موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
تخمدان پلی کیستیک یا pco هم میگن
یکی از شایع ترین علت ناباروری خانوم ها تنبلی تخمدان هست
چندین نفرین با داروی گیاهی درمان و باردار شدن
فقط اینکه مصرف رازیانه و پیاز درمانی برای کسایی که پرولاکتین بالا و لب مرز دارن خوب نیس چون پرولاکتین رو بالا می بره
اول آزمایش پرولاکتین بدین بعد
*برای پیاز درمانی فقط آخرین لایه پیاز که خشک هست رو دور بریزید *
اونایی که قصد بارداری هم ندارن برای درمان و کنترلش و بهترشدنش مصرف کنید اگه متاهل هستید و به دلایلی قصد بارداری ندارید
جلوگیری کنید چون بعضیا با یک دوره مصرف باردارشدن
اونقدر خوب بوده که باعث باروری شده کنترل کردن استرس هم تاثیرداره و از همه مهم تر اول خواست خدا
برای اونایی که بی دلیل باردار نمیشن هم این درمان ها ممکنه جواب بده
درمان تنبلی تخمدان و ناباروری
madaran.net
madaran.net
madaran.net
madaran.net
madaran.net
madaran.net
madaran.net
یکی از شایع ترین علت ناباروری خانوم ها تنبلی تخمدان هست
چندین نفرین با داروی گیاهی درمان و باردار شدن
فقط اینکه مصرف رازیانه و پیاز درمانی برای کسایی که پرولاکتین بالا و لب مرز دارن خوب نیس چون پرولاکتین رو بالا می بره
اول آزمایش پرولاکتین بدین بعد
*برای پیاز درمانی فقط آخرین لایه پیاز که خشک هست رو دور بریزید *
اونایی که قصد بارداری هم ندارن برای درمان و کنترلش و بهترشدنش مصرف کنید اگه متاهل هستید و به دلایلی قصد بارداری ندارید
جلوگیری کنید چون بعضیا با یک دوره مصرف باردارشدن
اونقدر خوب بوده که باعث باروری شده کنترل کردن استرس هم تاثیرداره و از همه مهم تر اول خواست خدا
برای اونایی که بی دلیل باردار نمیشن هم این درمان ها ممکنه جواب بده
درمان تنبلی تخمدان و ناباروری
درمان ناباروری با داروی گیاهی
سلام دوستان من تنبلي تخمدان داشتم با دمنوش گياهي و عسل و سياه دانه باردار شدم ماه قبل بعد از پريودم هر شب دمنوش رازيانه،بومادران،تخم هويج،پنج انگشت هر كدرم يه قاشق دم دادم و صبحا عسل و سياهدانه هر كدوم يه قاشق ميخوردم اينارو تا زمان تخمك گذاري خوردم و ديشب كه موعدم بود بي بي زدم مثبت شد اينم...
madaran.net
درمان تنبلی تخمدان با گیاهان
سلام خانوما من pco بودم و تنبلی تخمدان داشتم این درمانی ک میگم خودم انجام دادم و نتیجه گرفتم مادربزرگم ک برای قدیم هستش بهم این دستورو داد بعد از مصرف این دستور تو پریودیم کیستم رو دیدم ک دفع شد...مثل گوشت بود و سفید و خونی چن تیکه ی بزرگ.. بعدش رفتم سونو گفت نه کیستی داری نه دیگه pco هستی و...
madaran.net
درمان ناباروری با پودر تقویت تخمدان هلسی
درمان ناباروری با پودر تقویت تخمدان هلسی سلام دوستان من اول کیست داشتم خیلی بزرگ بود خیلی دارو خوردم که خوب بشم بعدش دوسال تنبلی تخمدان گرفتم قصدبارداری داشتم ولی نتیجه نمیگرفتم حتی دکترم قبل ازدواجم گفت فرصتت واسه بچه دار شدن خیلی کمه ازدواج کردی اصلا ببخشید جلوگیری نکن صدای شوهرم در اومده بود...
madaran.net
درمان ناباروری با قرص اگنوگل (ویتاگنوس)
درمان ناباروری با قرص اگنوگل (قطره ویتاگنوس) من 6 سال منتظر نی نی بودم از دوا و دکتر خسته شده بودم و هزینه ای وی اف رو نداشتم و هیچ کس رو هم نداشتم تا از من مراقبت کنه دکتر ها نا امیدم کرده بودن ومیگفتن برو برای ای وی اف ومن شرایطش رو نداشتم یک روز اتفاقی قرص اگنوگل که همون قطره ویتاگنوس هست اما...
madaran.net
درمان ناباروری با دوسین و ویتاگنوس
* می تونید دوسین (عسل و سیاهدانه) آماده از عطاری بخرید * سلام به همه خانما این تجربه منه براتون میگم شما همه به هرکی تنبلی داشت بگین فقط برام دعا کنین نی نیم سالم باشه و بارداری سالمی داشته باشم . من تقریبا دوساله پریود نمیشم هر ماه با امپول پروژسترون پریود میشدم و دکتر گفت تنبلی تخمدان شدید...
madaran.net
درمان ناباروی با اینوفولیک
متنشو کمی جابه جا کردم من تنبلی دارم. پریود من اینجوری که..خونریزیم شدیده..یکسره لکه بینی دارم..مثلا هر ده روز یا دوهفته به خونریزی میفتم یعنی فقط با ال دی یا متفورمین یا پرژسترون منظم میشه. اینارو قطع کنم داغون. بچه دارم شدم بزور متفورمین و پرژسترون و امپول سه ماه متفورمین خوردم.آمپول...
madaran.net
درمان ناباروری با پیاز درمانی
6 ماه اقدام بودم.حتی لتروزول و کلومیفنم خوردم.ولی باردار نمیشدم.ینفر گفت پیاز درمانی کن.از روز 5 پریودی تا 15 روز بعدش یعنی تا 20 پریودی هرروز قبل ناهار و قبل شام یدونه پیاز زرد رو میشستم بعد میذاشتم میپخت 5 دقیقه.از صافی رد کردم و خوردم.درکمال ناباوری باردار شدم اره انروز که روز موعد پریودمه...
madaran.net
آخرین ویرایش: