درمان ریزش موی هورمونی

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
و همینطور درمان مشکلات هورمونی 🤗 👇🏻

(۹ تاپیک)

1

سرچ کنید ریزش موی هورمونی نی نی سایت
استارتر کاربر نگین۲۰۲۰

سلام دوستان تورو خدا جواب بدید کسی ریزش هورمونی داشته؟ من دوسال پیش موهام بسته نمیشد الان شده دم موش، تازه رفتم آزمایش دادم فهمیدم تستوسترونم بالاست ولی هیچ علایم دیگه ای ندارم، فقط دارم کچل میشم، روزی ۵۰۰ تا میریزه،، همه ویتامین ها و قرصای تقویتی و اکوفان و داوهای گیاهی مثل حنا پیاز سیر تخم مرغ ...... همه رو امتحان کردم متوقف نمیشه که نمیشه،،، خواستم ببینم این هومون تستوسترون لعنتی چجوری میاد پایین؟؟؟ کسی تجربه و درمان کرده؟؟ تورو خدا بگه

کاربران راهنماییش کردن 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

hanadi👇🏻

من زینک پلاس میخوردم جواب گرفتم الان هم unizinkمیخورم خوب شده خداروشکر

فاطمه ۶۸۶۴ 👇🏻

عزیزم منم ریزش موی شدید داشتم،البته من از کم کاری تیروئید بودم،دکتر زینک پلاس داد خیلی بهتر شدم،منم هرچی امتحان میکردم جواب نمیگرفتم خیلی بده😶

❤❤

akalin👇🏻

سلام aloe nectar و vitolize برند forever رو استفاده کن همه مشکلاتت حل میشه
چون شما مشکل هورمونی دارین سر اون موهاتون میریزه این ها هورموناتون رو تنظیم میکنن جلو ریزش موتونو میگیرن
aloe nectar حالت شربت داره که دو تا بطری واسه ۱۰ روز باید بخورین و vitolize هم مکمله!
بله من کیستم تو تخمدانم داشتم با استفاده ازینا از بین رفتن!

بله من کلا خیلی مشکلات دیگه هم داشتم سر اینکه یه مدت رژیم خیلی سختی گرفتموکلا سیستم بدنم به هم ریخته بودو موهام سر همه اینا زیاد میریخت!

عزیزم من فامیلام آمریکان اونا بهم ازونجا گفته بودن اون نکتار باید ۲ تا بطری ازش مصرف کنین با vitolize

فقط حواستون باشه از کجا خریداری میکنین!

دو تا نکتار یه ویتولایز

❤❤❤

پلنگ_قاجاری 👇🏻

عزیزم قرص ال دی قاطی شامپوت کن دو ورق
بزن ب موهات بزار 5 دقیقه بمونه
عزیزم من تازه شروع کردم ولی گویا خیلی جواب میده برای کسایی ک هورمون مردانه شون زیاده

( به نظر خودمم فکر خوبیه ، داروی دوفاستون یا دوفامدم میشه قوی تره و البته گرون تره
جوشانده رازیانه هم میشه )

❤❤

naha۲۰۷۷۲۰ 👇🏻

ای وای واقعا متاسفم 😞😞😞

منم داشتم کچل میشودم میخواستم از ته بتراشم دیگه خیلی دکترا رو هم گشته بودم تا. این که دکتری که الان میرم رو پیدا کردم برام محلول دستساز مینویسه اولش زدم دیگه ریزشم قطع شد هرروز خدارو شکر میکنم برای هورمون مردانه ای هم که دارم سیبل میخورم دیگه کلا ریزشم قطع شده من این درد رو کشیدم بد دردیه اگر بخواین من نسخه که دکتر برام نوشته رو بهتون ارسال میکنم تا داروخونه بخرین

سلام من تبریزی هستم

اون قرص نوعی جلوگیری هست که هورمون مردانه رو کم میکنه و برای ریزش مو هست
من یه تونیک هم به موهام میزنم که ریزش رو کم کرده

اگه بخوای عکسش رو بفرستم

اسم قرص سیبل

اینم عکس تونیک

https://uupload.ir/files/ou7f_img_۲۰۲۱۰۳۰۷_۲۳۰۸۱۱.jpg

❤❤

۱۳۷۴nasim 👇🏻

عزیزم اول ازمایش بده و تحت نظر پزشك قرص فرودین و یونی زینك مصرف كن من نتیجه گرفتم ازش

❤❤❤

Khoda۰۹۱۷ 👇🏻

سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان ریزش موهام از داروهای دست ساز بگیر تا محلول و شامپو و دارو و تزریق کلی دارو به کف و پوست سر و .امپول شوک و امپول بیوتین و امپول دکسپانتنول و امپول بایوفل و هرچی که فکرشو بکنید....دکتر بگیرررررر تا داروی گیاهی و شیمیایی و بیچاره مادرم بهترین خوراکیها رو میداد میخوردم...چند سال خرج موهام کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم ریزش موقتی قطع میشد مجدد شروع میشد خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره انقدر خرج کنه گذشاته از اون وقت و اعصابش نمونده بود برام.

یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو پیدا کردم که داروهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا و البته قرصش شرکتی خیلی عالی بود ریزش موهامو با هزینه کم خوب کرد البته یه مدت ادامه دادم
۳ دوره کلا از داروهاش استفاده کردم تمام موهامم که ریخته بود اول به صورت پرز درومد بعد ادامه دادم بلند شد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام براش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت من داروی دیابت ازش خاستم بگیرم نداد گفت برو پیش پزشک من دقیقا نمیدونم بهت بسازه یا نه در کل بگم خیلی مشتری مدار بود.الان دارو استفاده نمیکنم ریزش کاملا قطع شده

رویش مجدد هم داشتم ب لطفا خدا.همون قرصا که بهم داد استحکام ناخنهام خیلی بیشتر شد پوستم خیلی بهتر شد

خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوسال گذشته .منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر موهام خب بالاخره زیبایی زنه ..دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه شمارش09026744639

از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید

شماهم تیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه

❤❤❤❤❤

mina_karimi۹۷ 👇🏻

اینم به طور خلاصه مینویسم ایشالا مشکلتون رفع بشه

اینی که میگم برای ریزش مو ، ضعیف و نازک شدن و... همه چیز هست فرقی نمیکنه پس دقت کنید

اولا که علت ریش مو یا تغذیه س ، هورمونی، استرس ،سن ، دارویی،ژنتیک و چند علت دیگه
اگر بعد از استفاده از شامپو ، دارو یا رژیم خاصی ریزش مو شروع شده فورا قطع کنید (البته دارو رو با مشورت دکتر )

دوش آب داغ ممنون ، بستن محکم مو ممنوع ، رژیم کم کالری ممنوع ، زدن روغن های عجیب غریب ممنوع

میرسیم به زنتیک و هورمونی : اگر باردارید طبیعیه اگر رژیم بد دارید باید عوض کنید اگر نه باید از مکمل استفاده کنید حالا چه مکملی و میگم . اگر ارثی و زنتیکی مشکل دارید شاید نشه 100 % برطرف کرد اما میشه تا حد زیادی کم کرد

اگر همه ی موارد و رعایت کردی و استرس هم کم کردی بهترین راه استفاده مکمل هاس .
توی مکمل های رشد و تقویت مو هم تا الان بهترینشون قرص فیتو بوده و من توصیه میکنم .

3 دوره یعنی 3 تا شیشه 120 عددی مصرف کنی خودت متوجه میشی چی شده روز 2 عددد صبح ناشتا

مصرف فیتو رو دست کم نگیر سر وقت چیزای ارزون تر و عجیب غریب هم نرو پشیمون میشی

فقط انقدری که فیتو خراب و فیک داره هیچی نداره خیلی فروشگاه ها دارن ولی اکثرا فیکه تو توصیه های قبلیم چنتا فروشگاه معرفی میکردم

اما برای فیتو فقط اوردینری استور و معرفی میکنم چون فقط این داره اصلشو اونا هم که اصل فروش بودن ولی ندارن فیتو
تو گوگل بزنید (فیتو اوردینری استور ) میاره براتون

قیمتش زیاد نیست اگر میتونی 2 یا 3 بسته رو با هم بخر که گرون تر نشه .

در ضمن اگر ورزش میکنید و رژیم کم کالری دارید برای همینه مشکل موهاتون برنج مرگ نیست دوستان بخورید هر کسی رژیم صفر کربوهیدارات میده خیانت کاره
سعی میکنم سوالاتتون و جواب بدم ولی واقعیت همه رو نمیرسم . امیدوارم که بدردتون خورده باشه . اگر عجله ای بود میتونید زنگ بزنید به همون فروشگاه که گفتم خودشونم راهنماییتون میکنن احتمالا
🤗

آخرین ویرایش:
استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
2

گوگل سرچ کنید تو رو خدا خواهرا برای ریزش مو هورمونی چیکار کنیم نی نی سایت

نوشته کاربر شیر_قهوه

دخترم تخمدانش پلی کیستیک چند سال اسپیرو نولاکتون و متفورمین خورد ریزش موهاش کم شده بود الان قطع کردیم رفتیم اصلاح سبک و به شدت موهای سرش میریزه خودم میبینم گریه ام میگیره واقعا راهکاری هست به دادم برسید

راه حل های کاربران

کنکوری ۸۲

دمنوش شنبلیله و گزنه از هر کدوم ۱ قاشق بجوشان روزانه تا چند ماه خوب میشی خودم اینطوری بودم قرص جواب نمیده

منم دعا کن

اره ۱ قاشق چایخوری گزنع ۱ قاشق شنبلیله بجوشانید توی قوری ب اندازه ۱ لیوان کع شد بدید بخوره

۱ ماه ک بگذره کاملا متوجه اثرش میشید
برای رشد موهای لز دست رفته هم محلول شیوانا جواب میده توی همین سایت بگردید پیداش میکنید

باید قاطی کنید بریزید تو قوری دم کشید بخوره
دقیقا اندازه نگرفتم چقد آب ریختم اما جوری بریزد ک اندازه ۱ لیوان حدودا ازش بمونه

دارو نیست عزیزم حنا و روغن بله من انجام دادم کاملا نو ریزه دراوردن با این دمنوش هم ریزش موهام قطع شد

چون کنکور دارم وقت نمیکنم محلول شیوانا استفاده کنم وگرنه آماده کرده دارم اصلا تو ظرف

بله دقیقا من مشکل دختر شمارو داشتم بالای ۶. ۷ میلیون قرص خریدم چه دگتر غدد چه زنان چه ماما چه طب سنتی

این مشکل از عفونت و سردی بدن بوجود میاد
من خودم عفونت دارم هنوز متاسفانه تنبلی میکنم از عنبر نسا استفاده نکردم وگرنه همه بهم گفتن استفاده کنم اونو شما برای عفونت اگه داره استفاده کنید

برای موهای زاعدش که رشد نکنه هم نعنا رو از سبزی فروشی بخرید باز بجوشنید بهش بدید بخوره مم خودمم میخورم هم برای موی زاعد که رشددنکنه هم اینکه طبعش گرمه برای تستترون بالا خوبه من مشکلم تستترون بالا بود همون هورمون مردانه

ولی من دگتر غدد هم رفتم فوق تخصص غدد پیشنهاد میکنم حتما ببرید چون من تجربه خودم رو گفتم ممکنه دختر شما مشکل هورمونی ی چیزی دیگه داشته باشه ی باید از ریشه حل بشه

برای ریزش مو و موی زائد و عفونت اونا که گفتم حتما جواب میده

راستی ایروبیک براش عالیه

منم مشکلم همین بود دقیقا خدارو هزار مرتبه شکر با بدبختیییییییی درست شد

بهش مرغ ندید اصللااا بره ایروبیک حتما
کاملا درکش میکنم عذاب اوره

و ی چیزی ریشه این مریضی از استرس هستش

من بع مرحله ای رسیده بودم که فکر میکردم هیچوقت خوب نمیشم

خداروشکر ریزش موهام کاملا قطع شد

اما الان نمیدونم چرا شپش گرفتم

ببینید خانم دخترتون رو به خدا نزدیک کنید
بخدا هر کسی نماز میخونه هم ارامش داره عم بلا ازش دور میشه

من بعد کلی با بدبختی از قم و جنوب و شمال تونستم این مشکلم رو برطرف کنم

حالا شپش گرفتم که اینم داره جونم درمیاره همه چی امتحان کردم شرش کنده نمیشه
نمیدونم خانواده مذهبی هستید نیستید
دخترتون استرس نداشته باشه

بهش بگید نماز بخونه بخدا خودش ارامش میگیره

منم میخوام شروع کنم بخونم

آدمی که از خدا دور شه هزار تا بلا سرش میاد
من هر آنچه میدونستم گفتم امیدوارم حل بشه

خلاصه واز عم بگم

دمنوش نعنا برای موی زاعد و گرم شدن بدن
ورزش ایروبیک برای کاهش هورمون تستترون
دمنوش گزنه و شنبلیله برای ریزش مو

ب خدا نزدیک شه از خدا بخواد کمکش کنه ۵ سال قرص وحشتناک عوارض داره دیگه مصرف نکنه

و استرس اصللاااااااا مطمعن بشید دخترتون ناراحتی و مشکلی نداره چون همش از استرس!
من خانوادم خبر نداشتن بخاطر فشار عصبی و استرس اینطوری شدم هر روز عم بدتر حتی ۳ سانت از قدم کوتاه شد شاید مسخره بنظر بیاد! بدنم وحشتناک ضعیف شد!

بخدا درگتون میکنم من خودم و مامانمم ینی دیگه دوتایی گریه میکردیم چون هر کاری میکردم خوب نمیشدم

من دگتر فوق تخصص غدد رفتم خیلی هم قرص خوردم اما قطعشون کردم چون دیدم فایده نداره موقتا! و اینکه روی پوست باسنم بخاطر قرص های ضد بارداری که میداد ی حالت چروک شد پوستم اسمش یادم نیست دقیقا چ مشکل پوستی ایجاد شد

بدنش گرم کنید

اگه ۶ ماه ایروبیک بره تضمین میشه که خوب خوب میشه اینو یه فوق تخصص غدد بمن گفت خیلی دگتر خوبیه اصلا نوبت نمیده فقط مریض های خودش

حتما بفرستید ورزش کنه

اون چیزام که گفتم انجام بده مطمعنم خوب میشه

۲۱ سال اوج جوونی واقعا ناراحت شدم برای دخترتون

حتما دخترتون صورتش جوش هورمونی هم زده
صابون گوگرد برای بخرید از عطاری زرد رنگ هست نن خودم همین الانم استفاده میکنم آبرسان بزنه چون یکم پوست رو خشک میکنه

بسته ب اینکه پوستش چقد جوش داره اگه زیاد روزی ۲ بار بزنه اگه کم روزی ۱ بار

سفیده تخم مرغ هم پوستش رو شاداب میکنه تو روحیش تاثیر داره اونم بزنه هر چند وقت تونست

باید قاطی کنید بریزید تو قوری دم کشید بخوره
دقیقا اندازه نگرفتم چقد آب ریختم اما جوری بریزد ک اندازه ۱ لیوان حدودا ازش بمونه
دارو نیست عزیزم حنا و روغن بله من انجام دادم کاملا نو ریزه دراوردن با این دمنوش هم ریزش موهام قطع شد

چون کنکور دارم وقت نمیکنم محلول شیوانا استفاده کنم وگرنه آماده کرده دارم اصلا تو ظرف

elllen

اگه بتونی نمک معدنی صورتی یا آبی اصل گیر بیاری و استفاده کنی و نمک های تصفیه شده رو کنار بزاری خیلی تاثیر داره من خودم از وقتی این نمک ها رو استفاده میکنم ریزش موهام خیلی خوب شده مستقیم رو هورمونها تاثیر داره حتی کسایی که مشکل فشار خون دارن نمک آبی عالیه

ببین من از یه پیج که تو اینستا بود و نتیجه آنالیز و آزمایشگاه نمک ها رو داشت گرفتم اسم پیجش همنمک بود

فقط باید از جایی که میگیری مطمئن باشی و آنالیز هم داشته باشه

نمک دریا خوب نیست توش آلودگی خود دریا و دریاچه رو داره ولی معدنی فرق داره معدن نمک هست

❤❤❤❤

malakehhhhhhhhh

عزیزم منم تقریلا همسنای دخترتونم و پلی کیستیک دارم

واقعا دل منو مامانم اتیش گرفته برا موهامو و جوشا و عوارضی که رو سلامتی و زیباییم گذاشت

افسددگی گرفتم تیرویبد گرفتم پرولاکتین گرفتم هورمونای مردانم بالا رفته منی که پوستم مثل هلو بوده منافذ و جای جوش فرورفته پلی کیستیک زیباییمو هدف گرفت داداشم که تا میتونه بهم استرس میده و زور میگه جیگرمو خون کرده توروخدا برامنم دعا کنید

توروخدا شما حواست به دخترتون بیشتر باشه نذارید استرس و غصه بیشتر بخوره براش سمه
من که دیگه کارم به دکتر روانپزشک و قرص اعصاب کشیده

برا ریزش موی دخترتونم یه ماسکی بگم ازقدیم الایام معروفه به ضد ریزش حتی برا ریزش هورمونی و ریزش بعد از ماینوکسیدل و ریزش زایمانم خوبه نخود ابگوشتی رو ببرید بیرون براتون اسیاب کنن عطاریا دستگاشو دارن امادشو نخرید چون ناخالصی داره بعد دو یا سه تا زرده تخم مرغ محلی اینم میتونید از ماست بندیا بخرید با دوسه قاشق روغن زیتون بزنید خیلی برا ریزس تاثیر داره درسته شستنش سخته ولی خیلی جواب میده دو هفته یه بار بزنه براش خوبه با همون یکی دوبار هم جواب میده فقط صبر کنید یکم هوا خنک شه بعد امتحان کنید مثلا مهرماه خوبه

چون طبع ابن ماسک گرمه

ای بابا منم موی زائد دراوردم پوست بدنم تیره شده حتی افسردگی و استرس که باعثش پلی کیستیکه لامصبه

قدیما اصلا این چیزا نبود بخاطر اب و هوا و غذاهای هورمونی و تراریخته و تحرک و ورزش نداشتنه

اتفاقا منم مامانم میگه دوره پریود اب نزن به خودت ولی نمیتونم حس میکنم کثیف میشه یا ببخشید بوی خون و اینا بگیره ادم ولی حمومو رعایت میکنم و روزای اخره اخر فقط حموم میرم چون خونریزی رو قطع میکنه حموم رفتن اینم بگید رعایت کنه . ببخشید عزیزم برا دست شویی رفتن قدیما شما خودتونو نمیشستید اذیت نمیشیدید ؟ مثلا بو و ... منظورمه
عزیزم اون ماسکو حتما امتحان کنید انشالله جواب بده فقط به ریشه هابزنید به ساقه مو نخوره چون سخت شسته میشه و وقای ماسکو زدید حتما سریع مشمع بکشید که خشک نشه و تو حموم با اب ولرم بشوره که تخم مرغ نبنده
راستی حنا ام خوبه برا ریزش ‌. دخترتون احتمالا هورمون تستسترون و dht بالاست باید جوشوند های دی اچ تی بلاکر بزنه مثل جوشونده نعنا ، رزماری ، گزنه ، چای سبز ، شیرین بیان ، اگر پرولاکتینش بالا نیست شنبلیله زودتر از بقیه هم رویش میده

اونارو جدا جدا هرکدومو بزنه تا ببینه کدوم بهش سازگاره همونو مرتب هفته ای دوسه بار بزنه

اگه ریشه موهاش سسته سبوس برنج دمنوششو بخوره و صبونه در حد یک قاشق هم ارده شیره بخوره خیلی کمک کنندس

نازدونناز

تا ۴۰ روز هرروز روغن نارگیل بزنه به ریشه موهاش و دوساعت بمونه بعد با شامپو چهل گیاه بشوره

Sharbanooooo

دمنوش سبوس برنج بخوره روزی یبار خیلی خوبه

آخرین ویرایش:
استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
3

ریزش مو هورمونی

بچه ها دکتر زنان برم ؟ یا دکتر پوست

دیگه دارم به ****** فک‌میکنم . بدجور میریزه
دکتر پوست فقط ویتامین داد .بنظرتون یه دکتر پوست دیگه برم. یا برم دکتر زنان یا دکتر غدد

کاربر زی_زی۹۶۶۶۶

fawtme
اگه اینستات وصل میشه
Niloofarpcossupport
رو فالو کن پست و هایلایتاش بخون
اگه نداری و وصل نمیشه
سبک زندگیت اصلاح کن
منم ریزش هورمونی داشتم جوش میزدم پریود نامرتب
خوب شدم الان
قند شکر شیرینی بیسکوییت و کلا هرچی توش شکر داره کارخانه ای هست حذف کن کلا
لبنیات کم کن
ورزش کن
خوابت تنظیم باشه
استرس نداشته باشی
خوب میشی
مال من چهار پنج تا میریزه الان در روز
تخمدانمم پلی کیستیک نیس دیگه
ازمایش هورمونم دادم همه نرمال شدن هورمونام

❤❤❤❤❤❤❤

ejfyb

سلام . ببین من خیلییی ریزش داشتم 18 سالمه قشنگ داشتنم کچل میشدم یه کاری کردم که رفتم آرایشگاه زنه گفت موهات خیلی خوب پر شده تازه دو ماه زدم

ببین رزماری خشک شده از عطاری بگیر بعد پودر مورد هم بگیر گل ختمی سفید هم بگیر من یک روز در میون استفاده کردم

آخر شب بزار چهل دقیقه قشنگ دم بکشه
صبح که از خواب بیدار شدی اول صافش کن بعد با آب پاش به ریشه موهات بزن

بعد یک مورد دیگه هم اینکه طرز شستنشه
تو حموم سرت رو خم نکن و چنگ هم نزن سرت رو صاف نکن دار فقط با نوک انگشتا سرت رو بشور

اومد بیرون فقط با حوله آبش رو بگیر
سشوار نکش

در مورد طرز استفاده اگه میتونی ماه اول هر روز استفاده کن

از ماه دوم بکن یک روز در میون

خیلی خوب میشه

فست فود و نوشابه هم خیلی ضرر اللخصوص شیرینی ها

خیلی خوب جواب میده اگه ریزش هم داشت بهش توجه نکن

برای منم تو حموم میریزه ولی خدایی آرایشگره تعجب کرد گفت موهات عالی شده

حتما رزماری و مورد رو دم کن بعد اولین ماه هر روز دومین ماه یک روز درمیون

اینکه سرت رو صاف بشوری هم خیلی تاثیر داره چون یکبار می‌ریزه

من قبلاً سرم رو خم میکردم میشستم وحشتناک می‌ریخت بیرون هم میومدم پر از گره بود و باز شونه میکردم دوباره وحشتناک می ریخت الان تقریبا کلا ریزشش شاید شصت تار مو تو حموم باشه همین

ولی حتما استفاده کن نتیجش با یک هفته دو هفته معلوم نمیشه

بعد سه چهار ماه خودت کیف می‌کنی موهات رو ببینی

من الان دارم برای تیر سال بعد لحظه شماری میکنم که هم موهام بلند میشه هم پر و سالم

❤❤❤

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
4

گوگل سرچ کنید روش درمان ریزش مو هورمونی یا پلی کیستیک یاااا نی نی سایت

استارتر میوگولبین

اگه ریزش موتون هورمونی یا پلی کیستیک باشه یا کلا رحم ناموفقی دارید

روش دارم عالیییی

خوب پس میگویم

درمان فقط و فقط فقط تخود آب است یعنی عالیههههه ههه ها مورو درمیاره هورمون ها رو به شدت تنظیم میکنه و خب مسلما تخمدان رو هم قوی میکنه

خیلی عالیه صبح ناشتا و شب موقع خواب بخورید مخصوصا با اب

بعد دو هفته نتیجه کارو ببنید اگه کیست هم داشته باشید دفع میکنه

بین نخود و با آب بزار بپزه وقتی پخت توجه کن در هر وعده مصرف باید 1 لیوان آب باشه از نخودا نخود رو بخور و شب موقع خواب و صبح ناشتا تو هر کدوم این یه لیوان رو بخور عالیههههه هه

ببین رحم و تخمدان اگه قوی باشه صورت پوست مو کیست همه درست میشه و کیستی هم موجود نیس اگه اینو فقط یه ماه مصرف کنی نتیجه کامل میگیری فقط نخود و خواستی بپزی بزار تو یخچال یه شب خیس بخوره شک نکن جواب میگیری من خودم موهام خیلی ریز در اومده صورت ام سفید شده و اخلاق هم کلا عوض شد چون رحم قوی شده

ببین آصبح ناشتاا یه لیوان آب نخودی که پختی شده بخور شب هم دوباره یه لیوان آب نخودی که پخته شده رو بخور در طول روز هم خود نخود ها رو بخور

ببین عالیههههه یعنی تو روحیه ام اثر میذاره و یه جوری شاد میشی

ببین من یه هفته اس مصرف کردم موهام حجم گرفته

عالیههه شک نکن اول موهای ریز درمیاری خودت میبینی و ادامه میدی ولی حداقل یه ماه این کارو بکن و نتیجه رو ببین

و یه نکته فقط نخود با آب بپزید یعنی نه روغن ونه هیچ نمک و زرد چوبه بزنید ولی هیچی دیگه نزنید

نه تو زود پز نزار هر چقدر نخود ریخیتی تو قابلمه یه کاسه یا بیشتر آب بریز بزار رو شعله ی خیلی کم که بپزه 2 ساعت حاضر میشه

هر روز میپزی؟نمیشه بیشتر درست کنم برای چند روز ؟

چرا میشه ولی دیگه واسه یه هفته که تازه باشه

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
5

زی_زی۹۶۶۶۶

ریزش مو هورمونی داشتین

۷ ماهه ریزش مو دارم . من دکتر زنان رفتم قرص ال دی و اسپیرولاکتون داد . ریزش موم ده برابر بدتر شد . الان آمپول بیوتین میزنم ولی تاثیر نداره . شما چطوری درمان کردین

۱۳۷۰۱۳۷۳

فقط میدونم که اگه اراده داشتی ۶ماه آب پیاز یا آب برنج میزدی موهات ۳برابر الانت میشد
به من شدیداااا جواب داده

ببین دوماه آب برنج بزن حتماااا ایرانی اصل باشه
بعدش ریزش متوقف شد آب پیاز بزن شروع مجدد بشه

من شقیقه هام بیشتر میریخت ولی از پشت هم شونه میکردم یهو۲۰۰تا میریخت اولش تا ۴۰ روز آب برنج زدم هر روز، بعدش ریزش کلا رفت شروع کردم ۳ماه آب پیاز قررررمز حتما باشه زدم
اگه ریزشت خیلی شدیده اول آب برنج بزن تا ۲ماه که ریزش متوقف بشه

بعدش شروع کن آب پیاز قرمز حتما
یه مشت برنج بریز تو یه کاسه آبگوشت خوری آب بمونه خیس بخوره بعد آبش بریز تو ظرف شیشه پاک کن اسپره کن سرت تا چند روز بسه برات دوباره بعدش همین کار تکرار کن
مال منکه پرپشت شد ان شاالله مال شماهم بشه

مامان_عروسکها

عزیزم شما اسپیرو استفاده کردین واسه ریزش مو؟ نتیجه گرفتین

اره عزیزم همون موقع که استفاده میکردم چون هورمون ها رو تنظیم میکرد جلوی ریزش هورمونی رو هم میگرف اما بعد که مصرف نکردم برگشت

بهتراز اسپیرو درمان ریشه ای مشکلات هورمونیه
درمان ریشه ای مشکلات هورمونی چیه؟

اصلاح سبک زندگی

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
6

بارون_بهار_شیراز

گوگل سرچ کنید کسی تجربه درمان ریزش موی هورمونی داره؟ نی نی سایت

بگید تو رو خدا اگه چیزی میدونین

هیچکدوم فقط هورمون مردونم بالاست ولی دکتر میگی تنبلی نیس

خب عزیزم باید سبک زندگیتو اصلاح کنی
از خواب و تغذیه گرفته تا استرس و مشکلات روحی چون همه اینا به شدت تاثیرگذاره
قندهای مصنوعی و فست فود و غذاهای کنسروی رو حذف کن یا حداقل خیلیی کمتر مصرف کن؛ چون قندهای مصنوعی خیلییی تاثیر داره روی هورمونا، و اینکه واسشون جایگزین پیدا کن از قندهای پیچیده استفاده کن مثل خرما و توت خشک و شیره انگور و شیره و چیزایی از این قبیل چون اگه جایگزین پیدا نکنی حذف کردنشون سخت میشه

ورزشای سبک رو شروع کن که واقعاااا ورزش تاثیر داره، یوگا و پیلاتس و رقص و پیاده روی خیلی خوبن

ساعت خوابت رو تنظیم کن و شبا زودتر بخواب و صبح زودتر بیدار شو، استرس و این چیزارو سعی کن یکم کنترل کنی اگه داری با خوردن دمنوشایی مثل گل گاوزبون و چیزایی از این قبیل
و درکنار این درمانا، از درمانای موضعی هم استفاده کن؛ از جوشونده ها و ماسکای مختلف و غیره

با همین راهکارا خیلیییی بهتر میشه هورمونات عزیزم

پیاز درمانی و دمنوش رازیانه هم خوبه

دماغی

هی خواهر دو ساله درگیرشم این ریزش کرونایی هم که ضربه آخر رو زد و چنتا مو که با مزوتراپی و دارو دراورده بودم رو زد رزوند الان کمی شوید مانند روی سرمه کاش همینم بمونه

بارون_بهار_شیراز

ببین برو عطاری آرد نخود خام بخر با دوتا زرده تخم مرغ محلی قاطی کن هفته ای یه بار بزن تا ۶ ماه حداقل پر میشه کاملا چنتا تیروییدی دیدم فقط همین طوری خوب شدن

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
7

مبــارررک

خانومایی که ریزش موی هورمونی دارن بیان بگم چیکار کنید

من خودم چند ساله با ریزش مو دارم دستو پنجه نرم میکنم دکتر زیادرفتم و تقریبا همه چیرو امتحان کردم. دوس دارم بتونم با بقیه هم که مشکل من رو دارن کمک کنم.

ریزش موی هورمونی در اثر بالا رفتن دیهیدرو تستسرون که در ناحیه جلو سر و شقشقه ها هست صورت میگره که در اکثریت آقایون مشاهده میشه و بعضا بعضی از خانوما هم ممکنه این مشکل براشون پیش بیاد من با دو روش ریزش موهام رو کمتر کردم:

۱. ماسک قهوه وحنا و روغن زیتون و روغن نارگیل با این توضیح که من خودم از هر کدوم دو تا قاشق غذا خوری پر میریزم و در خصوص قهوه هم ازتفاله قهوه هایی که میخورید و دور ریز هس میتونید استفاده کنید.

۲. روزی دو عدد قرص پروستادین دینه که حاوی نخل اره ای و گزنه هس و دی اچ تی یا همون دیهیدروتستسترون رو مهار میکنه که یک جایگزین خوبی برای قرص فینستراید هس که عوارض سنگینی رو ممکنه رو بدن به جا بذاره.
امیدوارم که این مشکل واسه هیچ بشری پیش نیاد من خیلی زجر کشیدم تا این راه ها رو پیدا کردم.

قهوه خیلی موثره دی اچ تی سر رو مهار میکنه امتحان کنید بیاید اینجا تجربیاتتون رو بگید
غصه نخورید با اینکارا مهار میشه بزنید به مو ، خوردنش فایده نداره

فعلا ریزشش کم شده الان دو ماهه دارم استفاده میکنم

من روزی دوتا روش نوشته ۳_۶ماه

بنظرم قرص هیرویت بهتره

ریزش موی هورمونی رو برطرف نمیکنه من خوردم اثرز نداشت واسم

قرص پروستات رو چرا میخورین

دی اچ تی رو مهار میکنه دی اچ تی عامل اصلی ریزش مو هس

میشه یه بار اسم قرص هارو بنویسید کلمات صفحه ی اول برام برعکس شده

پروستادین دینه حاوی عصاره نخل اره ای و گزنه
شرکتش نوشنه اگه خانوما ریزش موی هورمونی داشته باشن نزتونن بخورن الان اسکرین شات میذارم ازش

* تنبلی تخمدان باعث ترشح بیشتر هورمون مردونه و به تبعش بالا رفتن دی اچ تی میشه با یه آزمایش دز اچ تی میتونید بفهمید که ریزشموی هورمونی دارید یا نه *

من بعد از چن ماه خوردن قرص پیشگیری از بارداری نتیجه گرفتم

آره اونم شنیدم که هورمون مردونه رو کم میکنه ولی من داروی گیاهی رو ترجیح میدم

من دکتر نیسم که بتونم نسخه بپیچم ولی لااقل میدونم ایک قرصه عوارض فینستراید رو نداره و داخل بروشورش نوشته جایگزین گیاهیه قرص فینسترایده

قهوه بزنیم ب سر رنگ نمیگیره؟

من با حنا و روغن نارگیل و زیتون قاطی میکنم رنگ نمیگیره فقط میرم تو آفتاب یه کم قهوه ای روشن میشه اونم به خاطر حنا هس نه قهوه
منم همه این علائم رو دارم نمیدونم این قرصه چه قدر موثره من امشب دونه هشتادم این قرص رو خوردم ولی خودم حس میکنم کاهش ریزش موهام به خاطر تفاله قهوه هس چون یه هفته نذاشتم دوباره زیاد شد ولی هر وقت میذارم اوک هفته ریزشم به حداقل میرسه
من سرم خالی نشدا ولی ریزشم زباده آره هر وقت قهوه میزنم کا چن روز ریزشم کم میشه
همون دیگه من به قهوه ای که یه بار خورده میشخ میگم تفاله

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
8

گوگل سرچ کنید ریزش موی شدیدددد هورمونی

نی نی سایت 😭😭😭

تستسترونم بالاست چیکار کنم

ریزش موهام کلافم کرده

قرص شیمیایی نمی‌خورم

شروع کردم داروهایی گیاهیی میخورم

کی ریزشم کمتر میشه اخه

ساحل_جنوبی

فقط قرص اسپیرونولاکتون قطع میکنه ریزش مو رو عوارضی هم نداره

نه عزیزم عوارضی نداره و دقیقا کارش تعادل هورمون های زنانه است.

من داشتم این مشکل رو وقتی اسپیرو خوردم تو همون هفته دقیقا کنترا شد ولی در کنارش به درمان مو ادامه میدم....محلول های رشد مو و شامپوی کنترل ریزش مو.

عزیزم من الانم حدود سه هفته اس یهویی و دسته دسته مو ازم میریخت بخصوص سمت چپ دلیلشو نمی دونم چیه ولی دکتر گفت احتمالا کاهش وزن و استرس شدید بهت وارد شده.

تو هفته دوم شروع کردم قرص اسپیرو البته به توصیه دکتر خوردم و الان ۸۰ درصد کنترل شده

ریزش موی هورمونی فقط با اسپیرونولاکتون و شنیدم برا مردا با فیناستراید کنترل میشه...حالا فینا برا اونا هورمون های زنانه شون رو تقویت میکنه مثلا سینه شون به مرور بزرگتر میشه و یا موی زائد شون کم میشه

ولی قرص اسپیرو برای خانم ها اصلا عوارضی نداره.کارش تنظیم کننده هورمونهاست.

من پارسال حدود ۵ ماه مصرف کردم واقعا عوارضی ندیدم.

البته زیر نظر دکتر مصرف کن وگرنه ریزشت در حجم زیاد و مداوم ادامه داره تا کچل شدن.

اگه میخای اقدام کنی احتمالا قضیه فرق میکنه.

خب زود اقدام میکردی و بارداری تو پشت سر میزاشتی که الان مصرف کنی.

ولی اگه بری دکنر زنان فک‌کنم بشه باز تجویز کنه برات با دوز ۲۵.

کلا قرص بی خطری هست....

بنظرم قرص یا قطره ویتاگنوس هم برا شما که متاهلی خوب باشع اونم کارش تنظیم هورمون هاس

به دکترت بگو ببین چی میگه

من ریزش شدید موی سابقم رو با قانون جذب کنترل کردم.و بعد درمانم خیلی موثر بود.عالی بودا موی ضخیم و مشکی با مکمل های خوب مصرف‌میکردم دوستام تعجب کردن از موهام که عالی شده بود.

متاسفانه ادامه ندادم ریزشم قطع شد ولی جنس موهام به ضخامت قبلی نبود

باید قانون جذبی باشی که متوجه صحبتم بشی....

من خودم جذبی ام مشکلاتمو بولد نمیکنم و سعی میکنم راحت از کنارشون رد شم.

سری قبل عکس یه خانمه پر مو رو گذاشتم کنار آینه اتاقم و هر روز میگقتم من اینجوری میشم بعد از درمان موهام..در حالی که ریزش شدید داشتما.

کلا تو پروسه درمانم از قانون جدب استفاده کردم و واقعا‌موهام خوب خوب شد.

بنظرم برو دکتر زنان

چون من نمیدونم اگه بخای اقدام کنی چطور میشه

اسپیرو میخوردی تا حالا ریزشت قطع میشد

خب تو پروسه بارداری و زایمان هم داری

الان باید بری دکتر زنان و قشنگ براش شرح حال بدی و اون ببینیم چه تشخیصی برات داره.همه چیو بگو بهش و زیرنظرش باش.

من که حتی تستسترونمم بالا نبود ولی ریزش داشتم.

بعضی ریزش ها علتش معلوم نیس البته ریشه هورمونی داره صدرصد.

خدا رو شکر کن که بهرخال علت ریزشت مشخصه و قابل درمان.

لینک تاپیک تمام رموز قانون جذب رو هم بزن از تو نت پیدا کن و مطالعه اش کن با جذب آشنا شی و مشکلات رو زیاد تحویل نگیر...بخدا من همین اواخر با چشم بسته حمام کامل میکردم تا ریزش نبینم حسم بد بشه....امروز رفتم دو سه تار فقط ریخته بود..هر چند دارم داروی اسپیرو میخوررم و در کنارش زینک و مولتی ویتامین....اما خب واکنش خود آدم در‌مقایل مشکلات خیلی مهمه..هر چقدر بولد کنی و حساس بشی شدید اونا هم حالا حالاها هستن رو دلمون.ولی وقتی ریلکس تر بودی اونا هم‌میرن.

❤❤

مامان_سیاوش_وسیامک

منم روزی چهارتا قرص میخوردم هیییییچ تاثیری نداشت

الان جوانه حبوبات رو با تخم کتان و شنبلیله پودر کردم میخورم خیلییییییییی زیاد موثر بوده

از اول اردیبهشت شروع کردم

خیلی کم میریزه الان

دارو تاثیری نداشت اصلا واسم

زینک و اهن و ب کمپلکس و بیوتین هفته ای یدونه هم کلسیم

ولی نتیجه ای نداشت اصلا

الان جوانه نخود و عدس و گندم و جو و ماش درست کردم با همون تخم کتان و شنبلیله آسیاب کردم روزی دوسه تا قاشق میخورم

ولی مشکل شما هورمونیه

فکر نکنم دارو گیاهی خیلی موثر باشه

panahtim9

شنیدم دمنوش نعنا ی روز درمیون خوبه

امتحان کن

❤❤

نیک_سرشتم

عزیزم

تخم شنبلیله

هم ماسکش:

ک ی قاشق ازشو اسیاب میکنی.میریزی تو اب داغ..دوازده ساعت میمونه تو اب داغ..ژله ای میشه.بعد از تور رد میکنی

تفاله رو میریزی میره...ژله اشو میزنی ب سرت بعد ی ساعت میشوری..ی روز درمیون

هم دمنوشش:

اسیاب میکنی..دم میکنی..میخوری..هفته ای دوبار نهایتن

یا خود سبزی شنبلیله

برای تولید هورمون های زنونه اس

تا حدی ک توصیه میشه مردا استفاده نکنن

من استفاده میکنم.پریودم منظم میشه

روغن نارگیل میزنم من

با دمنوش شنبلیله

کاتالیناه

هر روز قهوه غلیط جوشونده شده رو با قطره چکون به همه جای کف سرت بریز ماساژ بده معجزه اش رو می بینی.در کنارش درمان اصولی کن و دکتر برو.به امید خدا خوب میشی

محمد شیزرپور، متخصص پوست و مو در گفتگو با باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: نوشیدن قهوه سبب رشد مجدد مو می‌شود چرا که قهوه به دلیل داشتن کافئین، سبب تحریک فولیکول‌های ریز مو می‌شود و در نتیجه رشد مو دوباره آغاز می‌شود.

وی با بیان این مطلب در ادامه افزود: طاسی مو بیشتر در مردان دیده می‌شود و کافئین موجود در قهوه مانع می‌شود عوامل مختلفی به فولیکول مو آسیب برساند

عزیزم طریقه استفاده شو میگی

پودر قهوه بگیرم یا خودشو

بعد چقدشو بزارم بجوشه با چقد آب و...

همون پودر قهوه . مثلا یه قاشق غذاخوری تو یک لیوان فرانسوی دسته دار . بجوشه ابش نصف بشه . این برای یک بار زیادی میاد . می تونی تا چهار روزم بزاری تو یخچال . یا کمتر درست کنی که زیادی نیاد

عزيزم من رفتم قهوه خریدم الانم زدم ب سرم چند ساعت بمونه رو سرم عزیزم

دو سه ساعت فکر کنم کافیه . ولی من خودم بعد از حموم می زنم تا حموم بعدی همش رو سرمه . اتفاق خاصی نمی افته . چقدر سریع عمل کردی باریکلا . عزیزم دوست دارم نتیجه رو ببینم . بعدا میای و منو ریپلای می کنی ؟ مگه نه ؟ مرسی.

آهان چ خوب عزیزم یعنی قهوه‌ی خالی کفایت نمیکنه؟؟؟؟

چرا عزیزم . مخصوصا برای هورمونی قهوه خالی اثر می کنه . من کم کاری تخمدان ندارم . سرم خودم برام کافیه اگر داشتم قهوه هم قاطیش می کردم . حالا یک ماه استفاده کن ببین ایا ریزشت کم شده ؟ خورده مو درمیاد ؟ اگر دوست داشتی بعدها سرم منم استفاده کن در کنار قهوه

❤❤

ماهی سیاه من اگر به جات بودم تخم شنبلیله رو امتحان می کردم . الان لیست زیر رو بخون به نظرم اول تخم شنبلیله رو تست کن شاید موثر بود چون خیلی تعریف ازش شنیدم .

ولی تا قبل از مراجعه به پزشک ماسکهایی که در ادامه معرفی می کنم براتون مفیده و میتونه کمکتون کنه

که ریزش رو موقتا کم یا قطع کنید ولی درمان اصلی شما تنظیم هورمونهاس وگرنه با قطع این ماسک ها ریزش برمیگرده و اگه مشکل حاد بشه این ماسکها هم کمک چندانی نمیکنه

نعنا

نعنا یکی از بهترین گیاههاییه که برای کنترل ریزش هورمونی ( تستوسترون بالا) استفاده میشه ساده ترین راه استفادش اینه که عرق خالصشو تهیه کنید و حداقل دوروز در هفته به کف سر اسپری کنید

یا از جوشونده اش استفاده کنید( دولیوان آب رو با دو قاشق از گیاه خشک نعنا بذارید روی حرارت وقتی اب نصف شد اسپری کنید به موها)

با دم اسب متعادل کنید

رزماری

رزماری هم مثل نعنا برای ریزش از بالا بودن هورمون تستوسترون استفاده زیادی میشه

رزماری برای ریزش ارثی هم مفیده

از روغن یا عصاره یا جوشونده اش میتونید استفاده کنید

گرم مزاجا با دم اسب ترکیب کنید

شیرین بیان

به دو صورت میتونید از شیرین بیان استفاده کنید یا از شیره اش یا پودر ریشه اش

گرم مزاجا با کمی شیر ترکیب کنید

بومادران

دو قاشق از پودر بومادران رو با دو لیوان اب بذارید بجوشه و بعد از نصف شدن آب اسپری کنید کف سر نیاز به ماساژ نداره

گرم مزاجا با دم اسب ترکیب کنید

تخم شنبلیله

یک قاشق پودر تخم شنبلیله رو با نصف یا یک لیوان آب گرم مخلوط کنید و بعد از ۱۲ ساعت صاف کنید و از مایع به دست اومده کف سرتون ماساژ بدید

با کمی پودر مورد ترکیب کنید

تخم کتان

دو قاشق تخم کتان رو با یک لیوان آب بذارید روی حرارت وقتی آب به شکل ژل دراومد با توری صافش کنید و ژل بدست اومده رو کف سرتون ماساژ بدید

قدیمی های طب سنتی هندوستان تاکیید خاصی برای استفاده از شنبلیله در درمان فوری ریزش موی سر داشته اند. شنبلیله قدرت عالی برای درمان ریزش مو و تقویت موهای ریخته شده دارد. تخم شنبلیله تاثیر سریع خود را در رویش و رشد مجدد موها ثابت کرده است و این به دلیل داشتن پروتئین و اسید نیکوتین است.

شنبلیله برای تقویت ریشه مو و درمان مشکلات فولیکول مو بسیار مفید است. تخم شنبلیله حاوی هورمون هایی است که رشد موها را افزایش می دهد و به بازسازی فولیکول های مو کمک می کند. میزای بالای پروتئین موجود در شنبلیله، دلیل اصلی اثر درمانی آن روی طاسی سر است. لسیتین موجود در تخم شنبلیله به تقویت موهای خشک و آسیب دیده کمک می کند. تخم شنبلیله تقویت کننده ای طبیعی است، موها را مرطوب می کند و درخشندگی و شادابی موها را به آنها باز می گرداند. به همین دلیل تخم شنبلیله یکی از ترفندهای کهن هندی ها برای افزایش رشد مو محسوب می شود

❤❤❤❤

سلام عزیزم / تخم شنبلیه رو امتحان کردی ؟

برای خودم اثر داشت / من همیشه یه محلول خودم درست می کنم هر روز به کق سرم می زنم شامل رزماری - دم اسب - مورد - گزنه .

خوب وضعیت موهام ثابت بود .

الان یک ماهه هر روز آب جوشونده تخم شنبلیله به کف سرم می زنم . اخیرا متوجه شدم کلی موهای یکی دو سانتی کف سرم دراومده !!! اینا با رزماری و گزنه و دم اسب و مورد درنیومده بودن . ولی با این محلول دراومدن . مثل اینکه قوی تر و موثر تر هست

سلام عزیزم .

عجیبه من قبلا خونده بودم شنبلیله خواص استروژنیک داره حتی برای خانومهای یائسه باعث کاهش گرگرفتگی می شه .

اما نگران نباش الان شما می خوای موضعی استفاده کنی . چیزایی که نوشتن برای مصرف خوراکی هست . یعنی خوردن شنبلیله رو گفتن شاید تستسترون رو بالا ببره .

مصرق موضعی فرق داره .

بعد خوده تستسترون نیست مه باعث ریزش مو می شه . حتی تستسترون هورمونی هست که موهای کرکی رو به موی ضخیم تبدیل می کنه . من یه جایی خوندم صورت خانمها هم از نظر تعداد فولیکول مو دقیقا اندازه مردان مو داره ! اما همش کرکی هست . همین کرکی ها در مجاورت تستسترون تبدیل به ریش می شن!

علت ریزش مو این هست که هورمون تستسترون تبدیل به یکی از مشتقات تستسترون به تسم DHT می شه و این باعث ریزشه .

و اتفاقا مصرف موضعی شنبلیله رو می گن هورمون DHT رو بلوکه می کنه .

آمازون

مثلا اینجا رو ببین . یه محصول تقویت مو توی آمازون می فروشن که عصاره شنبلیله داره و تو توضیحاتش گفته DHT رو بلوکه می کنه و برای ریزش موی هورمونی هست

یه قسمت از سرت مثلا جلوی شقیقه رو در نظر بگیر هر روز با فطره چکون ای تخم شنبلیله جوشیده رو اونجا بزن . بعد از چند روز ببین چه واکنشی نشون می ده اگر خوب بود ادامه بده . البته اون قهوه هم که بهت گفته بود DHT رو بلاک می کرد . ایشالا این یکی مورد نتیجه بده .

من اگر به جات بودم تخقیقات می کردم و کلی چیزا امتحان می کردم که ببینم کدومش برام کارسازه .

الان یه تاپیک خیلی کامل در این مورد ریزش مو هست که می تونی مو به مو انجام بدی .

نترس عزیزم . یه قسمت کوچیک از سر رو در نظر بگیر برای تست .

یک قاشق چایخوری تخم شنبلیله توی یک استکان اب اروم بجوشون تا ابش نصف بشه .سرد شد صافش کن با قطره چکون بزن یک قسمت از جلوی سر که تحت نظرش داشته باشی با دقت . . می تونی یک قاشق غذاخوری سرکه سیب توش بریزی برای موندگاریش بزاری تو مثلا قوطی قرص در دار . تو یخچال بمونه . هر روز بزنی .

مایع لزجی می ده . من اونقدر از تخم شنبلیله خوشم اومد الان می خوام جوشونده اونو به اون جوشونده ای که تو یخچال دارم اضافه کنم که هیچ یکی دو استکان هم ازش بریزم تو ظرف شامپوی تو حموم که همه فیض و برکت ازش ببرن که هیچ هر روزم ازش بزنم به سرم . که هیچ روغنشو هم درست کنم اونم هر روز بزنم !نتیجه اش خوب بوده .

تو همین سایت خیلیا تعریف اغراق آمیز از نتایج خوراکی و موضعیش کردن . یکی گفته بود موهای همه جام ضخیم و محکم شده .

تخم کتان هم به همین روش . ولی جوشونده اش خیلی غلیظ می شه از سفیده تخم مرغ هم غلیظ تر می شه . تو که می خوای یه قسمت کوچیک از سرتو بزنی زیاد سخت نیست زدنش . ولی اگر نتیجه اش خوب بود و خواستی ادامه بدی زدنش به کل سر سخته . می تونی روغن خالصش رو یکی دو ساعت قبل از حموم بزنی به کف سر . یا اگه حوصله داشتی جوشونده اشو که خیلی کش میاد بزنی به کف

سر.

روغن گل مغربی

عزیزم کپسول روغن گل مغربی هم می تونه مفید باشه . لینک بالا رو مطالعه کن لطفا .

۳-ریزش مو

هورمون های بدن ما در رشد موهاتاثیرات قابل ملاحظه ای میگذارندمردانی که از ریزش مو رنج میبرند از حساسیت مو به هورمونی که DHT نام دارد، مواجه هستند DHT.نام یک هورمون آندروژن است که باعث از بین رفتن فولیکول های مو ، پایین آمدن طول عمر آن و پیشگیری از تولید موهای جدید می شود.

ریزش مو در بانوان با اضطراب و استرس ، اختلالات هورمونی؛ ترشح غده تیروئید و تماس با مواد سمی مرتبط است..

دریافت مقدار کافی اسیدهای چرب GLA برای مقابله با ریزش مو مفید است.

باریج اسانس هم داره این کپسول رو .

البته عقیده من بیشتر روی درمان گیاهی موضعی هست . ولی شاید بدنت به این هم واکنش نشون بده . خوردنش ضرری نداره

❤❤❤

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
9

الیزابت۶۶۶۶

برا جوش و ریزش موی هورمونی این قرص و بخورین

قرص پروست شاری که عصاره نخل اره ای داره و دانه تخم کدو داره و کاملا گیاهیه. دوتا از دوستام دارن استفاده میکنن خیلی عالی بوده

گیاهیه؟منم بخاطر هورمون وکیست موهام میریزه

بله کاملا گیاهیه و شرکت معتبر شاری میزنه

بدون نسخه میفروشن ؟ گیاهیه عوارضش چیه

بله کاملا گیاهیه عزیزم. هورمون جنسی مردانه رو مهار میکنه یچیزی تو مایه های قرص اسپیرونولاکتون ولی بدون عوارض.

فقط برای جوش و ریزش مو خوبه یا حالت مولتی ویتامین هست ؟

گیاهیه که هورمون جنسی مردانه رو مهار میکنه. این قرص برا پروستات مردا طراحی شده ولی گیاهیه و خانم ها هم میتونن مصرف کنن. جوش و از ریشه میکنه اگه هورمونی باشه.

من ۱۰تادکتررفتم موهام درس نشده😭😭😭

اینو امتحان کن حتما. سه ماه طول میکشه اثرش معلوم بشه ولی اثرش باور نکردنیه

دیدم اینجا فقط انگار زده برای آقایون اگه اشتباه نکنم

بله عزیزم اونا هم چون باید هورمون جنسی مردانه مهار بشه تا پروستات بهتر بشه. همین اثر روی خانم ها هم هست. تو اینترنت ساوپالمتو سرچ کن برا جوش هورمونی عالیه

یعنی به همسرم هم میتونم بدم

اگه مشکل بزرگی پروستات داره ( که نشانگر زیادی تستسترون هست) حتما. گیاهی و بدون عوارض.

میشه طرز مصرفشم بگی ؟ مثلا چن تا در روز اینا

روزی یدونه عزیزم. ولی اگه دقت کنی داروساز تو سایت داروکده گفته دوتا هم بخورین مشکلی نیست چون‌گیاهیه ولی بنظرم روزی یدونه کافیه

عزیززززززززززم من دارم اسپیرونولاکتون مصرف مي کنم مشکلی نیست اینم استفاده کنم

هر دو یه هورمون رو مهار میکنن عزیزم فعلا اگه اسپیرو جواب میده همونو مصرف کن. برا من اسپیرو همیشه موقت اثر میکرد!!!! اگه بعدا قطعش کردی اینو بگیر. فقط یادت باشه تو بارداری و شیردهی استفاده نکنی

هورمونی همون ارثی؟

برا ارثی هم جواب میده خیلی عالیه

چند مدت استفاده بشه بشه ارثی و اینکه استفاده قطع بشه موها میریزد؟ یعنی دایمی استفاده بشه

فک نکنم استفاده طولانی مدتشم مشکلی باشه اخه عصاره یجور نخل و تخم کدو هست و گیاهیه. برا مردایی که مشکل بزرگی پروستات دارن خوبه. من دوستم میگه همون اوایل اثرشو دیدم موهام سرم زیاد شدن موهای بدنم کم میشد

سرچ کردم در اصل دارو مردونس اونم برا پروستات خب سه ماه بعد قطع بشه اثراتش کم کم میره؟

اگه میخوای جوش نزنی و موهات پر بشه خیلی خوبه. اره هورمون مردانه رو مهار میکنه. مشکلات زن ها هم از هورمون مردانه س

عزیززززززززززم من ده روزه دارم استفاده میکنم ولی هنوز ریزشم کم نشده😭😭😭

بازم ادامه بده تا یکماه. شاید اصلا مشکلت هورمونی نیست؟ یه مولتی ویتامین مخصوص مو هم بگیر

من هورمون مردانه پرولاکتین بالا دارم ریزش مو دارم جوش صورت پری نامنظم واقعا برا من جواب میده؟

بوی تخمدان پلی کیستیک به مشامم میرسه

اینو بگیر + دیابت همین شرکت شاری که مولتی ویتامین های مخصوص دیابتی هاس چون احتمالا مقاومت به انسولین داری + قرص آگنوگول یا قطره ویتکس

یمدت بخور تضمینی بهتر میشی.

اره عزیزم آزمایش دادم هورمون‌ مردانم 400 خیلی بالاست

اووووه روزی دوتا بخور خیلی بالاس

عهههه؟؟؟؟ یعنی ریزشم قطع میشه؟؟؟ الان ده روزه خوردم هنو ریزش دارم

اشکال نداره ۲ تا بخور الان داشتم برات نگا میکردم ساوپالمتوهای خارجی دو برابر این مقدار دارن پس دوتا بخوری مشکلی نیست. اینم یه نمونه که ۵۴۰ میلی گرم داره.

همی قرص بگیرم با قطره ویتاگنوس.بخورم ؟قرص برا پرولاکتین خوبه ی ن؟ممنون جواب بدین

اره عزیزم ویتاگنوس و مولتی ویتامین دیابت شاری هم بگیر. ویتاگنوس پرولاکتین رو پایین میاره

مرسی عزیزدلممممم خدا کنه ریزش موهام قطع شه فقطططط ریزش مو دارم همین هیچ علائم د ...

نگا کن عزیزم نوشته دو تا سه بار در روز یک کپسول بخورین یعنی ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیگرم. ایرانی ها ۳۰۰ میلی گرم دارن پس زباد جا داره حتی ۳ تا ۴ تا هم جا داره نگران نباش. بنظرم درمان گیاهی خیلی بهتره

عزیزم من همزمان با اسپیرونولاکتون قرص ویتاگنوس بخورم ایرادی داره؟؟

نه عزیزم فقط با ضد بارداری نمیشه خورد با اسپیرو مشکلی نیس

درمان گیاهی خاستم شروع کنم تو همین سایت گفتن ن باید بری دکتر و... حتی عطاری معتبر رفتن ...

من میدونم این گیاه قویترین مهارکننده هورمون مردانه س. میتونی دکترم بری و باهاش مشورت کنی و در کنار درمانت ازین گیاه هم استفاده کنی.

عزیزم قرص اسپیرونولاکتون باعث رویش مجدد هم میشه موهام خیییییلی کم شده

بله ولی برا من کوتاه مدت جواب میداد ازش خوشم نمیاد دیگه. بعد زایمان و شیردهیم تصمیم دارم ازین قرص استفاده کنم فعلا باردارم

ویتاگنوس ؟؟؟؟

نه عزیزم ساوپالمتو ( نخل اره ای). ویتاگنوس مهار کننده پرولاکتین هست

نمیدونم عزیزم چون خودم استفاده نکردم ولی دو تا از دوستام ۳ ماهه استفاده میکنن واقعا عالی بوده براشون. من خودمم باورم نشد. بهرحال استفاده مداوم هم باشه استفاده مداوم از گیاه بهتر از قرص شیمیاییه.

اره برا ریزش موی هورمونب عالیه. گزنه هم دم کن هر روز بخور

اکثرا داروخانه ها دارن عزیزم چون ایرانیه. البته وارد شده و تو ایران بسته بندی شده. میتونی از داروکده هم سفارش بدی

من دکترای ایمنی شناسی میخونم عزیزم خیلیم راجب هورمون ها کار کردم

بله عزیزم تا ۸۰۰ و ۱۰۰۰ میلی گرم در روز سیف هست اما بنظرم همون اول ۳ تا نخور. اولش مثلا روزی دوتا بخور بعد یمدت ببین بدنت چه جوابی میده اگه حتی مشکلت بهتر شد یمدت بعدش میتونی روزی یدونه بخوری اما اگه دیدی بهتر شدی اما بازم ریز ریز جوش داری مثلا بکنش ۳تا. میدونی چجوری میگم؟ باید بالا و پایین کنی تا دوز مدنظرت و پیدا کنی. من خودم روزی ۲تا میخوردم بعد میدیدم جوشام بهتر شدن یدونه میخوردم اما نزدیکی های پریود که بازم میخواستم جوش بزنم چند روز ۲ تا میخوردم. کرومیوم خیلی خوب جواب میده قند خونو عالی کنترل میکنه. اینوفولیکم یکی بخور. روی هم خارجی بگیر یا اگه پیدا نکردی از ایرانی هایی بگیر که وارداتی ان. (زینک سولفات ایرانی که به شکل کپسول قرمزن افتضاحن)

بعد غذا بخور عزیزم. فقط اینوفولیک بهتره با معده خالی باشه. برنامه داشته باش من اینجوری میخوردم

بعد صبحانه یدونه مولتی مینرال

بعد نهار یدونه کرومیوم

بعدازظهرا که یکم چرت میزدم بیدار میشدم معدم خالی بود یدونه اینوفولیک میخوردم

بعد شامم روی و اگه میخواستم دوتا کروم بخورم کنارش بازم کرومیوم.

وقتی جوشام بهتر میشدن گاهی یدونه کروم میخوردم و گاهیم روی نمیخوردم اما همینکه جوش میزدم بازم برنامه قبل

اوایل مرتب بخور تا تنظیم بشی بعدش که خوب شدی زیاد مهم نیست. من ماه اول که اینارو خوردم خیلی خوب و سرموقع پریود شدم اعصابم و بدنم آروم شده بود خیلی خوب بود. راستی ورزشم حتما بکن هوا عالیه باشگاه برو پیاده روی برو. میوه و سبزی بخور. فست فود و شیرینی حتما قطع کن یا کم کن

آخرین ویرایش:
استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
10

اینم تجربه ی خودم هست

پرپشتی و درمان ریزش موهام

من موهام تارهاش نازک بود و ریزش زیاد داشت آزمایش دادم هورمون مردانه ام بالا بود به تجویز دکتر ۶ ماه استروژن و دوفاستون مصرف کردم بهترشد

۴ سال بعد خودم دوباره ۶ ماه استروژن و دوفامِد مصرف کردم دیگه تارهاش کاملا ضخیم شد
( استروژن رو ۲۵ روز مصرف می کردم بعد ۵ روز دوباره قرص بعدی ، دوفامِد هم از روز ۱۱ قاعدگی تا ۲۵ قاعدگی روزی ۲ تا مصرف کردم)

فکرکنم ریزشش به خاطر استرس بود

استرسم رو هم کنترل کردم

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

موهای زائد هورمونیم هم بار اول یه بخشیش کامل از بین رفت یه بخشیش بور شد یه بخشیش مثل قبل ضخیم موند

بار دوم که قرص مصرف کردم موهای زائدم هیچ فرقی نکرد

ولی موهای سرم ضخیم و کاملا پر شد و به خاطر ضخامتش موج دار شد اینجوری چتری پرده ای کوتاه بیشترم بهم میاد

(قبلا موهام به خاطر نازک بودن زیادی خیلی لخت بود جوری که فکرمیکردن اتو می کشم یا کراتینه انجام دادم )

دمنوش رازیانه هم شنیدم برای رفع موهای زائد خوبه که من چون پرولاکتینم لب مرزه نمیشه مصرف کنم ، اگه پرولاکتینت لب مرز یا بالا باشه مصرف رازیانه مضره چون پرولاکتینو می بره بالا
بعد از درمان مشکل هورمونی ؛برای رفع موهای زائد لیزر یا روغن رازیانه هم خوبه زد سرچ کنید روغن رازیانه نی نی سایت کامل راجبش توضیح دادن

روغن مورچه هم شنیدم خوبه و... راجبش گوگل و نی نی سایت سرچ کنید

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
@Admin این تاپیک ها عنوانش رو ویرایش کن