فقط در حد ی هفته بییشتر نه...بعد از هفته دوم،قرص ناپروکسن ۲۵۰ داشته باشید، اونو روز درمیون بخورید..تا یک هفته بعد روز درمیون،بعد دو روز در میون،سه روز درمیون تا وقتیکه برسونید به هفته ای یک عدد..

دیگه رو هفته ای یک عدد قرص ناپروکسن ۲۵۰ باید همیشه بخورید..عاااااالی میشه..من حتی ازون آمپولای پسوریازبسم داشتم که خارجی بود دونه یک میلیون..ولی اصلاااا خوب نشدم..فقط با همین هفته ای یک دونه قرص ناپروکسن الان الهب صد هزار بار شکر که خوب خوبم..خداروشکر میکنم که درد رو که میده درمونشم میده..فقط خواست خدا بود که من متوجه این قرص شدم،وقتیکه به داروخونه گفتم از تعجب شاخ درآورد که ففط با هفته تی یک قرص ناپروکسن ۲۵۰خوب شدم.. شبا هم با وازلین چرب کنید ...فقط حتما با مزشکتون مشورت کنید که عوارض دارویی براتون نداشته باشه..و اگر درمان شدید منو دعا کنید که به حاجتم برسم..التماس دعا.یاحق.

گوگل سرچ کنید میخوام به کسانیکه پسوریازیس دارن روس خوب شدنمو بگم شمام دعام کنید بجاش نی نی سایت

نوشته کاربر پرنیانم_پ

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

• 3 . درمان پسوریازیس

سلام بارها خواستم برای این بیماری ک اکثر ادم ها درگیرش و امروزه جا افتاده و بنده ی تجربه سخت ازش داشتم تاپیک بزنم اما خب نشده. در ابتدا بگم ک پسوریازیس ی بیماری خودایمنی ک باعث اختلال و تغییر یسری فرایند میش و باعث میش ک سلول پوستی ب سرعت فعالیت کنن و بخاطر همینه ک این بیماری همراه با پوسته ریزی یا فلس هست .اما در طب سنتی این بیماری مشکلشو از گرمی کبد میدونن و در طب مدرن این بیماری در هیچ کجای دنیا درمانی نداره و فقط کنترل میش و حتی اگ تحقیق هم کنید متوجه این موضوع میشید

بنده حدود یکسال پیش درگیر این بیماری خیلی مسخره شدم و از سرم شروع شد هیچ اشنایی با این بیماری نداشتم و اول ی مقدار از کف سر و روی بازوم بود که بعد که به دکتر مراجعه کردم فهمیدم همچین بیماری و در عرض دو ماه بدنمو بیشتر درگیر کرد و من پزشکمو تغییر دادم اما در همین حین من دست نکشیدم و بیکار ننشستم و مدام در حال تحقیق رجب این بیماری بودم حتی دست به خوددرمانی و خیلی کارا زده بودم حدود دوماه بعد هم تحت نظر پزشک دیگ بودم

حال روحی ب شدت بدی داشتم اما سعی میکردم خیلی محکم باشم

و باید بدونید برای ی ادم ک خیلی به ظاهر و زیباییش اهمیت میده این موضوع چقدر میتونه سخت باشه

من هیوقت تکیع نکردم ب طب مدرن و کاملا میدونستم ک این بیماری درمانی نداره و بخاطر داروهای کورتون دار بدنم واکنشاش بیشتر میشد تا شد تو نت با پرفسور خیراندیش اشنا شدم و شاگردشون جناب صادقی منش ک چندتا کلیپ ازشون دیدم که درمان کردن از طرفی دوست نداشنم تو شهرمون پیش هر کسی برم واقعا دیگ نمیخاستم بدتر بشم
حدود هست ماه تحقیق کردم و در نهایت تصمیم گرفتم حتی برم اونور اب اما دست کشیدم و ب خونوادم گفتم ک میخام دلمو بزنم ب دریا و یه روش جدیدو شروع کنم یا میشه یا ن

شاید باورتون نش من حتی خواب نداشتم حال روحیم ب شدت بد بود و داشتم دچار افسردگی میشدم اما محکم بودم

من وقتی داروهامو ول کردم و با جناب صادقی منش حرف زدم و از همه بیشتر از صداقتشون خوشم اوند ک وقتی گفتم واقعا درمان دار گفتن یا باور کن و شروع یا قطع میکنیم و ب سلامت و من شماره مشاورشونو گرفتم

حدود یکی دو هفته بعد ویزیتم طول کشید که داروهام برسه

و من یه شب خوابیدم و صبح کل بدم پر از قرمزی و واکنش شدید. بود

نمیدونین چقدر سختع

خارش درد وضعیت پوسته ریزی بدش
و من حتی توجه به ناامیدی مادرم نکردم
میدونین چرا چون وقتی داروهای کورتون دار ول کردم بدنم داشت میزد بیرون و خودشو نشون میداد

حدود دوماه وضعم همین بود داروهام رسید و مصرف میکردم

شاید اون بین خیلیا ناامیدم کردن شاید میگفتن ن اما من یه تنه جنگیدم و خونوادم مثل یه ک‌وه کنارم بودن و مادری داشتم ک تموم کارام حتی داروهامو میداد و میددیم چه شبایی ک تا صبح وقتی از درد بیدار بودم و گریه میکردم کنارم بود و گریه میکرد

اما من با محکم بودنم سر دوماه بچه ها معجزه دیدم و ب خودم افتخار میکردم ک مشاوری داشتم ک مدام پیگیرم بود و مشاورم حدود16سال خودش درگیر این بیماری بود و درمانش کرد

و من حدود یسال ک بیماریم درمان شده
بارها اینجا به خیلیا شماره مشاورمو دادم خیلیا بهم گفتن دارم دروغ میگم اما ارزو میکنم کسی دچارش نش همین

خب بحث بعدی داروهایی ک استفاده میکردم
من چهارتا دارو گیاهی داشتم ک باید صرف میکردم

و شامپو چندتا استفاده کرده برای سرم
ک شامل

کل تار یک درصد بود ک جواب داد و شامپو مسناو ک دادن و گیاهی بود و فولیکا اما راستش من زیاد راضی نیودم کل تار بهتر بود حداقل برای من

من شاید باورتون نش کل سرم سفید سفید شد وقتی بدنم کلا درگیر شد از سر تا نوک پاهام
چون داشتم پاکسازی میشدم

برای قرمزی بدنم از

پماد اِن ان
کلوبتامتازون
کرم جی
وازلین ویتامینه ایروکس

استفادع کردم و بچه ها نزارین بدنتون اصلا خشک ش

و من ی معجزه دیگ دیدم این یود ک ی صب دیدم کل گردنم قرمز شد و تاول سفید زد ک پوسته میشد ب مرور

من از لیمو ترش و روغن زیتون معجزه دیدم

میکش کنید و بزنید ب یدن و پنج تا ده دقیقه بمونه

من سر س روز خوب شد گردنم

حتی ب من گفتن تریاک اب کنم و ب بدنم بزنم و زدم و اونم خیلی موثر بود

• اینجام ی کاربر گفت و خیلیا مسخرش کردن اما من فهمیدمش

روغن بنفشه اصلشو برا کف سر و جاهایی ک درگیره بزنید

گل ختمی رو بجوشونید و از صافی رد کنید و بعد حملم بزنید ب سرتون

با اب گرم حمام نکنید

صابون نزنید

بچه ها پرهیز غذایی اصل اول این بیماریه
باید تنقلات شیرینی حبوبات روغن و خیلی چیزارو حذف کنید کامل و چیزای ارگانیک بخورید

امیدوارم تجربه هام بدردتون خورده باش

❤❤

میشه خواهش کنم شماره ایشونو ب منم بدی لطفا؟

ار
0913806615خانم امامی

بچع ها استرس و اضطراب نداشته باشید اصلا و اینکه یبوستتون باید درمان بش

کسایی ک طبع سرد دارن از هفت تا انجیر خشک و بعدش شیره انگور و بعدش ی قاشق عسل و ی لیوان اب استفادع کنن ب ترتیب
طبع گرمم از زیتون

برای سر روغن بنفشه بخرید و بزنید

• سرچ کنید از پسوریازیس تا درمان من مقتدر

نوشته کاربر ژیناگلمن

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

4. درمان پسوریازیس

سلام به همه ی دوستان

من طی دو سال گذشته زخمای پسوریازیس خیلی زیاد داشتم که خیلی خیلی خیلی شدید بود از نوع پوسچولار

شبی نبود که گریه نکنم و نمیتونستم با این موضوع کنار بیام

همه دکتر و پمادی رو امتحان کردم همه دکترا بهم گفتن درمان نداره و حتی گفتن طب سنتی هم الکیه

ولی من یه روز دلم رو به دریا زدم و رفتم طب سنتی

تو دلم گفتم اگه این دکتر بهم بگه درمان نداره ول میکنم میرم

ولی وقتی از دکتر پرسیدم که ایا درمان داره گفت آره و من با تمام وجود حرفش رو باور کردم

اون دکتر طب سنتی فقط همینا رو برام تجویز کرد

سرکه انگبین

نمک قبل از غذا بعد از غذا

هویج رنده شده با سرکه انگور طبیعی دو ساعت بعد از ناهار

و من شروع کردم الان یکسال میگذره و من هیچ اثر و اثاری از پسوریازیس ندارم

دوستان من بعد از اینکه از پیش اون دکتر رفتم شبانه روزم شده بود مطالعه ی طب سنتی اینقددددددددد خوندم و خوندم و خیلی چیزا رو هم خودم از اینترنت درآوردم و رعایت کردم تا بدنم پاکسازی بشه و به معجزه ی طب سنتی رسیدم

و چون همیشه نظرات افراد پسوریازیسی رو تو اینترنت و انجمن میخوندم گریه ام میگرفت که چقد همه در عذابن .دوس داشتم تجربه ی واقعیم رو بهتون بگم

این نه تبلیغه نه هیچ سودی برای من داره
فقط دلم میخاد به همه ی اونایی که از پیوریازیس رنج میبرن بگم واقعا واقعااااااااا درمان داره اگه بدنتون رو سم زدایی کنید و به معجزه ی سرکه انگبین و حجامت و پاکسازی بدن و کبد برسین

توروخدا حرف دکترا رو باور نکنید بخدا طب سنتی ما اینقدددددددددررر غنی هستش که با دست خالی معجزه ی خدا رو بهمون نشون میده

دوستان من دیگه هیچوقت سرکه انگبین رو از سفره ی غذاییم حذف نمیکنم

حرف آخر توروخدا در مورد پاکسازی کبد تحقیق کنید در مورد طب سنتی مطالعه کنید هر دکتری که بگه درمان نداره رو بزارید کنار .دکتری که ایمان داره با یاری طب سنتی و خدا این بیماری درمان میشه رو برید

انسان با امید زنده است

به لطف خدا امیدوار باشید خداوند بزرگ برای هر دردی درمان داده.

کوچیک همه ی شما زینب

از اول که شروع کردم بعد از یک ماه خارش از بین رفت بعد از اون هر جای بدنم پسو زد دو روز بعد خود به خود خوب میشد

کم کم تا بعد چهار ماه دیدم خیلی خیلی خیلی بهتر شدن

ولی من ادامه دادم الان هشت ماهه کامل خوب شدن

ولی من همچنان تغذیه ام رو رعایت میکنم

❤❤

سلام.خوبین. والا من همه چی رو گفتم تو تاپیکم.

باید سودا زدایی کنی

آبرسانی به پوست

پاکسازی کبد

وقتی شروع کنی کم کم میره

اگه تهران نیستی تو نت سرچ کن درمان پسوریازیس با خیراندیش

اگرم تهرانی یه سر برو کیلینکش.ضرر که نداره

بهتره از صدتا داروی کورتونی

انشاله خوب بشی

بهم خبر بده هر کاری میکنی

سرچ کنید درمان پسوریازیس نی نی سایت

pooonehhh نوشته کاربر

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

• 5 . درمان بیماری صدف یا پسوریازیس

یه نفر چندسال پیش پسوریازیس داشت ، پشت گردنش بود رفت دکتر گاهی بهتر و بدتر میشد گاهی گردنش خارش هم داشت روغن شترمرغ میزد بهتر میشد بعد چند سال بدتر شد بیشتر شد اومد بالاتر روی موهاش اومده بود و ریزش مو گرفت روی پاش هم بود برادرش اطلاع داشت بهش گفت ۷ ماه قهوه گانودرما مصرف کرد خداروشکر کامل خوب شد و دیگه هم اینطوری نشد

Natalie

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
داداشم یمدت خیلی کوتاه گرفت رفت دکتر داروی ساختنی داد خوب شد
یعنی دارو رو میدن داروساز بسازه یه پماد بود

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
داداشم یمدت خیلی کوتاه گرفت رفت دکتر داروی ساختنی داد خوب شد
یعنی دارو رو میدن داروساز بسازه یه پماد بود
آره داروی دست ساز یا ساختنی میگن