درمان ناباروری آقایان با خرنوب

وضعیت
این موضوع قفل شده است

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
سلام خانوما..این درسته که گیاه خرنوب برای درمان ناباروری معجزه میکنه و ایا کسی هست که استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته؟؟ و اینکه معجونش که با عسل و چند تا گیاه دیگه مخلوط میشه بیشتر تاثیر گذاره یا جوشونده ش؟؟؟؟؟؟
نوشته کاربر

الی_شیرازی

من شوهرم دوماه تمام روزی دو لیوان جوسوندشو خورد باردار شدم بعددوسال

منم به همسرم دادم معجزه کرد واقعا
بله عزیزم. دو ماه دیگه زایمان میکنم. پارسال تقریبا ۳ تا یک کیلو براش خریدم از بوشهر گرفتم. ۷ تا خرنوب رو از وسط میشکوندم مینداختم تو آب جوش نیم ساعت میذاشتم جوش بخوره. بعد که خنک میشد صبح ناشتا یک لیوان شب قبل خواب هم یک لیوان. از هفته دوم فقط،شبا. ۳ ماه بعد از تموم‌ شدنش من باردار شدم

بله تقریبا صفر بود که چندین سال مورد درمان بود اما پارسال خرنوب بیش از حد کمکش کرد

بله یک بطری یک و نیم لیتری نوشابه براش آماده میکردم دیگه خودش میخورد

خرنوب رو استفاده کنین به امید خدا که نتیجه میگیرین. قرص ویتامین ای هم بگیرین خیلی کمکشون میکنه. شستن با آب سرد خیلی کمک میکنه. خودتونم براشون غذاهای گرم و مقوی درست کنین مثلا من ارده و شیره خرما زیاد میدادم. یا حلواهای گرم

من اینجوری درست میکردم . خیلی ها میگن تازه باشه بهتره ولی خوب اینجوری هم نتیجه میده
نه خواهش میکنم من تقریبا ۳ ماه دادم. بعد از ۳ ماه هم نتیجه گرفتم. ایشالا تاپیک بعدیتون خبر بارداریتون باشه

من جوشونده خالی دادم بازم هرجور که خودتون صلاح میدونین.

گوگل سرچ کنید گیاه خرنوب و معجزه اش در درمان ناباروری نی نی سایت

استارتر golshoma

ادامه پست بعدی ...

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
شوهر من واریکوسل داشت و عمل کرد اما بدتر شد دوتا دختر دارم و میخواستیم یک پسر هم داشته باشیم اما دکترها با نتیجه آزمایش شوهرم غیر ممکن دونستن اماخرنوب غیر ممکن و ممکن کرد

الان خدا رو شکر یک پسر نه ماهه دارم خواستم کمکی واسه کسانی که نا امید هستن از بارداری کرده باشم

حدود سه ماه هر شب قبل از خواب یک لیوان و صبح هم ناشتا یک لیوان

هر بار حدود شش عدد خرنوب و تیکه تیکه میکنید داخل یک لیتر آب بجوشانید بعد از سه دقیقه صافش کنید نصفش و شب قبل خواب نصفش و صبح ناشتا همسرتان میل کنه

عزیز شوهر من هم تعداد اسپرم کم بود و تحرکش هم کم اما خرنوب واقعا واقعا معجزه میکنه تو کلت به خدا باشه در ضمن سعی کن از کیت تخمک گذاری هم استفاده کنی و اضطراب هم نداشته باشی که اضطراب دشمن حاملگی هستش

گوگل سرچ کنید معجزه خرنوب نی نی سایت

نوشته کاربر فرشتههههه

آپلود فایل یا ویدیو

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا