درمان بواسیر (هموروئید) و شقاق

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
بیشتر راجب بواسیر نوشته شده ولی بعضی از پست ها راجب درمان شقاق مقعد هم نوشته شده

متنشو کپی کردم 👇🏻

سلام بچه ها دوستان من یه مدت که مراقب تغذیه ام نبودم دچار یبوست شدم و بدنبالش بواسیر، خونریزی داشتم و همورویید هام موقع دفع میومد بیرون خلاصه من ناامید شدم و فکر میکردم تنها راهم عمل هست، رفتم تحقیق و دیدم که از لیزر خیلی تعریف کردن بعد نظرات هایب رو خوندم که حتی لیزر هم جوابگو نیست و فقط و فقط عمل جراحی سنتی بهتره خلاصه گیج شدم، تا اینکه ویتامین e رو بصورت موضعی مصرف کردم باورتون نمیشه با این حال که یبوستم شدید بود موقع دفع به هیچ عنوان خونریزی نداشتم خودم اصلا باورم نمیشد بعد اون اجابت مزاج درد ناک ولی موفقیت آمیز تغذیه ام رو درست کردم و هر روز حداقل 1 و حداکثر دو تا ژل قرص ویتامین E رو به صورت موضعی مصرف میکنم اینم بگم منظورم از تغذیه اینه که معدتونو زیاد نزارید خالی بمونه و در کنار غذاهایی که دوست دارید، مایعات فراوان و میوه ترجیحا سیب و گلابی که معرکه ان استفاده کنید در نهایت با استفاده از ویتامین e زخمتون بهبود پیدا میکنه و با درست کردن تغذیه یبوست از بین میره و همورویید به حالت اول بر میگرده.

امیدوارم این راهکار رو حتما انجام بدید و فکر عمل رو به کلی از ذهنتون بریزید بیرون و اصلا فکر منفی نکنید که خیلی تاثیر داره غذاهایی که دوست دارید رو با اوج لذت میل کنید در کنار چیزهایی که گفتم اگه میوه و مایعات مصرف نکنید به هیچ عنوان راهکار عملی نمیشه.

مهم ترین نکته زور نزدن هنگام دفعه نمیگم زور نزنید اصلا ولی زور خیلی خیلی کم اونم برا مدفوع های یبس همین ولی زور اضافی که قبل میزدید رو اصلا نزنید. نگران هم نباشید مدفوع خودش میاد و یواش یواش درست میشه شاید بعضی وقت ها به 20 دقیقه هم برسه اصلا نگران نباشید صبور باشید چون روز به روز بهتر خواهد شد.

سوالی هم داشتید در خدمتم

مصرفی موضعی یعنی چی؟؟؟ مثه شیاف استفاده بشه؟ 👇🏻

ژل قرص رو بزنید رو انگشت بعد بمالید به مقعد تا یه بند انگشت

منم تجربم راجه ب یبوست این ک از اب داغ استفاده کنید دفع راحت تر میشه 👇🏻

زیاد توصیه نمیشه چون شل میکنه همورویید رو ولی برا مدت کوتاه اونم هفته ای 2 تا 4 بار خوبه

یعنی ویتامین ای بزنیم رو همورویید 👇🏻

دقیقا معجزه اس البته راهکاری که گفتم رو باید دقیق انجام بدید

اتفاقا کسایی که بواسیر دارند باید با اب سرد بشورن اون قسمت رو اب گرم بده برا بواسیر فکر کنم 👇🏻

تا بعد دفع فقط با آب گرم بشورید.

گوگل سرچ کنید درمان قطعی بواسیر تجربه خودمه نی نی سایت

نوشته کاربر hzaker0098

آخرین ویرایش:
استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
بواسیر خارجی با داخلی فرق داره. بواسیر خارجی مثل یه تاول کنار مقعده. همیشه هستش.
الان ده ساله که دارمش. خیلی دکتر رفتم و خوب نشد.

اصلا مشکلی نداشتم. الان چند روزه دوباره اذیت می‌کنه‌. له شدمممم. انقدر درد دارم.

تجربه‌ای داشتید؟ چکار کردید؟؟ چطور خوب شد؟

کاربران راه حل دادن 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

nino5 👇🏻

مال من بخاطربارداری بودوتوهمین سایت یه نفرابنوگفت وواقعا معجزه کرد نمیدونم مال مندتازه بود که رفع شد یا درکل درمان بواسیره خارجیه،مینویسم ان شاالله واسه شماهم مفیدباشه یه مقدارزردچوبه روبه روغن زیتون به صورت خمیردرببارید وشب روی مقعدبذاریدوروش یه دستمال کاغذی یاپارچه نرم بذارید وشب بخوابید وصبح بشویید همون باراول تاثیرشومببینید ولی دوسه شب انجام بدبد ان شاالله خوب میشید لطفا واسه راحتی زایمان وسلامتی دخملم دعاکنید

مال من ازبارداری قبلی درست هفته اخر رفتم ودکتربادستش کیسه اب روتحریک کردکه مثلا زودترزایمان کنم ازشدت دردوفشاردستش این التهاب به وجوداومددرست کنارمقعدم اندازه عدس بادکرده بود زردچوبه وروغن زیتون دوشب گذاشتم کلا رفت ورفتم سزارین اختیاری الان بعد۳/۵سال مجددباردارشدم واین اواخربخاطرچمپاته نشستن بازاون عدسه دراومده وبازخمیر روکذاشتم دردش به کل رفته ولی خودش هنوزهست بازم میخوام بذارم ولی اذیت کننده نیست فعلا شکرخدا

من الان خوندم تونت نوشته ابسه مقعدی همراه باتب وترشح ودردهست مال منکه هیچکدوم اینارونداره،،دردخیلی خفیف همون اولش داشت بازردچوبه وروغن زیتون کلا دردش رفت

ن۷ت۷ 👇🏻

درمان آسون بواسیر که تجربه شده : یه تکه یخ رو در محل قرار بدین رو موضع وقتی هم که حجمش کم شد مثل حالت شیاف انجام بدین

قاجار 👇🏻

خانوما خواهر من بواسیر حاد داشت،جوری ک هرشب گریه میکرد،نه میتونست بشینه،نه میتونست سرپا وایسه،دکترا گفته بودن باید عمل کنه.تا اینکه توی گوگل چندنفر ازتجربه خودشون با درمان ویتامین E گفته بودن.مثل یه معجزه میمونه.خدا خیرش بده هرکس این ویتامین E رو معرفی کرد.الان خواهرم یک ماهه هرروز و هروقت که احساس میکرد نیاز داره یه کپسول ویتامین Eرو با چاقو سوراخ میکرد و روغنش رو میزد به داخل و بیرون مقعدش،الان بواسیرش خوب شده،و دیگه عمل نمیکنه.البته که باید طی درمانتون حتما ملین مثل کاهو و سبزیجات و روغن زیتون و اب کافی مصرف کنید تا زودتر جواب بگیرید،انشالا که خداوند به همه سلامتی عنایت کنه

گوگل سرچ کنید کسی بواسیر خارجی داشته؟ چطور خوب شدید؟ نی نی سایت

نوشته کاربر ارغنون_سادات_:)

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
سلام من زایمان نداشتم ولی یه چند ماهی هست ک بواسیر گرفتم گوشت اضافه از مقعدم زده بیرون هنگام دفع مدفوع هم خیلی درد دارم وازلین زدم پماد زدم شربت خوردم ولی بعد اینکه قطع میکنم دوباره برمیگرده دوست ندارم برم عمل از جراحی میترسم من فقط 18 سالمه تو رو خدا اگه تجربه ای دارین بگین خوب بشم دعاتون میکنم

کاربران راه حل دادن 👇🏻

saramaleki71 👇🏻

اگر زخم هست و خون میاد ازش، پماد ام جی باریج بخر بزن معجزست.

اها مرسی خودت استفاده کردی نتیجه داده؟؟؟

اره خودمم دارم همیشه استفاده میکنم بهترینه خدا اموات کسی فرمولش رو اختراع کرد رو ببخشه و بیامرزه معجزست

من مشکل گوشت اضافه هم داشتم که خودم درمانش کردم

عزیزم با وازلین نمیشه ها! اصلا وازلین ربطی نداره به درمان زخم نداره باید پماد درمان کننده زخم مقعد بزنی که در واقع دارو هست !

بهترینشم همون ام جی باریج هست بعد این پمادی که بهت گفتم یه قسمتی داره که مث شیاف داخل مقعد رو هم پمادی میکنه. و جراحتهای داخلشم خوب میکنه

اولا سعی کن غذاهای سفت نخوری یه مدت
فقط غذاهای نرم مث سوپ بخور میوه زیاد بخور

مخصوصا پرتغال و خیار

چون هر بار مدفوع سفت زخم مقعد رو بدتر می‌کنه موضع فرصت خوب شدن پیدا نمیکنه.
در وهله دوم پماد بزن بهترین پماد ام جی باریج هست

۷۷۷۷۷۷۷۷۷ 👇🏻

بله من چنددفعه هم دکتر رفتم که پماد میداد ولی بعد ۶ ماه دوباره برمیگشت تا اینکه اینجا گفتن شیاف آنتی همورئید بگیر گرفتم پارسال استفاده کردم ۱۰ دونه اشو خداروشکر خوب شدم من خونریزی داشتم موقع دفع

heavenlyyyyyy 👇🏻

شیر با سبوس گندم مصرف کن.واسه من مثل معجزه بود.بعد یکی دو روز دفعت بی درد میشه.

حانی_بیوتی 👇🏻

من که بعد زایمانم هم بواسیر و هم شقاق گرفتم خوبه خوب شدم

حتی برامدگی ها هم خیلی کم شد و اصلا دیده نمیشه

اول یبوستتو خوب کن ببین چی بهت میوفته من هیچی بهم نیوفتادصب ها ناشتا دو قاشق روغن زیتون تو ابی ک جوشیده و ولرم شده بریز شب هام موقع خواب الو بخیسون یه نیم ساعتی بعد بخور غذاهای ابکی چن روز بخور داخل نافتم موقع خواب ۴ قطره روغن بنفشه بچکون چسب بزن روش و بخواب

من در عرض ۳ روز خوب شدم

jan_panah 👇🏻

برای درمان شقاق یا لواسیر یا همروئید یک نوار بهداشتی بردار قسمت پشتش روش سرکه سفید بریز بعد هر روز اینکار تکرار کن تا برطرف بشه. یا روزی بیست دقیقه ساعت رو محلول سرکه سفید بشین تا مشکلت برطرف بشه این روشی هست که برای کسی که بواسیر داشته جواب داده این روش رو دکتر مادرم برای رفع سوزش تناسلی و قارچ و زگیل و... پیشنهاد میده به مریضاش امتحان کن ان شاالله نتیجه میگیری. اگر که در قالب نوار بهداشتی استفاده نمی کنی و میخوای فقط روی محلول سرکه سیب بشینی ولی بعدش کپسول ویتامین e سوراخ کن و موادی که ازش بیرون میاد در ناحیه مقعد بمال

ترجیحا سرکه سفید در دسترس نبود سرکه سیب. بعد که استفاده کردید و اون ناحیه شستید روغن داخل کپسول E بمالید دور مقعد و به اندازه سرکه سیب لزوم نداره ولی سرعت درمان افزایش میده

گوگل سرچ کنید کسی تا حالا بواسیر گرفته ک خوب شده باشه؟ نی نی سایت

نوشته کاربر somayeh_1103

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
دوستان لطفا بگین مهمه. اینکه اون زائده ک میزنه بیرون میره یا میمونه؟و با چی خوب میشه

میسیز_معمار 👇🏻

دوستان من یک دوره ی خیلی سخت و چندین ماهه از بواسیر و شقاق رو گذروندم در حدی که دکتر بهم گفت اوضاع خیلی حاده و باید عمل کنم ولی چون توی فامیل افرادی رو میشناختم که عمل کردن و دوباره این بیماری برگشته ترسیدم و عمل نکردم... خیلی دوران سختی بود ولی با مواردی که میگم براتون تونستم تا حد زیادی کنترل کنم و خواستم واستون از تجربیاتم بنویسم که شاید کمکتون کنه... خدا کنه خوب بشین و این درد رو نکشین چون خیلی درد سختیه و هیچکس حقش نیست که این درد رو تجربه کنه...

میدونم طولانیه ولی اگه خدای نکرده مثل من به ناچاری رسیده باشین حتما میخونین...

درمان هموروئید:

روش سنتی:

* مخلوط کردن یک قاشق عسل + یک قاشق روغن بنفشه پایه زیتون + یک عدد تخم بلدرچین
بعد مقداری از آن با سرنگ وارد مقعد بشه و یک دستمال هم گذاشته بشه که پس نده... سپس کمی استراحت بصورت دمر که خارج نشه...
قبل از اجابت مزاج هم بهتره این مواد رو استفاده کنین که اجابت مزاج راحت تر صورت بگیره و فشار بهتون نیاد...

* مخلوط کردن مقداری زردچوبه و روغن زیتون تا بصورت خمیری دربیاد... و بعد استفاده مقدار کمی ازش روی مقعد... البته این مخلوط همه جا رو زرد میکنه پس از نوار بهداشتی حتما استفاده بشه... ولی خییییلی تاثیر خوبی داره و زخم و ورم و التهاب رو واقعا بهتر میکنه...

* در صورت امکان استفاده از توالت فرنگی و یا صندلی های توالت

* در کل زیاد سر دستشویی ننشینید و تا حد ممکن اصلا زور نزنید.

*خوراکی های فیبردار حتما در هر وعده غذایی استفاده بشه... ولی حبوبات و خوراکی هایی که بادآور هستند ممکنه اذیت کنند...

* صبح ناشتا حتما یه لیوان آب گرم خورده بشه...

* برای رفع یبوست میتونین داخل آب گرم یه قاشق روغن زیتون بریزین و میل کنین که خیلی تاثیر داره...

* خوردن خوراکی های ملین و آبکی درصورت یبس بودن (در صورت زخم بودن یا یبس بودن روزی یک قاشق غذاخوری منیزیم هیدروکسید میتونه مفید باشه... خیلی زیاد خورده نشه که بدن بهش عادت نکنه. قرص سی لاکس هم خوبه ولی ممکنه یهویی اسهال بیاره... پس بهتره اگه ازش استفاده میشه به 2 یا 4 قسمت تقسیم بشه و در طول روز خورده بشه... )

* خوردن روزی حداقل 8 لیوان آب

* در صورتی که بشه روزی حداقل نیم ساعت پیاده روی و ورزش های سبک میتونه مفید باشه
* تندی جات و ترشی جات اصلا مصرف نشه

* تا حد ممکن فست فود، غذاهای سرخ کردنی، غذاهای خشک و دیرهضم هم مصرف نشه... عدس هم ممکنه معده رو سفت کنه...

* حتما هر روز میوه هایی مثل نارنگی و پرتقال و سیب خورده بشه... موز البته ممکنه یبس کننده باشه...

* ممکنه گوشت و لبنیات خوب نباشه براتون و حالتون رو بدتر کنه...

* زیاد نشستن و زیاد ایستادن خیلی بده و حالتون رو بدتر میکنه...

* از استرس و اضطراب و ناراحتی تا حد ممکن دوری کنید که تاثیر مستقیم روی بدتر شدن اوضاع داره...

* حتما ناخن ها کوتاه باشن که موقع شست و شو سبب ایجاد زخم نشن...

*قبل از دستشویی رفتن و یا استفاده از پمادها بهتره که کمی وازلین به محل بمالین تا چرب بشه و زخم نشه...

پمادهای گیاهی و شیمیایی مورد استفاده و تاثیراتی که من ازشون دیدم:

* آنتی هموروئید: برای تسکین درد و ناراحتی

* آنتی فیشر: برای شقاق و زخم و خونریزی تا حدی مفید بود...

* ونوپلنت پروژکترول: تا حدی مفید بود و دستشویی آور بود... ولی تاثیر خیلی زیادی ازش ندیدم...

* هیدروکورتیزون: کورتون داره و برای تسکین سوزش و خارش و درد مفیده ولی درمان نیست...

* تتراسایکلین: برای زخم خوبه ولی خیلی سوزش و خارش میاره و گاهی اوقات غیر قابل تحمل و وحشتناک میشه...

* پماد رکتول و پماد ام جی: بد نبود... تا حدودی درد و سوزش و خارش رو تسکین میداد... البته پماد ام جی اپلیکاتورهای خیلی خوبی داره که برای پمادهای دیگه هم میتونه استفاده بشه...
* پماد دیلتیژل (دیلتیازم) : اکثرا برای درمان شقاق تجویز میشه ولی من هیچ تاثیری ازش ندیدم...

aasi 👇🏻

من این نظر را جای دیگه گذاشتم و اینجا هم میزارم افراد بیشتری ببینند :

من بصورت خانگی نوع درجه یک خارجی را درمان کردم البته حدود سه ماه با آن سر کله میزدم . من سه عدد پماد رکتول و یک پماد هموروییدرا خالی کردم و حتی مرهم بواسیر لارا که گران قیمت تر هست را هم چند روزی امتحان کردم که حداقل روی من اثر نداشتند . پزشک آنلاین و تمام دستورات طب نوین بجز ‌ورزش را هم امتحان کردم تا اینکه حین جستجو با کلیپ آقای محمد رضا امانی در آپارات کانال giahnoosha برخورد کردم . ایشان در ابتدای این ویدیو میگوید این مجربترین دستور درمانی بواسیر است که در مورد من ثابت شد و در عرض ۳ روز بهبود کلی و در عرض یکهفته درمان شدم . گرچه من باکثر دستورات این کلیپ عمل کردم ولی اثر اصلی مربوط به انجیر خیسانده در گلاب بود و احتمالا کوکو تره هم اثری داشته است ، دقت کنید اکثر گلابهای بازار تقلبی و اسانس دار هستند من از شانس گلاب اصل با مارک بویان گیرم امد . انجیر هم خوب و بد دارد اگر کسی خواست میتوانم بگویم از کجا خریدم . بهر حال گلاب تقلبی نخرید . به آنهایی که بواسیر درجات بالای ۲ دارند و ترسان و ناامید هستند هم توصیه میکنم مقاله « گزارش یک مورد درمان بواسیر درجه چهار دکتر نظام نهرینی» را بخوانند

raed 👇🏻

این درمان قطعی هست حتی برای بواسیر نوع چهارم قبل از عمل که عوارض شدیدی داره حتما امتحان کنید این شیوه تمام زوائد رو هم از بین میبره

پماد ام جی ، قرص ونوگل رو یکماه هر روز مصرف کنید

روزانه حداقل ۲۵۰ گرم سبزی تره مصرف کنید این برای از بین بردن زوائد هست

انجیر خیسانده در گلاب برای رفع یبوست لازمه
آب گرم و سرکه سیب مصرف کنید صبح ناشتا سه لیوان آب ولرم بنوشید

یک الی سه بار در طول درمان تنقیه انجام بدید
هفته ای یکبار در لگن آب گرم بنشینید

سرخ کردنی ها را حذف کنید

اگر استرس دارید قرص گیاهی نروکسین مصرف کنید

اگر درمان شدید برای من دعا کنید

گوگل سرچ کنید واسه درمان بواسیر خارجی چی میدونید نی نی سایت

استارتر 777aysan

استارتر
استارتر
موفقیت_تلاشهام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
راه حلی ندارین؟

کاربران راه حل دادن 👇🏻👇🏻👇🏻

yasmangol1994 👇🏻

بدبخت شدم از دست بواسیر و شقاق مزمن
برای بواسیر فقط باید شکمتون نرم باشه،برای شقاق هم پماد دیلتیازم ۲درصد با بتانتازون ۱درصد رو باید یه اپلیکاتور از هر کدوم نصف پر کنین و اخرشبا استفاده کنین،یک هفته استفاده کنین خوب میشین به شرطی که یبوستتون رو کنترل کنین تا زخم بتونه بسته بشه و اندازه ی یک نخود به بیرون هم دیلتیازم بمالین

iتrخaدn 👇🏻

تخم درخت کاج؟ جوشوندش یا همونجوری بخوریم؟

نه عزیزم

این راهی که میگم به امیدخدا درست انجام بدین درمان شقاق و بواسیر هست ان شالله
اول اینکه شب اول دوقاشق غذاخوری روغن زیتون بخور و از شبهای بعدی شبی یک قاشق تا شکم و روده ها نرم بشه

دوم هر روز حمام و شستن و تمیز کردن مقعد با شامپو بچه ی غیرعطری که البته من خودم چون خییییلی اذیت بودم کلا هرساعت حمام بودم
سوم لباس زیر نپوش تا بهبودی اگر هم پوشیدی نخی و کاملا تمیز

چهارم کاج ها هستش توی پارک ها افتاده پای درخت

اونا رو برمیداری میاری خونه و سرشو آتیش میزنی مثل وقتی که میخای ذغال برای قلیون بزاری اونجوری سرش که آتیش گرفت شروع میکنه به دود کردن شورت و شلوارتو در میاری و روی پاهات میشینی جوری که اون دود قشنگ بخوره به مقعد

تا زمانی که دودش تمام بشه و هر روز این کار رو تکرار کنید تا خوب بشه ان شالله

استفاده از پماد کالاندولا بعد هر بار دستشویی رفتن

خشک و تمیز بودن مقعد

پیاده روی و طناب زدن

شب به شب استفاده از پماد هیدروکسی زین
ان شالله با این کارها خوب میشی گلم

مامی_ناقلا 👇🏻

واقعا درد بدیه،لطفا با دقت بخونید و عمل کنید
اول باید بدونید که اگر خیلی گذشته و راهکارها رو امتحان کردید و جواب نگرفتید تنها درمانش عمل هست ولی اگر اوایل باشه یا برای دفعه اول باشه میشه جلوگیری کرد،درکل اینم بگم که اگر روزی دچار شقاق یا بواسیر شدید فقط میتونید از پیشرفتش جلوگیری کنید و تا چندین سال عمل رو به تاخیر بندازید

حالا راهکارها:

مصرف کردن روغن زیتون به صورت روزانه از یک قاشق غذاخوری تا ۳ قاشق،بستگی به خشکی دفعتون داره،به هیچ عنوان نباید یبوست داشته باشید حتی یک روز،اسهال هم همینطور،روغن زیتون علاوه بر ملین بودن کمک به دفع راحت تر و زودتر خوب شدن زخم میکنه

راهکار بعدی شیاف آنتی هموروئید هست که بعد از هربار دفع مصرف کنید ،درصورت دردهای زمین گیر میتونید شیاف دیکلوفناک هم مصرف کنید ضد درد خوبی هست و تا چند ساعت درد رو از بین میبره ولی مصرفش بیشتر از ۷ کپسول به صورت روزی یکی مجاز نیست

پماد آنتی فیشر بسیار کمک کننده هست ،برای بعضی ها خیلی خوب جواب میده

و یک پک های صادراتی هستند به عنوان آنتی هموروئید که دارای یک پماد و ۸ اپلیکاتور هستن اونها هم دیدم که درمان کرده و از پیشرفتش جلوگیری کرده البته چند سال پیش ،الان نمیدونم تو بازار هست یا نه

نشستن تو لگن آب گرم بسیار کمک کننده هست و درد رو تسکین میده

mariiiya67 👇🏻

دوستان درمان بواسیرو پیدا کردم.پماد آنتی هموروئیدو پماد کلروتریمازول و هیدروکورتیزون رو از هرکدوم اندازه نخود بریزید رو دستکش یکبار مصرف.با دستکش داخل مقعدتون رو به این پماد آغشته کنید خیلی آروم.سه چهار بار درروز استفاده کنید.بعد از اجابت مزاج هم خیییلی یواش مقعدتون و بشورید خشک کنید.پماد رو بعد از خشک شدن بزنید.هیچ رطوبتی نداشته باشه ها.بیست روز این کارو کنید.من خودم بعد از ده روز خوب شدم.اما ادامه دادم تا بیست روز به کل ریشه کن شد.چون آخرین باری که با دستکش استفاده کردم.هیچ برجستگی دیگه نبود.شما بعد از یکهفته خیییلی قشنگ متوجه میشید که هرروز داره کوچکتر میشه.بعد از ده رو کامل از بین میره.بازهم تأکید میکنم بیست روز استفاده کنید.حتما هم تمییز بشورید خودتون رو با ژل شستشو ترجیجأ چون phملایمی داره.و نکته مهمتر اینکه حتمااااا ده لیوان آب بخورید.صبح ها هم به مدت ده روز آب ولرم و یک قاشق خاکشیر.چون یبوست به طور وحشتناکی مشکل اصلیه.باید درمان بشه.چای رو کمتر بخورید.قهوه عالیه.و تمام چیزهایی که فیبر داره رو مصرف کنیدتا آخر عمر...الانم برید دعا کنید به جون من 😌😄🤩

jan_panah 👇🏻

بک فنجان بردارید دو سومش از سرکه سفید پر کنید و یک سوم باقی مانده روبا آب رقیق کنید. بعد محلول رو در قسمتی از نوار بهداشتی که در تماس با باسنه بریزید و بعد آن را به لباس زیر متصل کنید و سپس آن را بپوشید. هر چند وقت یکبار مایع ویتامین D رو از کپسول خارج کنید و اطراف مقعد بمالید.

این روش برای فردی که مدت ها درگیر بواسیر داد جواب داده و اونو از شر این عارضه خلاص کرده.

سرچ کنید درمان خانگی بواسیر نی نی سایت

استارتر عالیسkh

عاطفه خانم

کاربر جدید
بیشتر راجب بواسیر نوشته شده ولی بعضی از پست ها راجب درمان شقاق مقعد هم نوشته شده

متنشو کپی کردم 👇🏻

سلام بچه ها دوستان من یه مدت که مراقب تغذیه ام نبودم دچار یبوست شدم و بدنبالش بواسیر، خونریزی داشتم و همورویید هام موقع دفع میومد بیرون خلاصه من ناامید شدم و فکر میکردم تنها راهم عمل هست، رفتم تحقیق و دیدم که از لیزر خیلی تعریف کردن بعد نظرات هایب رو خوندم که حتی لیزر هم جوابگو نیست و فقط و فقط عمل جراحی سنتی بهتره خلاصه گیج شدم، تا اینکه ویتامین e رو بصورت موضعی مصرف کردم باورتون نمیشه با این حال که یبوستم شدید بود موقع دفع به هیچ عنوان خونریزی نداشتم خودم اصلا باورم نمیشد بعد اون اجابت مزاج درد ناک ولی موفقیت آمیز تغذیه ام رو درست کردم و هر روز حداقل 1 و حداکثر دو تا ژل قرص ویتامین E رو به صورت موضعی مصرف میکنم اینم بگم منظورم از تغذیه اینه که معدتونو زیاد نزارید خالی بمونه و در کنار غذاهایی که دوست دارید، مایعات فراوان و میوه ترجیحا سیب و گلابی که معرکه ان استفاده کنید در نهایت با استفاده از ویتامین e زخمتون بهبود پیدا میکنه و با درست کردن تغذیه یبوست از بین میره و همورویید به حالت اول بر میگرده.

امیدوارم این راهکار رو حتما انجام بدید و فکر عمل رو به کلی از ذهنتون بریزید بیرون و اصلا فکر منفی نکنید که خیلی تاثیر داره غذاهایی که دوست دارید رو با اوج لذت میل کنید در کنار چیزهایی که گفتم اگه میوه و مایعات مصرف نکنید به هیچ عنوان راهکار عملی نمیشه.

مهم ترین نکته زور نزدن هنگام دفعه نمیگم زور نزنید اصلا ولی زور خیلی خیلی کم اونم برا مدفوع های یبس همین ولی زور اضافی که قبل میزدید رو اصلا نزنید. نگران هم نباشید مدفوع خودش میاد و یواش یواش درست میشه شاید بعضی وقت ها به 20 دقیقه هم برسه اصلا نگران نباشید صبور باشید چون روز به روز بهتر خواهد شد.

سوالی هم داشتید در خدمتم

مصرفی موضعی یعنی چی؟؟؟ مثه شیاف استفاده بشه؟ 👇🏻

ژل قرص رو بزنید رو انگشت بعد بمالید به مقعد تا یه بند انگشت

منم تجربم راجه ب یبوست این ک از اب داغ استفاده کنید دفع راحت تر میشه 👇🏻

زیاد توصیه نمیشه چون شل میکنه همورویید رو ولی برا مدت کوتاه اونم هفته ای 2 تا 4 بار خوبه

یعنی ویتامین ای بزنیم رو همورویید 👇🏻

دقیقا معجزه اس البته راهکاری که گفتم رو باید دقیق انجام بدید

اتفاقا کسایی که بواسیر دارند باید با اب سرد بشورن اون قسمت رو اب گرم بده برا بواسیر فکر کنم 👇🏻

تا بعد دفع فقط با آب گرم بشورید.

گوگل سرچ کنید درمان قطعی بواسیر تجربه خودمه نی نی سایت

نوشته کاربر hzaker0098

عاطفه خانم

کاربر جدید
من برای درمان بواسیرم یه دکتر خوب تو همدان میشناسم کارش خیلی درسته یعنی هر کی رفته پیشش درمان شده دکتر طاهره هاشم بنظر من اگر راه کارار رو انجام دادید اوکی نشدید پیش این دکتر یه ویزیت بگیرید

آپلود فایل یا ویدیو

بالا