درمان خارپاشنه

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
سلام دوستان من از سال پیش خار پاشنه گرفتم ماه رمضانی که گذشت رفتم دکتر گفت استخونی هست و بسیار بزرگ آمپول بزن تا از بزرگتر شدنش جلوگیری بشه بعد از امپول حدود دو ماه از دردش راحت شدم اما الان دردش تقریبا صد برابر گذشته برگشته جوریه که خونه نشین شدم و اگه هم بخوام راه برم حتما جایی رو میگیرم و قدم میذارم اونم با آه ناله میترسم دوباره برم دکتر باز آمپول بده زمانیکه آمپول هم زدم درد وحشتناکی داشت ترو خدا اگه راه درمانی می شناسید بهم بگید به خدا بچه هام جون کوچک هستن خیلی در کنارم اذیت میشن

نظرات کاربران 👇🏻

nillak 👇🏻

ببین ورزش هاي خاص هست بزن نت انجام بده
صبح ها وسط كف پاتو ماساژ ماهيچش تقويت شه و كمتر خار پاشنه اذيتت كنه

ي دمپايي ابري نرممممم بگير بپوشن تو خونه
بعدش ي كفه طبي درست درمون براي كفشت بگير با اين كفشا ك رله هستن باز بازن

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

زهراجووووووونم 👇🏻

سلام عزیزم

من پدرم خارپاشنه داشت

دکتر رفت همین حرف امپول و عمل و این چیزا رو گفته بود

بعد رفتیم پیش یه شکسته بندی اون گفت تخم شوید رو بگیر مثلا اندازه یک کاسه خب بعد اب بریز داخلش بجوشون تا ابش خشک بشه بعد بریز توی جورابی یا کیسه پارچه ایی بعد شب تا صبح ببند به پات همون جوری داغ داغ باید ببندی ها یک هفته این کارو تکرار کن با همون تخم شوید های اولی خوب خوب میشی

پدر من ۳بار استفاده کرد یعنی ۳شب خوب خوب شد خداروشکر

راستی گفتم توی جوراب بریزی منظورم این نیست پات رو داخل جوراب بذاری ها نه جوراب رو باید ببندی به پات یا داخل کیسه پارچه ای بریز و ببندش با یه باندی چیزی به پات شب تا صبح

حتما امتحان کن گلم من پدرم ۷سال پیش تقریبا این بیماری رو گرفت و همون موقعه دکتر براش کفی مناسب کفش نوشت برای خار پاشنه که اون زمان۹۰تومن پول کفی داد فقط ولی فایده نداشت نمیشد که همیشه کفش پاش باشه یا دمپایی

خلاصه خلاص شد بااین تخم شوید حتما انجام بده عزیزم شاید باورت نشه یا تنبلیت بیاد ولی باور کن جواب میده

باید بریزی مثلا توی جوراب و سر جوراب رو گره بزنی و ببندی دور پات و پاشنت ولی یادت باشه داغ داغ بذاری مواظب باش نسوزی گلم

باور کن یادم نیست ولی خب شما همون رو دوباره اب بریز بذار ابش خشک بشه و دوباره استفاده کن انشالله که نتیجه بگیری عزیزم

تا یک هفته باید جواب بگیری انشالله

یک جوراب پر تخم شوید بشه منظوزم اینه کم نذاری زیاد بریز

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بادبادک_سفید 👇🏻

مامان من هم بود

خیلی ماساژ میداد

مدام پاش تو اب گرم بود به چیزایی هم توش میریخت

بعد هم کفش اسکیچر خرید

الان خدا رو شکر بهتره

تو خونه هم مدام صندل راحتی می‌پوشید

پشم گوسفند اگه درست گفته باشم میذاشت

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

شادی۵۵۸👇🏻

عضله پشت ساق پات کوتاه شده. این بخاطر تحرک کم و عادتهای نادرست نشستن و ایستادنه. اکثر مردم هم مبتلا هستند بعضیها با خار اشتباه میگیرن و بعضیها هنوز به درد نرسیده

به دیوار صاف تکیه بده پاهاتو کاملا دراز کن با کمک دستمال یا روسری که دوطرفش توی دستاته و وسطش رو انداختی کف پات باید پنجه پاتو بکشی به طرف خودت طوری که پشت ساق پات احساس درد کنی. روزی سه بار هربار ۳ تا ۱۵ ثانیه این کارو انجام بده تا به مرور عضله پشت پات تقویت بشه

همین الان درحال نشسته پنجه پاتو به طرف صورتت بکش تا پشت ساق پات درد بگیره. تا میتونی این کارو انجام بده

روی لبه یکمی بلندتر از سطح زمین بایست و پاشنه پاتو از پشت اون بلندی آویزون نگه دار

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بانوومهر 👇🏻

مامانم هر شب سرکه سیب می زد و یه کیسه فریزر می کرد تو پاش که تا صبح جذب بشه

و همچنین یه بطری داشت پاشو می کشید رو اون خوب شد

سرکه سیب طبیعی پیدا کن،کارخونه ای بدرد نمی خوره اسیده

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

shaieste 👇🏻

سلام دوستان عزیز

برای درمان خار پاشنه فقط برین فیزیوتراپی با دستگاه شاک ویو طی چند جلسه و یه جلسه طب سوزنی خوب میشین من خودم خارپاشنه داشتم انجام دادم خوب شدم در ضمن تو خونه هم از صندل طبی استفاده کنید فقط زود اقدام کنید

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

سارا۷۸۹ 👇🏻

بهترین درمان خار پاشنه استفاده یک ماه روغن سیاهدانه نارگیل فلفل سیاه روغن کرچک همه رو مخلوط کنید هر شب کف پا و اطراف پا را ماساژ بدید ده دقیقه سلفون ببندید که گرم بمونه و در کنارش هفته ای سه روز استخر بعد از یک ماه کاملا خوب میشید اگه میخواهید مجددا عود نکنه بعد از اینکار استخر رو هفته ای ی بار و ترکیب روغن رو هم گاهی انجام بدید

سرچ کنید ترو خدا کمک (درمان خار پاشنه) نی نی سایت

استارتر کاربر هستی2016

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

پشم طبیعی از اونایی که لحاف میدوزن دیدید بتونید از جایی بگیرید پشم طبیعی و نشسته (شسته نشده باشه کثیف باشه همونجوری که از رو گوسفند برداشتن)بزاره داخل جورابش قسمت پایینش کف و پاشنه یک مدت مثلا یک ماه خارپاشنه از بین میره

نوشته کاربر صنم سایت مادران

آپلود فایل یا ویدیو

بالا